|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
la fraise .
|
Posted: Mon 19.3.2007 19:02 Post subject: |
|
|
_________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 19.3.2007 23:35 Post subject: |
|
|
_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 20.3.2007 8:58 Post subject: |
|
|
Tak ja mávam okno dosť často . O skúškach už ani nehovorím, to mávam pravidelný windows . Ale dosť často sa mi to stáva aj v bežných životných situáciách... Niekedy dokonca neviem, čo som robila v predošlý deň ...
Pamäť mám akurát tak na dátumy, inak asi na nič . Na tváre vôbec, na mená LTT, na čísla tiež nič moc... ach jo, chcelo by to nejaký cavinton _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Tue 20.3.2007 10:08 Post subject: |
|
|
...
Last edited by smouki on Mon 13.7.2009 1:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Tue 20.3.2007 10:14 Post subject: |
|
|
...
Last edited by smouki on Mon 13.7.2009 1:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 20.3.2007 13:16 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | JÁjenJÁ wrote: | jinak okna nemívám - mám skvělou pamět na jména, obličeje, situace - někdy mám pocit, že si pamatuju všechno.
Třeba nedávno se mi stalo, že jsem se seznámila s klukem, byl mi povědomý a pak jsem zjistila, že jsem asi před rokem seděla vedle něho v kavárně |
Tohle jsem schopna si zapamatovat taky, pamet na obliceje mam hodne dobrou, pamatuju si kazdy oblicej. Ale vzpomenout si odkud je horsi, ale proste obliceje si zapamatuju snad do smrti |
já taky, jenže ti druzí si samozřejmě tak nepamatují a pak si říkám, jetsli má cenu se jim připomínat _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 20.3.2007 14:14 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Tornado_Lou on Fri 31.8.2007 8:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 20.3.2007 18:44 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | JÁjenJÁ wrote: | jinak okna nemívám - mám skvělou pamět na jména, obličeje, situace - někdy mám pocit, že si pamatuju všechno.
Třeba nedávno se mi stalo, že jsem se seznámila s klukem, byl mi povědomý a pak jsem zjistila, že jsem asi před rokem seděla vedle něho v kavárně |
Tohle jsem schopna si zapamatovat taky, pamet na obliceje mam hodne dobrou, pamatuju si kazdy oblicej. Ale vzpomenout si odkud je horsi, ale proste obliceje si zapamatuju snad do smrti |
obliceje si taky celkem pamatuju, co me ale desi je, ze muj oblicej(i kdyz nejsem nijak vyrazna), si pamatuje docela dost lidi a kdyz nekam vyrazim, tak se ke me hlasi lide a ja si je nepamatuju az treba po 10min. me trkne, ze s timhle jsem se pred pul rokem bavila pul minuty
a jeste ti lidi ze sebe chrli detaily, jako treba co jsem mela oblecenyho a kam jsem jela |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 20.3.2007 19:17 Post subject: |
|
|
beatrix wrote: | Tangerine wrote: | Mně se někdy stává, že si nepamatuju, jestli jsem něco řekla nebo jsem si to jen myslela a občas se do toho ještě pletou sny a pak jsem zmatená, jestli se to doopravdy stalo - třeba dneska se mi zdálo o balíku minerálek za 3000 ( ) a teď mám pocit, že musím šetřit, pač jsem měla velký výdaje |
to mam presne ja.. pak si pripadam ale uz fakt jako blazen.. |
Nejlepší je, když se vám zdá, že vám přijde smska, vy si ji přečtete, smažete ... a ráno nevíte, jestli to byl sen, nebo skutečnost.
Okna po alkoholu mívám málo, spíš si nepamatuju nějaké detaily, vím, že jsem to pod vlivem alkoholu vnímala, označila jako "nedůležité" a vypustila z hlavy.
Mám dobrou paměť na lidské reakce, když mi někdo řekne větu, kterou už jsem od někoho slyšela (a tím nemyslím přímo "Mám se dobře." ), jsem schopna si přesně vybavit odpověď.
Taky se mi stává, že cestou někam zapomenu, co jsem chtěla, takže si tu cestu musím projít znovu a pak si vzpomenu. Občas. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
|
Back to top |
|
|
Baracudas kytky 2, meta: 400
|
Posted: Tue 20.3.2007 19:33 Post subject: |
|
|
Po alkoholu mám okno VŽDYCKY a to nemusím být jak ani jak dvě dívky fakt mi stačí trošku a tři hodiny z noci jsou v pr...Kolikrát si říkám, že si takovým způsobem už minimálně měsíc mého života nepamatuju Nevím, jestli je to dobře nebo špatně, protože občas potom potkám lidi, se kterýma jsem tu noc seděla a oni se baví a já nevím očem. Třeba se mě zeptají:"Tak zařídíš to Silvi, jo? Jak jsi mi to včera slíbila." Ale do háááááje zelenýho, já vůbec nevím, co jsem komu slíbila
Občas mívám bílé záblesky před den, kdy si vzpomenu na pouhé útržky noci, no a to je vše
Jinak mám taky občas problém rozlišit co je skutečnost a co ne, taky se mi stane, že se mi něco zdá a já pak žiju v domění, že se to skutečně stalo.
Můj mozek je někdy fakt záhada. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 20.3.2007 20:35 Post subject: |
|
|
_________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:15 Post subject: |
|
|
Tak okno mívám hodně často, zrovna sem zjistila že si ani nepamatuju jména kluků se kterýma jsem něco měla nepamatuju si třeba jména nějakých slavných osobností, chci sem někoho napsat, ale nevim jak se jmenuje, ale vim jak vypadá. Nebo v tématu kde se hádá slavná osobnost podle pusy hnedka vim kdo to je ale nevim jak se jmenuje
A po propařené noci sem si vždycky pamatovala všechno, ale poslední dobou si vždycky myslim že všechno vim, al pak zjistím třeba podle fotek nebovyprávění že toho nevim hodně _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|