|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LadyCroft bojovnice!!!

Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 9.4.2008 10:59 Post subject: |
|
|
dneska
ale na autosalon asi v pátek.kámoš tam byl, viděla jsem pár fotek,celkem se mam na co těšit _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
 |
semirgerchan kytky 3, meta: 1350

Joined: 17 Apr 2007 Posts: 1322 Location: On highway to the Danger zone
|
Posted: Wed 9.4.2008 11:10 Post subject: |
|
|
_________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
 |
smain kytky 4, meta: 2150

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu 10.4.2008 11:22 Post subject: |
|
|
tak to vypadá, že tam nakonec v tu sobotu asi pojedu... nechcete se někdo svézt?  |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 14.4.2008 8:02 Post subject: |
|
|
Přesně (Porsche ale bylo  )! Ale jinak to byla paráda: Hlavně sedět v Ladě a v Číňanech! Fakt zážitek! No a všechny BMW M taky neměly chybu! A Superb ve vínový metle taky nevypadá marně- vlastně bych mu po vzhledový stránce vytknul jen na můj vkus překombinovanej volant a trochu nešikovnou ruční brzdu: _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 14.4.2008 14:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 14.4.2008 14:53 Post subject: |
|
|
Mě se pár fotek povedlo! BYl jsem tam ve čtvrtek a lidí bylo fakt celkem málo, takže jsem se všude vešel! A nejvíc času jsem strávil u BMW (půl hodiny jsem si užíval M5 Touring s jednou roztomilou hosteskou) a u Toyoty Prius (od té slečny se nedalo odtrhnout). No a u Fiatu jsem se už viděl odjíždět v pětistovce (v tý bíly vzadu bez kůže v interiéru- jak měla na blatníku jenom malou italskou vlajku  )A kupodivu se mi líbil posaz v CX-7.
smain: Seděl jsi v tý "nový" Ladě? Ty sedačky byly fakt pekelný! _________________ "I feel the need. The need for speed."
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 14.4.2008 15:25 Post subject: |
|
|
Já měl čas a byl jsem zvědavej co soudruzi dokázali. A málem se mi to vymstilo. Normálně jsem sedl dovnitř, zavřel dveře, na nohy mi málem spadl plast zpod volantu. Jak jsem se lekl, nechtěně jsem se v autě zamkl. Pokus odemknout se skončil plastemz okolí kliky v mém klíně, zkusil jsem taky vytáhnou kolík- bohužel mi zůstal v ruce! Nakonec mě zvenku vysvobodil otec, kterýmu bylo divný kam jsem zmizel! (jo a páchlo to v ní jak v továrně na plastový hračky.) _________________ "I feel the need. The need for speed."
|
Back to top |
|
 |
handbrake kytky 4, meta: 2350

|
Posted: Tue 15.4.2008 7:17 Post subject: |
|
|
semirgerchan wrote: | Já měl čas a byl jsem zvědavej co soudruzi dokázali. A málem se mi to vymstilo. Normálně jsem sedl dovnitř, zavřel dveře, na nohy mi málem spadl plast zpod volantu. Jak jsem se lekl, nechtěně jsem se v autě zamkl. Pokus odemknout se skončil plastemz okolí kliky v mém klíně, zkusil jsem taky vytáhnou kolík- bohužel mi zůstal v ruce! Nakonec mě zvenku vysvobodil otec, kterýmu bylo divný kam jsem zmizel! (jo a páchlo to v ní jak v továrně na plastový hračky.) |
to co popisuej mi pripomina TVR, vidno preco to rusi kupili  _________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |
greedy E39 lover

|
Posted: Tue 15.4.2008 14:24 Post subject: |
|
|
Ja som dnes bol na autosalone v BA. A musim povedat, ze bol asi najvydarenejsi zo vsetkych co sa tu konali. Boli tam chutovky ako LP640 spyder, Ford GT, F430, Maserati GT, Wiessman, Mosler... Dobru expoziciu ma Audi (krasna S8 so soundsystemom Bang&Olufsen  , R8, TTs...), Mercedes (skoro kompletny program AMG + missky ako hostesky  ), BMW (takisto krasne hostesky, naviac velmi mile a ustretove, taze som si vyskusal mechanizmus skladacich striech na M3 cabrio a 650cabrio individual  , takisto tam bola X6 a 760li individual + Mini Cooper S clubman Works). Kvoli hosteskam odporucat navstivit Seat a Alfu  (kde bola Eva Cifrova) a ani Fiat na tom v tomto smere nie je zle. Dalej bolo potesujuce, ze vsetky auta okrem chutoviek boli otvorene a dalo sa do nich sadnut (interier Corvette je vazne zlyyy  )
Celkovo to hodnotim velmi kladne(na nase pomery) |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 21.4.2008 8:09 Post subject: |
|
|
 smain: Tu záď Forda GT mám vyfocenou naprosto stejně. Moc se mi líbil. _________________ "I feel the need. The need for speed."
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue 22.4.2008 18:56 Post subject: |
|
|
tak jsem k tomu Lipsku přeci jen menší komentář napsal...  |
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Auta |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 251, 252, 253, 254 Next
|
Page 252 of 254
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|