View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 4.3.2007 19:25 Post subject: |
|
|
Tak představivost celkem mám, ale verbalizovat to asi nedokážu. Ať bych to pojala jakkoli, tak by mi to asi přišlo spíš vtipný
Já jsem v tomhle trochu neandrtálec, jakmile se o tom začne moc mluvit nebo něco stylizovat, tak mě přejde chuť _________________ queerer than we can suppose
Last edited by Lenore on Sun 4.3.2007 19:27; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.3.2007 19:27 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Shrew on Tue 26.1.2010 18:42; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 4.3.2007 19:30 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | když píšete přes počítač, může z vás vylézt i něco, co byste v reálu nechtěli/neuměli formulovat a nejen v sexu |
Tak to každopádně. Ale když už, tak bych to pojala jako nějaký teoretický rozhovor, co by se tomu druhýmu líbilo a tak, než jako "přímý přenos" _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.3.2007 19:34 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | Shrew wrote: | když píšete přes počítač, může z vás vylézt i něco, co byste v reálu nechtěli/neuměli formulovat a nejen v sexu |
Tak to každopádně. Ale když už, tak bych to pojala jako nějaký teoretický rozhovor, co by se tomu druhýmu líbilo a tak, než jako "přímý přenos" |
tak to jsem nemyslela konkrétně na ten přímý přenos..i když takhle virtuální sex obyčejně probíhá..když si odmyslíš ty literární eufemismy a podobné kraviny, je to zhruba vždycky stejný(měla jsem v icq od jinýho jeden drsnější, ale už je to smázlý )_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 4.3.2007 19:40 Post subject: |
|
|
jednu takovou zkušenost mám a je docela čerstvá
Pravdou je, že to musí vyplynout z uplně normální konverzace s někým koho aspon trošku znám, je mi sympatický a hlavně vím jak vypadá a je pro mě přitažlivý.
Zajímavý to je, to jo, ale často bych to dělat nemohla.
jednou mi to stačilo _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Sun 4.3.2007 20:44 Post subject: |
|
|
ja s timhle moc zkusennosti nemam, s manzelem jsem to odmitala provozovat, pac bych si byvala pripadala skoro jak v praci, ze
ale jedna varianta se mi libila moc...loni kdyz jsme se vidali dost malo mi nejdriv manzel cetl na dobrou noc pres skype pohadky, no a nejak jsme plynule presli k erotickym povidkam a bylo to fajn hlavne pred statnicema to bylo dobry alespon na castecny odbourani stresu |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Tue 6.3.2007 11:58 Post subject: |
|
|
... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |