View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
henessy to je vsetko
|
Posted: Sat 10.1.2015 14:19 Post subject: |
|
|
Tak ako pokracujete v cviceni? _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
silverstone suck it up
|
Posted: Sun 11.1.2015 19:54 Post subject: |
|
|
Myslela sem hodne prubezne na Effy, ptze sem stahla a zacinam testovat to nove Insanity max 30, tak sem zvedava Effy, ty porad jedes jak drak koukam! uz musis mit slusnou fyzicku a paradni telo jako! _________________ Lifting the veil. |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
Posted: Sun 11.1.2015 20:06 Post subject: |
|
|
Tělo moc parádní není, docela prasím s jídlem, po Vánocích jsem něco nabrala a tak no
Insanity Max 30 cvičím, ne tedy pravidelně a zatím jen ten první měsíc a je super, u Sweat Intervals mám pocit, že mi upadnou nohy, jinak mi celkově přijde lehčí jak klasický Insanity, ale zase je to jen půl hoďka |
|
Back to top |
|
|
silverstone suck it up
|
Posted: Sun 11.1.2015 20:51 Post subject: |
|
|
No, pamatuju si jeste dost zive tu fotku toho tveho paradniho zadku je mi jasne, ze svym kritickym okem to vidi kazdy u sebe trochu jinou optikou.. ale kazdopadne mas muj velky respekt za to, ze takhle jedes uz takovou dobu v kuse a nepolevujes. U me bohuzel taky psychika nahoru dolu sehrala dost svoje, takze jsem zase tak nejak na zacatku vseho..
to nove insanity prave zatim vubec nemam prozkoumane, cvicila sem jen dve videa + vubec netusim, jestli to spis cvicit nahodile nebo zas podle toho jejich planu.. ovsem ja bez planu - to vzdycky ztroskota..:/
btw, a cvicis s mericem tepovky s tim hrudnim pasem? _________________ Lifting the veil. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sun 18.1.2015 16:55 Post subject: |
|
|
Jak jsem pochopila, je Jillian uz jaksi out, nicmene ja jsem ted po dlouhe dobe zase cvicila muj nejoblibejnejsi workout a opet me nezklamal - 6 weeks 6 pack II. Je to kratke, intenzivni, bavi me to a druhy den me po tom pravidelne boli nejen trup (horni zada a "boky"), ale hlavne vnitrni strana stehen.. Takze ja jestli si obcas takhle doma zacvicim, tak asi jen toto:) _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sun 18.1.2015 20:45 Post subject: |
|
|
Ja Jillian teraz moc nie, akurat od nej cvicim Yogu Inferno a kedysi som druhy level tej jogy dala len do polovice casu, teraz som zvladla celu yogu, cize pokroky je vidno:)
Ale Jill ma vyjst nove video Body Shred, ma ist o HIIT cvicenie a z ukazok som mala pocit ze to budu dost krkolomne cviky, tak uvidime
Ja pokracujem stale so Zuzkou, dnes som cvicila jej kardio a power yogu, pridala som aj plavanie, takze je to na dobrej ceste.
A na insanity max 30 este nejako psychicky pripravena nie som, aj ked viem ze sa k tomu zachvilu dostanem a aspon vyskusam. _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Sun 18.1.2015 20:49 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sun 18.1.2015 20:58 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Mon 19.1.2015 10:59 Post subject: |
|
|
Ja jsem ted z casovejch duvodu konecne s Jillian taky zacala a teda fakt cumim, jak mam po 9 dnech levelu 1 uz videt vysledky narozdil od poslednich let, kdy jsem venovala xkrat vic casu nejakymu cardio cviceni (i kdyz teda vzdycky s vyssi zatezi) - elliptical, veslovani, behani. Zazrak ty jo, mela jsem na to prijit driv, usetrila bych hromadu casu. |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
Posted: Mon 19.1.2015 15:25 Post subject: |
|
|
Jono, to je na tom super, tyhle domácí videa (ať už Bob Harper, Jillian, či Shaun) mají mnohem lepší výsledky než se přes hodinu mořit na rotopedu, či orbitracku, z toho tělo člověk moc nezpevní. Jediný cardio co mi přijde ok je běh venku, ten aspoň dokáže krásně vyčistit hlavu |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Thu 22.1.2015 21:11 Post subject: |
|
|
Ja zas zaradujem Jillian do rozvrhu, najblizsie mam naplanovane One Week Shred, cardio cast a Extreme shed and shred, level 2. Som zvedava, ako mi to pojde po par tyzdnoch cvicenia so Zuzkou _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
|
Back to top |
|
|
silverstone suck it up
|
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Fri 23.1.2015 17:36 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Mon 26.1.2015 9:22 Post subject: |
|
|
jo, ale tak žádné super velké nohy (ani ruce) z toho fakt mít nebudeš. To s tou bolestí je normální, ale poměrně rychle si na to tělo zvykne.
Za mě je nejlepší Banish Fat Boost Metabolism, to mě fakt baví. Mám tam spoustu oblíbených cviků . _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sat 31.1.2015 19:23 Post subject: |
|
|
Ja som dnes cvicila Extreme Shed and Shred, druhy level nabuduce mam naplanovane body revolution 6.
ako vam ide to nove Insanity? ti co ste skusili _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
|
Back to top |
|
|
|