|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 5.4.2007 14:15 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Tornado_Lou on Fri 5.10.2007 13:10; edited 3 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Thu 5.4.2007 14:17 Post subject: |
|
|
jj, pompeje jsou krásný Akorát jeden den na to fakt nestačí, myslela jsem že mi upadnou nohy a stejně jsem neviděla všechno.. _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 5.4.2007 14:19 Post subject: |
|
|
Zenoa to je pravda...ja zase skomirala zizni |
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
|
Posted: Tue 1.5.2007 20:48 Post subject: |
|
|
Nebyl jste nekdo na Palmovy riviere nebo v Lido degli Estensi? Planujeme s par kamoskama dovcu a tyhle mista se nam libi. Jedeme si odpocinout a uzivat si a tak je pro nas hodne podstatny jak to tam vypada s nocnim zivotem, diskoteky, bary a tak... Nevite nekdo? _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Wed 2.5.2007 0:12 Post subject: |
|
|
Ted jsem z it prijela :] Myslim, ze se mi hrozne libil styl zivota. Takovy... uvolnenejsi, ale meli jste videt ty Italy, kdyz jim nahodou nekdo branil jet tak rychle, jak by chteli.. to sel vsechen klid naprosto stranou a zurili naprosto stejne jako jakykoliv Cech. ;]]
Jenom me nejak neohromil Vesuv. Rim mi pro zmenu silene pripominal Prahu ani nevim cim, takze se mi libil.. a maj tam skvely mozaiky v metru, o grafkach nemluvim [... graffitti mame lepsi, rekla bych, ale asi bych nemela porovnavat styly], jenom jsem nemela dost casu fotit, takze ukazky nebudou :// |
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
|
Posted: Wed 2.5.2007 7:14 Post subject: |
|
|
AS - no tak Italove jakozto ridici jsou celkem prosluli tim, ze takova cervena ne semaforu je jenom doporuceni. Nejlepsi to bylo v Neapoli, tam byl v provozu tak neuveritelnej chaos. Ale pritom v podstate organizovanej. Bez pravidel a le vsichni nejak vedeli, jak jet, aby se nikomu nic nestalo _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Thu 3.5.2007 19:13 Post subject: |
|
|
To jo, tohle mi taky prislo docela zajimave, meli k sobe jakousi formu ohledu, se kterou se vsechno tak nejak zvladlo, domluvili se.. zajimalo by me, kde k tomu prisli a jestli by se to dalo adaptovat i na ceske silnice .] |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 5.5.2007 14:28 Post subject: |
|
|
To by asi na ceskych silnicich neobstalo v Neapoli je to o zivot akorat pro chodce na prechodu...jinak je pravda, ze oni se tak nejak vzdycky dohodnou a nikde zadna autonehoda
Zanoa to misto neznam, ale strediskem nocniho zivota v Italii je Rimini...rikaj to i sami Italove a hodne jich tam jezdi na prazdniny. Fakt to tam zije a je to tam moc hezky. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 23.5.2007 9:56 Post subject: |
|
|
Znate nekdo Orbetello?
mam moznost tam jet do jazykovky...ale prijde mi to jako takova dira... |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 4.6.2007 14:05 Post subject: |
|
|
Zenoa wrote: | Nebyl jste nekdo na Palmovy riviere nebo v Lido degli Estensi? Planujeme s par kamoskama dovcu a tyhle mista se nam libi. Jedeme si odpocinout a uzivat si a tak je pro nas hodne podstatny jak to tam vypada s nocnim zivotem, diskoteky, bary a tak... Nevite nekdo? | Na palmovce jsem byl 2x, ale uz nevim konkretni misto. Nebylo to tam spatny. Nocni zivot byl, korzo klasicky tepalo, vsechno otevreny, pohodicka. More klasicky, pisecny plaze. Poprve zadny vlny, podruhe to uz bylo opravdu more. Priplatili sme si nekolik vyletu a dovolena tam byla vzdycky slusna (hlavne za tu cenu ).
AS: proc te Vesuv zklamal? Ja z neho byl uplne unesenej. Hlavne jsem tam zazil jeden z nejkrasnejsich zapadu slunce, kdyz se pomalu rozsvecovala Neapol hluboko pode mnou a slunicko zapadalo za blizky ostrovy. To byla uzasna scenerie.
V sobotu jsem se vratil ze Sicilie a velka spokojenost. Fakt je to tam uplne jiny nez v "italii". Skoda, ze nebylo vic casu. Do FFF pak hodim nejaky fotky. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|