|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 10.8.2011 9:11 Post subject: |
|
|
_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Koblih kytky 3, meta: 1050
|
Posted: Fri 9.9.2011 12:19 Post subject: |
|
|
Rozárka wrote: | Mexxie, proč to tak hrotíš? Nedivila bych se, kdybych věděla, že žiješ na vesnici, ale v Praze mají matky spoustu moznosti. Jak s výběrem resaurace, ve ktere je prebalovaci pult (a je to určitě každá pátá), tak s místy, kde nikomu nevadí dětský řev. |
Tak v tomhle vidím jediné plus v Praze oproti vesnicím a menším městům. Ten větší problém je, že je tam obrovské množství netolerantních lidí. A tak se nedivím, že matky s kočárky tam nemají lehký život.
U nás se mi nikdy nestalo, že by mě v MHD někdo jako těhotnou nepustil sednout ( v Praze se stojí na místa v autobuse dokonce fronty - na Zličíně a běda když přijede někdo z Moravy a chce se jen podívat do autobusového řádu) nikdy se mi nestalo, že bych si musela říkat o pomoc s kočárkem a to mi pomáhaly sami od sebe i puboši a starší paní. A nikdy se mi nestalo, že by se na mě někdo křivým pohledem podíval, když jsem vjela s kočárkem do obchodu nebo do restaurace.
A kojení na veřejnosti - já tuto činnost též považuji za velice intimní, ale jen u sebe, takže mi hodně vadilo, že v porodnici na pokoji mě u kojení rušily návštěvy těch zbylých dvou poní, které tam se smnou byly. Bohužel se na mě nedostal nadstandart a tak jsem toto musela nějak přežít. Ale dneska už bych přéítomné pány třeba slušně poprosila, jestli by nemohly počkat na chodbě až si u sebe na pokoji nakojím.
V restauracích jsem snad nikdy nekojila, právě z důvodu předchozího. Ale měla jsem ve městě cca 3 útočiště - v práci u kamarádak, kam se dalo v případě kojení či přebalování zaběhnout - samozřejmě jimi odsouhlasené. |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 10.9.2011 11:06 Post subject: |
|
|
nedavno mne v autobuse pobavila scenka, kdy byli v autobusu asi tri kocarky jedno mimino zaclo brecet a naproti mne sedela asi tak 4leta holcicka, chytla se za usi protocila oci a kometovala to "tydle ty mimina mi ale dokazou zkazit naladu" |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sat 17.12.2011 15:08 Post subject: |
|
|
Dnes jsem byla v restauraci a u velkeho stolu sedela parta lidi a jedna z nich si rozepla kosili a s vyvalenym prsem ven, ze ktereho jeste prstama to mleko vymackavala? , a mlaskajicim ditetem, co melo cca rok a pul, ho kojila primo u obeda. Ackoliv je kojeni prirozeny, bylo to dost neprijemne i mne, kdyz sem sedela u vedlejsiho stolu.
U nas v kavarne matky casto koji deti u stolu, ale vetsinou decentne, ze vlastne neni nic videt a myslim ze lidem kolem je to dost jedno. Obcas se teda najde nekdo kdo vyhrne triko pod bradu, nema podprdu a clovek kouka na obrovska nalita prsa uprostred kavarny, ale nezbyva nez to prejit. Zatim jsem nevymyslela jak naznacit takovehle matce ze je to nevhodne.. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 21.12.2011 12:16 Post subject: |
|
|
Já bych teda bez podprsenky asi nevydržela.. jak když musí tak musí..přece ví kdy přibližně bude kojit..
Já mám pro venkovní případy flašku, děsí mě někde vyndavat prsa v zimě, ze třech vrstev oblečení..(ale říkala jsem si, že si pro tyhle případy pořídim nějakou košili, nebo kojící triko.. protože dom vše vyhrnuju pod bradu ) |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Haemoglobin kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Wed 21.12.2011 13:10 Post subject: |
|
|
me zas znechutila v sobotu na obede v Rebiu zenska, co prebalovala decko pul metru ode me ...primo v mym zornym poli, takze se tomu pohledu nedalo vyhnout...fakt chutovka, uplne mi to zkazilo jinak dobry obed |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Wed 21.12.2011 13:16 Post subject: |
|
|
Jo, tak to se nedivim, to je dost možný, že bych ten oběd i vrhla teda. To je pěkně neohleduplný, kojení ještě docela chápu, ale tohle už je fakt moc. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.12.2011 14:56 Post subject: |
|
|
no tak ja prebalovat chodim tam kde nie su ludia, aj ked sa mi nechce, ked je len pocikana....no ak pri tebe na obede prebalovala s prepacenim posrane dieta, tak to by som hodila tycku rovno |
|
Back to top |
|
|
Haemoglobin kytky 4, meta: 2150
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 20, 21, 22 Next
|
Page 21 of 22
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|