|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kyokushi kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Wed 21.2.2007 22:47 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 21.2.2007 22:56 Post subject: |
|
|
kyokushi wrote: | aha. a kam se radis ty Shrew ? |
no.....nekouřim, neberu drogy, nestojím o nezávaznej sex, nemám moc ráda metal, dark barvy mi nesluší, z hlasitý hudby bych ohluchla(už tak mám uši špatný), nenávidim nacismus, nesnášim komunisty, greenpísáky, nemám ráda metrosexuály, nejsem lesba, nemám ráda sport, nerada chodím do kosmetických salónů, nemám ráda držení se módních trendů, nemám ráda kravaťáky, nesnáším smradlavý socky a bezdomovce, neřadím se ke kariéristům, nejsem flákač a nejsem nezodpovědná....
kyo, víš, že ani nevím? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Thu 22.2.2007 10:41 Post subject: |
|
|
mám ráda hippie módu, ale u toho by to asi tak končilo..
.. ale Hair jeden z mých nejoblíbenějších filmů a soundtrack vůbec neoblíbenější
V létě jsme s kamarádkami natáčely "videoklip" k písničkám právě z Hair.. bylo to úžasný, pořád mít na sobě různý volný oblečený naprosto nesladěný, být ověšená korálky a všeljakými šátky a doplňky vůbec, vymýšlet "hairovské" scény a tak |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Thu 22.2.2007 14:24 Post subject: |
|
|
courten wrote: | Já závidim lidem, co tu dobu zažili, tu svobodu, lehkost života, kterou my nemáme šanci zažít, přijde mi, že je v dnešní době hrozně poviností a málo času na to prostě jen tak "žít" |
Presne takhle to vnimam ja V te dobe bych asi chtela zit, ovsem ne v CR. Ale hrat si na neco podobnyho ted mi prijde trapny, hlavne u nas na gymplu se to jak sleduju porad dost drzi
Spis bych se chtela vyjadrit k te druhe casti vety, to je podle me velka a smutna pravda a clovek tomu podlehne, aniz si to uvedomuje. Vnimam ve spolecnosti velky duraz na uspech, schopnost prosadit se, vydelat prachy, koupit si barak, koupit si novy auto atd. Toho dosahnou jen ti dobri, kteri na sobe tvrde makaj. S tim souvisi pak lidi, co maj sice hafo penez, ale ani nemaj cas, naladu a snad ani potrebu je utratit. Pak s tim souvisi i deprese, ptz lide bud tem spolecenskym meritkum uspechu neodpovidaji a tudiz nejsou perspektivni a treba si pripadaji menecenni, nebo i uspesni jsou, ale za cenu samoty, ptz pro karieru, penize a shon nemaji cas na mezilidske vztahy.
Prijde mi, ze proste neni cas na jen tak uzivani, jednak jsou na to vetsinou treba penize a jen tak zit se dneska proste moc nenosi.
Nekritizuju to, je to asi prirozeny vyvoj, jen me to nekdy mrzi. |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 25.2.2007 19:59 Post subject: |
|
|
Chocolate, vyborne napsany Zrovna pred chvili jsem o tom premyslela a dokonce jsem zvazovala, jestli nezalozit samostatny tema .
Casto se citim zavalena povinostmi, casto mam chut spachat neco silenyho, abych citila, ze skutecne "ziju". A podleham tomu, ptz mam pocit, ze dnes to nejde jinak. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 25.2.2007 20:54 Post subject: |
|
|
květinové děti mají moje sympatie, bohužel už je to pryč...nenávratně pryč.
a Vlasy jsou moje
culotes, ty videoklipy to mohlo být fajn...to by mě taky bavilo _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 25.2.2007 23:13 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 26.2.2007 0:58 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Mon 26.2.2007 7:58 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | culotes wrote: | Claris wrote: | květinové děti mají moje sympatie, bohužel už je to pryč...nenávratně pryč.
a Vlasy jsou moje
culotes, ty videoklipy to mohlo být fajn...to by mě taky bavilo |
bylo to skvělý Úžasný odreagování |
hmmmmm......dobrý tip na letní volné dny a mojí novou kameru....... | já nemám kameru ale vím, co bude první, co s ní udělám, až ji jednou budu mít ale dobré by mohly být i fotky_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 26.2.2007 15:35 Post subject: |
|
|
holky, přijímám objednávky na herečky, herce, kostyméry a pomocníky při letním natáčení!!! _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.2.2007 20:26 Post subject: |
|
|
jeee to jsem ráda, pokud jsem vás nějakým způsobem inspirovala |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sun 6.5.2007 18:04 Post subject: |
|
|
Muzu to tema vytahnout?
Co treba pojem hippie jako styl mysleni a citeni, nebo vnimani celkove, v porovnani k jinym smerum? Jak myslite, ze vnima hippik? |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 6.5.2007 18:10 Post subject: |
|
|
řekla bych, že je to takový bohém..
určitě tvůrčí osobnost
svobodomyslná
milující přírodu, volnost
nepřipouští si problémy
mladistvý duch...
už nevím _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|