Režim se mi dost odvíjí podle toho zda je škola nebo ne.
Většinou vstávám kolem deváté hodiny, školu moc na osmou nemívám, takže se pěkně vyspím.
Jinak mimo zkouškové můj program byl v ZS a bude zase:
PON: ráno na 9 bazén, pak do školy, pak domů se najíst a na půl 7 na angličtinu do jazykovky
Út: škola, mezitím mám pauzu asi 3 hodiny, takže to asi budu chodit na byt udělat si něco na oběd. V 16:30 končím ve škole a od 17:00 mám kurzy LA tanců pro ženy, no a úterý je den, kdy si večer chodíme někam sednout s kamarády z Olomouce:D
St: jako minulý semestr mám jen jeden seminář v 18:30, takže středy budu trávit asi přípravou do školy, psaním bakalářky a možná budu chodit plavat dopoledne
ĆT: mám školu od 9:45 do 14:45, pak domů a večer chci chodit na zumbu
Pát: ráno brzy vstát abych byla doma do 12, protože od 13:00 učím v jazykovce, zbytek odpoledne se poflakuju a večer jdu vetšinou někam s kamarádama
Sob: jak kdy, někdy jdu cvičit, učím se, večer jdu do hospody
Ned: Po obědě jezdím doučovat do vedlejšího města, to mi zabere celé odpoledne a večer jezdím do školy
No během zkouškového jsou pátky a víkendy stejné, vstávání taky a úterky večer taky
Když nemám školu, tak se buď učím na zkoušky, zase chodím sportovat, to skoro každý den, když je tolik času a píšu bakalářku apod., koukám na filmy a strávím spoustu času ne netu (až moc dle mého názoru na úkor psaní bakule....)