Koukám, tady panuje slušná paranoia Mně by třeba vůbec nenapadlo, že by mi někdo lezl do věcí, kdybych mu půjčila byt.
Ale když si to teda představím, taky mi to není příjemný.
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
Posted: Mon 28.11.2011 12:25 Post subject:
já nepůjčuji.
nechávám u sebe lidi přespat, ale musím tam být já.
můj bývalý (R) má teď byt, ale to je fakt na palici. má od něj každý klíče, v bytě se válí věci jeho kámošů, kteří si chodí tam jako domů s těma klíčema, pak tam nacházím kondomy a holící strojky, je tam špína...brr
a hlavně ho půjčuje na víkendy těm kámošům aby tam mohla spát nějaká jejich holka apod... no strašný
_________________ women who behave rarely make history
Posted: Mon 28.11.2011 12:32 Post subject:
kdyby mi někdo oznámil, že u mně bude spát, to by se mi také nelíbilo. já rozhoduji o tom, kdo a kdy bude u mně spát a takhle postavit před hotovou věc by se mi nelíbilo ani od rodičů ani blízkých
Posted: Mon 28.11.2011 13:23 Post subject:
Alsh já mám naštěstí ty bližší rozumné a hodné lidi.
ale ten zbytek, to je síla. a hlavně tohle je bývalý a jeho kamarádi. a v té partě byla vždycky hrozná anarchie a bordel tak před dvěma lety mi to přišlo cool si takhle všechno sharovat a sdílet spolu naprosto všechno (i partnery ) ale s odstupem času se mi to začalo hnusit a jejich styl života vážně není už pro mně. hlavně jemu je 30 a mohl by mít rozum...ale nemá ho
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous1, 2, 3
Page 3 of 3
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum