|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 11.10.2009 8:55 Post subject: |
|
|
tohle skatulkovani skol taky nejak nechapu.. tak je jasny, ze kdyz se do te Plzne dostane kazdy, ale ne prijimackama, tak se o te skole bude vypravet, jak je lehka a pro debily... ale treba jsem nikdy nepochopila, proc se rika, ze pokud chces titul zadarmo, jdi na hnojarnu... protoze jsem na ni uz 4. rok a zatim jsem nikdy zadnou zkousku zadarmo nedostala, naopak tam dost pritvrdili a vylitava dost lidi..
a o VSE jsem taky slysela, ze je to tam celkem mazec, tezky to udelat... _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Sun 11.10.2009 9:07 Post subject: |
|
|
la fraise wrote: | na právech se nedělá bakalář, ne? |
jsou tam bakalarsky ty pridruzeny obory - verejna sprava, pravni administrativa apod..._________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sun 11.10.2009 9:17 Post subject: |
|
|
nj, ali, ale ze nekomu skola prijde tezka jeste neznamena, ze tezka je vseobecne; kazdej na 'tezkost' ma svuj uhel pohledu, kterej se odviji od jeho moznosti, schopnosti, chuti tomu neco obetovat atd. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sun 11.10.2009 9:49 Post subject: |
|
|
greenwood wrote: | la fraise wrote: | na právech se nedělá bakalář, ne? |
jsou tam bakalarsky ty pridruzeny obory - verejna sprava, pravni administrativa apod... |
aha aha...
tak to u nas neni, u nas to jdes bud zvlast, ale ze by se na to dalo prejit z prava to ne... _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 12.10.2009 10:09 Post subject: |
|
|
ale ty prupovidky o tech skolach jsou hlavne sranda, ne? jsem ani nevedela, ze to nekdo bere fakt vazne.
stejne jako je nejakej ten vtip, kterej uz si nevybavim, ale je to o medicich, pravnicich, filosofech a jeste asi o nekom. neco jak to vypada behem jejich zkouskovyho...to znate ne. |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Mon 12.10.2009 11:27 Post subject: |
|
|
no jasně, lidi do sebe spíš rejou ne?
na poslední přednášce z toxikologie nám taky přednášející ze srandy naznačoval, že medicínu studujou jenom blbci (,,..samozřejmě by bylo přesnější vztahovat tuto jednotku na moly místo na miligramy, ale je to tak proto, že většinou se toxikologií zabývají lékaři a jak je dobře známo, vysvětlit medikovi, co je to mol, je nadlidský úkol...")
ed.: lolito, jo, něco si vybavuju...ale jako právníci nevim, moje spolubydlící je prvanda a už se šprtí, přeříkává si nahlas římské právo apod. - oproti tomu můj přítel přírodovědec tráví noci prolejzáním hospod na strahově...je to spíš o přístupu |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Mon 12.10.2009 16:14 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Sat 23.1.2010 18:42; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 14.10.2009 22:14 Post subject: |
|
|
no jako já taky nikde nemůžu říct, že studuju chemii samozřejmě pracovně a úředně je to výhoda - prestižní obor a univerzita, ale myslím te´d před lidma mýho věku, pracujícím apod. - všichni chemii nesnášeli.. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Wed 14.10.2009 22:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 14.10.2009 22:21 Post subject: |
|
|
jivo, abys neprehanela :) _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 14.10.2009 22:22 Post subject: |
|
|
Jivo a jak myslíš, že znějí matematické metody v ekonomice, když to řeknu "cizímu" tak všichni jen "ježiš matiky, ty musíš být chytrá" (kéž by) a když to zase řeknu mezi kamarády přítele, tak se "stydím", že je to aplikovaná a ne rovnou analýza )) |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 14.10.2009 22:25 Post subject: |
|
|
tak to mám asi smůlu na lidi, protože zatím mě obdivují jen moji lékaři a pak úředníci.
na brigádě to byla běžná diskuze. ,,co že to studuješ?!"...totéž, když jsem spolubydle řekla, co studuju...pak na mě začala ještě machrovat, že horní hranice platu chemiků je spodní hranice platu právníků njn.
greenwood, to jsem docela čekala, že tobě mohla jít - ale na chemii holt musí bejt člověk spíš blbej a snaživej, což je přesně opačnej případ od tebe, ne? : ) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27 Next
|
Page 25 of 27
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|