| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450

|
Posted: Tue 5.6.2007 14:40 Post subject: |
|
|
mamba  , závidím, to bych chtěla taky vidět.. |
|
| Back to top |
|
 |
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550

|
Posted: Tue 14.10.2008 22:04 Post subject: |
|
|
Psát všemi deseti jsem se naučila ve škole, díky speciálnímu předmětu  . I na základce jsme na to měli program .. myslim, že se to jmenovalo All ten fingers. Naučit se psát fakt dobře, mi trvalo asi celej prvák.. pak už to šlo samo  . Teď už mi to nedělá žádnej problém..
Myslim, že se člověk může naučit sám, ale určitě jsou k tomu lepší nějaký prográmky.. kde se procvičujou jednotlivý prsty a různá spojení atd.
Doporučuju program ZAV - obrovská spokojenost!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Mykéna kytky 7, meta: 15150

|
|
| Back to top |
|
 |
Kyo kytky 5, meta: 7050

|
Posted: Tue 14.10.2008 22:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání.
Last edited by Kyo on Tue 14.10.2008 22:21; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
Claris Každý den odvahu!

|
Posted: Tue 14.10.2008 22:21 Post subject: |
|
|
| Mykéna wrote: | já píšu asi osmi, nedokážu si představit, že bych zapojila malíčky, s těma neumím snad ani pohnout, aniž bych pohla jiným prstem zároveň | malíčky jsou náhodou mazané, já jím entruju, mažu psaní všemi deseti je super, jsem ráda, že jsem se to naučila._________________ Až se budeš bát, lehni si do trávy,
abys neviděl nic než nebe,
až se budeš bát, vnímej svým tělem,
jak se země točí s tebou i bez tebe
Až se budeš bát, své jméno zavolej,
jsi klenot na královské dlani,
až se budeš bát, nastav slunci tvář
to světlo tě zná, jsi milovaný. |
|
| Back to top |
|
 |
Leňula Feet planted firmly in the sky

|
Posted: Tue 14.10.2008 22:26 Post subject: |
|
|
ja mam pocet slov jako prumerna zapisovatelka.  kdo se to chcete naucit, doporucuju program all ten fingers... na warku se da stahnout... nevim jestli i jinde. je to strasne sikovny... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue 14.10.2008 22:28 Post subject: |
|
|
jo je sikovny, to je 100% dostacujici vec k nauceni se psani vsema deseti. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
| Back to top |
|
 |
Leňula Feet planted firmly in the sky

|
Posted: Tue 14.10.2008 22:58 Post subject: |
|
|
taky jste se na nem ucili? ja nenavidim ty lekce, kde clovek opisuje texty pozpatku... hlavne to, ze si musis zvyknout delat mezeru pred teckou a ne za ni...  u toho jsem v ty ucebne vzdycky strasne nadavala... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue 14.10.2008 23:01 Post subject: |
|
|
jo. a snazila se to doplnovat i nejakym opisovanim textu z ucebnic a podobne, ale mam pocit ze ATF uplne staci. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
| Back to top |
|
 |
hope Válenka Domácí

|
Posted: Wed 15.10.2008 8:00 Post subject: |
|
|
my jsme to měli jako předmět na střední, celkem mi to šlo, ale prostě jak tak nepíšu, normálně píšu tak šesti  dobře 8 když budu počítat bouchání placema do mezerníku.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
| Back to top |
|
 |
Althea kytky 2, meta: 550

|
|
| Back to top |
|
 |
Lujsa Srdečnice

|
Posted: Wed 15.10.2008 14:42 Post subject: |
|
|
a umíte psát i s číslicemi, třeba jak je na notebooku ta číslová řada a není normální numerická klávesnice? Protože já ne, ale už si některé čísla pamatuju.
Althea-to já pravým prostředníkem mažu, ale malíčkem entruju
A taky už mám na klávesnici hezky vyleštěná místa od častého používání písmen
ed- a ZAV je taky výborný, až na ty hodiny ztrávené u toho, jak mi ty lekce pořád padaly dolů a vůbec mi to nešlo  _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed 15.10.2008 14:45 Post subject: |
|
|
no umim, ale tam se obcas netrefim. tim ze mam notebook mi ale nic jinyho nez tak psat nezbyva a je to jen o zvyku  je to , pokud nejsi nejaka ucetni ktera pise hafo cisel a nic jinyho, rychlejsi nez davat z klavesnice ruku na numblok. z toho duvodu za prezitek povazuju i mys, bezna prace s ni je proste nepohodlna a zdlouhava  _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
| Back to top |
|
 |
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550

|
Posted: Wed 15.10.2008 15:10 Post subject: |
|
|
Altheo, to je dobrej výkon  já jsem teď měla rekord na státnicích 360 úhozů za minutu s přesností 100 %.
Podle mě ten program Zav je lepší, donutí tě to dělat každý cvičení a když se ti nepovede, tak znova a znova. U ATF se může přeskakovat ne? |
|
| Back to top |
|
 |
indulona kytky 6, meta: 7450

|
Posted: Wed 15.10.2008 15:42 Post subject: |
|
|
Naučila sem se tak psát ve škole, ale přiznám se, že jsem si některý "šmahy, tahy" nebo jak to nazvat upravila a používám na ně jiné prsty. Už si ani nedovedu představit, že bych psala jinak.
A zavedla bych to jako povinny předmět na lékařských fakultách, protože vždycky když vidim ty doktory, jak datlují ty zprávy, tak se mi chce křičet a hlavně by si hrozně ušetřili čas. |
|
| Back to top |
|
 |
|