Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 27.2.2007 14:36 Post subject: |
|
|
josie wrote: | terez, tvojej mame posielam kyticku odkaz jej nech sa drzi, nech vsetko bere optimisticky a nech bojuje....paci sa mi, ako to v rodine berete s humorom, podobne sme to mali aj u nas doma, naozaj to velmi pomaha...urcite ty a tvoja rodina budete jej oporou, to moze byt naozaj stastna
ja berem rakovinu ako nieco, vdaka comu si teraz viac vazim zivot, mozno niekto chcel, aby som si zacala cenit vsetko co mam, aby som sa tesila z kazdej malickosti....rakovina berie velmi vela....ale ak sa prekona, dokaze aj nieco pozitivne dat....
drzte sa |
josie, strašně moc ti děkuju za tvoje slova ... vím (teda nevím, spíš jen můžu tušit) co si prožila a moc si vážím toho, cos napsala ...
jsi moc fajn holka a mám velkou radost z toho, jak jsi to překonala a ty jsi důkaz, že se to dá překonat ... |
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Tue 27.2.2007 14:39 Post subject: |
|
|
a budes pisavat ako sa tvojej mame dari?alebo to je moc osobne?
a keby potrebujes nejaku radu, tak sa kludne spytat...mozno budem vediet odpovedat |
|
Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 27.2.2007 14:59 Post subject: |
|
|
josie wrote: | a budes pisavat ako sa tvojej mame dari?alebo to je moc osobne?
a keby potrebujes nejaku radu, tak sa kludne spytat...mozno budem vediet odpovedat |
když bude někoho opravdu zajímat, jak na tom mamka je, jak jí pokračuje léčba, tak mu to napíšu přes sz osobně, ale tady asi ne ..
každopádně moc děkuju za ochotu, když bude třeba, dám vědět |
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 27.2.2007 15:03 Post subject: |
|
|
Terez, to mě mrzí Moc vám, hlavně tvojí mamce držím palce, uvidíš, že se uzdraví. Je moc statečná, když to bere takhle, optimismus a dobrá psychika je napůl výhra |
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Tue 27.2.2007 16:16 Post subject: |
|
|
Terez, to je mi strasne moc lito. Drzim ti a hlavne tvoji mamince palce, at to vsechno dobre dopadne. Je hezky, ze to dokaze brat s humorem, alespon trosku. Hodne sily a stesti. |
|