View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Faiby +
|
Posted: Wed 2.2.2011 17:18 Post subject: |
|
|
no ja jak sem dneska videla Chucka Norrise, tak mi uplne problesklo, ze sem si vlastne kdysi vyrabela texas-rangerovskej odznak a prukaz.. a jeste sme si hrali na Bodieho a Doyla z Profesionalu ale to jenom s klukama teda a byla sem skoro vzdycky kvetak Doyl |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 2.2.2011 17:27 Post subject: |
|
|
Ja milovala Komisare Rexe a vsechny jeho panicky |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Wed 2.2.2011 17:37 Post subject: |
|
|
K těm seriálům, já milovala Candy - japonský animovaný seriál musela jsem být na něj každý den doma, dávali ho nějak hned po škole, letěla jsem domu jak prdlá.
Jinak Manuelu jsme také sledovali, ale už nějak nevím, o čem to bylo. Helenu a její chlapce sledovala sestra. Já měla ráda i Divokýho anděla, ale jen pár dílů, pak mě to přestalo bavit. A Škola zlomených srdcí, no comment Hlavně Ryan och och, dá se na to někde podívat? Tak ráda bych to zkoukla.
Jo a ještě Pot a dřina nebo Darja |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 2.2.2011 17:40 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Wed 2.2.2011 17:49 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“
Last edited by Ivanka on Wed 2.2.2011 18:10; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 2.2.2011 18:29 Post subject: |
|
|
Hele já taky ne
Ale zákaz jsem neměla, jenom mě to nebavilo. Když už, tak jsem koukala na kreslený seriály a ty Akta X, high school a telenovely mě fakt nebraly. A nesnášela jsem klučičí kapely a nikdy jsem neviděla Titanic, takže jsem byla těžce out. Ale nějak mě to kupodivu společensky neomezovalo. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Wed 2.2.2011 18:59 Post subject: |
|
|
Helena a její chlapci, Škola zlomených srdcí, to byla klasika a tak to začalo ... _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 2.2.2011 19:24 Post subject: |
|
|
Rage wrote: | K těm seriálům, já milovala Candy - japonský animovaný seriál musela jsem být na něj každý den doma, dávali ho nějak hned po škole, letěla jsem domu jak prdlá. |
ježiš, tak ten jsem taky milovala.
na manuelu čuměla máma a pamatuju si, že jak tam tehdy běhala ta šílená isabela s tim ksichtem zničenym lodnim šroubem, že jsem se jí strašně bála. a vždycky řikala tim děsnym chrčivym hlasem: "fernandoooo!!!"
agent mulder byl moje láska a taky jsem milovala bruce willise. smrtonosnou past jsem žrala už, když mi bylo deset. ježiš, na co mě to rodiče dovolovali koukat.
jo, ale myslim, že můj nejkurioznější dětský idol byl ježíš kristus. teda ve skutečnosti ten pán, co ho hrál v tom muzikálu.
jo a s kámoškou byl náš milovaný film pistolnice a chodili jsme si hrát na pistolnice za barák. ale teda ještě lepší hry jsme měly na randění. jsme byly jako doma a volaly nám nějaký chlapi, ať s nima jdeme ven, a celkově jsme řešily takový věci (myslim, že jako i sex), co jsme znaly z bravíčka. |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 2.2.2011 19:41 Post subject: |
|
|
dubové listy _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 2.2.2011 21:44 Post subject: |
|
|
Jinak jsem hrozně ráda sbírala Lutra nálepky Barbie..lepila je do toho sešitku podle čísel a když jsem měla stejný, tak jsme je "čenžovaly" s holkama
Já jsem si spíš tuhle říkala, že dřív i ta hudba byla taková nějaká lepší..ty devadesátky se prostě s tím dnešním nějak nedají srovnávat..
A jsem hrozně ráda, že jsem zažila jako dítě tu pořádnou zimu, kdy se po škole hodila domů aktovka a šlo se sáňkovat a bobovat..to samý o víkendu..brácha si s klukama za barákem polejvali hřiště a hráli hokej..kluci tady zvonili už od rána a pak se celý dopoledne a odpoledne honili za pukem..
Dneska děti přijdou domů, hodí tašku do kouta a zapnou počítač A venku může být klíďo metr a půl sněhu..a s nima to nehne.. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 2.2.2011 21:46 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 2.2.2011 21:51 Post subject: |
|
|
a taky dávali jeden čas ve Veze nebo v Magionu seriál pro děti..byl australskej a byl o dvou dětech a taky se tam objevovaly takový příšery z bláta nebo co to bylo a žily v tunelech u řeky..já jsem se toho tenkrát příšerně bála..vůbec nechápu, že to dávali takhle odpoledne ale nemůžu si zaboha vzpomenout na ten název |
|
Back to top |
|
|
|