|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 1.1.2008 18:14 Post subject: |
|
|
Hm tak nakonec jsme skoncili v hospode, s kamaradky partou. Byl tam i muj alkoholicky byvaly pritel, kterej mel za ohromnou srandu mi hrabat na prdel
Pak me tam zacal otravovat nejaky magor, ze si me chce fotit a ze by me chtel doslova o*ukat...
Kamaradka se solidne opila, takze se z ni stala lacina slecna a oblejzala se s kym mohla, kdyz sem ji na to upozornila, ze by se mohla krotit tak odpoved byla "Jestli mas nakej problem, tak jdi domu.."
Takze jsem prisla domu v 7 rano a zase nastvana.
Ale byly chvilky kdy byla i sranda to zas jo _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 1.1.2008 20:12 Post subject: |
|
|
silvester na horach, no musim povedat ze dve noci predtym som sa bavila lepsie nez v silvestra.Tie dni sme stravili hlavne blaznenim v snehu, varenim samých dobrot, videli sme kopu dobrých filmov a konecne som sa dlhsie mohla pobavit s ludmi ktorých mam fakt rada. Silvester ale nebol nic moc. Dost som sa opila, priatel sa mi venoval malo, potom sme vsetci zacali bilancovat a poplakali sme sa, ale nakoniec to nebolo tak zle. Len dnes je mi hrozne zle. _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Tue 1.1.2008 20:39 Post subject: |
|
|
tento Silvester bol čistá improvizácia, ale dopadol celkom fajn teda najprv sme sa vybrali s kamoškami do pubu (optimistky sa vybrali do baru že na silvestra nájdu niečo volné ) kde sme obsadili nejaký rezervovaný stôl ale chvalabohu mal práve šichtu kamoš a zavolal im kedy prídu a mali dojsť až o 12. pred dvanástou sme sa vybrali za partiou, kámoška prišla s jej priatelom-angličanom tak sme zistili, že asi to vidíme na nejaký kurz angličtiny a za 3minúty dvanásť sme došli všetci do klubu kde sme vzali šampáňo a pripili si kde som postretávala aj mrte známych ludí, pokecala a pretrsali sme do rána... _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 1.1.2008 20:45 Post subject: |
|
|
Měli jsme být s přítelem a pár přáteli na chatě, ale nakonec z toho sešlo, tak ještě včera ve tři odpoledne jsem rešila, kde budu. Naštěstí moje nej kámoška a ještě jedna moc dobrá kamarádka, neměly co dělat, tak jsme byly spolu. Já jsem teda nepila, protože jsem řídila, ale vůbec mi to nevadilo, protože jsem se bavila i tak, a zažila jsem jeden z nejlepších silvestrů vůbec.. všechno to totiž probíhalo v úplně klidné náladě.. Nejprve jsme měly sraz u té jedné kámošky doma, kde jsme poslouchaly různé písničky, seděly v obýváků, pojídaly chlebíčky a jednohubky, popíjely (teda holky, já měla čaje a džusy) a perfektně si pokecaly.. Pak jsme jely na náměstí, kde bývá každoročně akce místního rádia, kde šlo doslova o život, tak jsme stály v povzdálí a všechno jen pozorovaly a dívaly se na ohňostroj. Na půlnoc jsme buchly Rychlé špunty a jelo se do klubu. Tam jsem se sešla s přítelem a jeho kamarádem. A pařili jsme. Nakonec jsem všechny rozvezla domů. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Wed 2.1.2008 10:45 Post subject: |
|
|
ja travila Silvestra tak, ze kdyz jsem ¨se nejak vzpamatovala z alkoholoveho opojeni, tak jsem se ocitla v Brne, kde byli Indiani a ukazovali mi jizvy od nozu a taky od strelby _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 2.1.2008 11:21 Post subject: |
|
|
ve dvou. jeden z nejhezčích silvestrů. ne, vlastně nejhezčí sami. fotky bohužel nejsou publikovatelné _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Wed 2.1.2008 17:47 Post subject: |
|
|
Musim Betce zanotovat, necekane byl Silvestr uzasny, paradni a skvely! Nekteri sice byli uspesnejsi nez druzi , nicmene.... _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 2.1.2008 18:48 Post subject: |
|
|
my jsme meli taky nadherny silvestr, opravdu moc
nejdriv jsme vypili a snedli nejake dobrutky u Bru a pak jsme sli tancit...
MOC dekuju jeleni rodince _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Wed 2.1.2008 22:48 Post subject: |
|
|
Prožila jsem moc pěkný Silvestr ve dvou. Chatička uprostřed lesů a polí, v okolí asi 5km ani živáčka. Topení v kamnech, zalívání na záchodě, prostě klasika. Broučkovi jsem vařila výborné krmě, koukali jsme na filmy, řádili v peřinách. Absolutní gól byla ale silvestrovská půlnoc- řekli jsme si, že se trošku prospíme a nastavili si budíka na 23:40 (chtěli jsme se jít koukat na kopec na ohňostroj nad Havířovem). Budík zazvonil, my usoudili, že se nám nechce vstávat, novoročně jsme se políbili a opět upadli do spánku. Ani šampáňo jsme neotevřeli, prostě v podstatě ignorace Ale moc mě to s přítelem sblížilo, ke konci roku to vypadalo na rozchod, ale teďka jsme zase hodně šťastní |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Thu 3.1.2008 12:39 Post subject: |
|
|
Tak můj Sivestr byl zvláštní celej týden na horách byl zvláštní. Já jediná ze všech 13ti lidí nelyžuju ani nejezdím na prkně a co se týče zranění, tak sem přesto dopadla nejhůř protože sem spadla ze schodů a zranila si dost hnusně kotník, takže sem půlku pobytu nemohla chodit
Silvestr začínal tak nějak zvláštně, o půlnoci mně přilítla do rukávu od kabátu zapálená petarda, ale naposlední chvíli sem ji stačila hodit na zem a aspoň o pár centimetrů sem stihla uhnout pak mě šla zachránit kamoška a odvedla mě zpátky nahoru a po cestě sem se šíleně rozbrečela a byla sem z toho uplně šíleně v šoku
ale nakonec to byl uplně nejlepší den, vypila sem flašku šampusu a flašku vína a celou noc sem tancovala a užívala si to až do 5ti do rána _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 3.1.2008 13:02 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sun 6.1.2008 20:24; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 3.1.2008 18:05 Post subject: |
|
|
My byli taky na chatě. Bylo to fajn, hráli jsme různé hry, hlavně taky na playstationu teda, až mám z toho puchýř na palci . Blbli jsme ve sněhu a měli jsme nádherný výhled, protože jsme měli chatu na velikááánském kopci . Akorát mě mrzí, že jsem tam onemocněla . |
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Thu 3.1.2008 18:29 Post subject: |
|
|
propáli jsme koberec prskavkama a mamka je teď (ostatně jako normálně) na mě naštvaná, byl to asi nejhorší silvestr jaký jsem měla.. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 21, 22, 23 Next
|
Page 22 of 23
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|