View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
la fraise .
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:13 Post subject: |
|
|
Loth rozumim Ti. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:14 Post subject: |
|
|
ví tady ještě někdo, o čem je vůbec řeč? já už jsem se teda dávno ztratila... _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:15 Post subject: |
|
|
ed _________________ .
Mike?
Last edited by Seventh Sister on Thu 5.6.2008 16:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:17 Post subject: |
|
|
A latinské výrazy se berou i u přípravných kurzů na práva, protože se vyskytují v příjmačkách a tak mi z toho nějak vyplývá, že to patří do všeobecného přehledu. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:38 Post subject: |
|
|
me z toho vyplyva jen to ze to patri k odbornosti pravnika, vazne nevim k cemu to je, ani kde se s tim clovek setka, me se to teda jeste nepodarilo, krom skoly. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:39 Post subject: |
|
|
k odbornosti pravnika u TSP?
ten test je stejny pro vsechny fakulty, obory.. blbe jsem to zformulovala, proste vseobecne u pripravnych kurzu. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
Last edited by la fraise on Fri 16.11.2007 15:44; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:44 Post subject: |
|
|
Smiřme se s tím, že si o sobě každý myslí, že má všeobecný přehled, jenže každý má jinak nastavenou jeho šíři.
Mimochodem, je zajímavé, že podle jedné studie za pár desítek let v západní kultuře začne pomalu mizet "průměrně inteligentní" třída a naopak podprůměrně a nadprůměrně inteligentní lidé se budou dále diferenc.... pardon, vzájemně vzdalovat.
Prý to má být logický důsledek rozšíření informačních a komunikačních technologií, které zaručí, že se rychleji a spolehlivěji zkontaktují partneři, kteří si budou sympatičtí - a to většinou platí (jak je nakonec vidět i v téhle debatě) o osobách přibližně stejné inteligenční úrovně.
Také se ovšem dá čekat, že těch podprůměrně inteligentních lidí bude podstatně víc, protože další statistika jasně říká, že v rodinách s podprůměrným IQ se rodí až 3x více dětí, než v rodinách s IQ nadprůměrným.
Takže si dejte vysokoškoláci pozor, protože když budete blbě kecat, tak dostanete přes držku od přesily.
Já jsem uprostřed a proto jsem vymírající druh, heč! _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:46 Post subject: |
|
|
Ja jen vim ze do 50 let maj bejt v zapadni evrope puvodni obyvatele nedostatkovym zbozim.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Fri 16.11.2007 21:40 Post subject: |
|
|
tak ja by som sa vratila spat k teme, ok?
mne dnes priatel povedal, ze bud bude v tej svojej praci konecne pracovat na zmluvu (mal by asi rovnaky plat ale +premie, 13 plat, dovolenka...no aspon cosi) alebo by po zime zacal robit pracu co predtym a to strechy...neviem ako sa to nazyva...pokryvac striech robil by od 7 do 7, mozno aj cez vikendy ale zarobil by si 20-30 tisic... no, to by bolo fakt velmi dobre len by sme sa moc nevideli...ale hlavne, ze uz nechce robit tak ako robil...tak by sa dlho neuzivil...
a dnes si fakt zaujimavo zarobil...dal si za 50sk podat a vyhral 1000sk sprosti maju stastie |
|
Back to top |
|
|
|