View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Sun 1.4.2007 10:59 Post subject: |
|
|
Balet wrote: | Dneska jsem vezl ráno kamaráda po akci domů a objevil jsem krásný kousek silnice mezi Novým Borem a Radvancem. Je to sice asi jenom 2 km, ale poloměry zatáček a okolí na mě působili naprosto impozantně. Kamarád ovšem ze stylu jízdy zas tak nadčený nebyl a pořád opakoval něco ve smyslu "Kam sem to kurva vlez'" |
Já jsem jel dneska z akce jak beránek a jen jsem se bál, abych nepotkal nějaký švestky - Buick nemá technickou a ještě navíc jsem ráno s mírným zděšením zjistil, že v tý litrovce Jima Beama, ze který v podstatě nikdo kromě mě nepil, je tak čtvrtka. Au._________________  |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Sun 1.4.2007 20:29 Post subject: |
|
|
Balet wrote: | Dneska jsem vezl ráno kamaráda po akci domů a objevil jsem krásný kousek silnice mezi Novým Borem a Radvancem. Je to sice asi jenom 2 km, ale poloměry zatáček a okolí na mě působili naprosto impozantně. Kamarád ovšem ze stylu jízdy zas tak nadčený nebyl a pořád opakoval něco ve smyslu "Kam sem to kurva vlez'" |
Z Rumburaku dolu do Radvance co. tam jezdim dost casto a pod kilo nejdu.
jinak jedne poznatek, dneska rano jsem zaspal, takzse sem trosku hnal do prace (staval jsem v pul osme a pracuji od osmy) a prisel jsem na to, ze dubsky zatacky se daji prolitavat 120 =) A 106ka drzi. Sice byl povetsinou rozevlaty zadek, ale no coz, bylo to zabavne.
Pumateji, Novy _Bor na Cekolipsku._________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
 |
Balet kytky 2, meta: 450

|
Posted: Mon 2.4.2007 6:46 Post subject: |
|
|
bob ash wrote: | Balet wrote: | Dneska jsem vezl ráno kamaráda po akci domů a objevil jsem krásný kousek silnice mezi Novým Borem a Radvancem. Je to sice asi jenom 2 km, ale poloměry zatáček a okolí na mě působili naprosto impozantně. Kamarád ovšem ze stylu jízdy zas tak nadčený nebyl a pořád opakoval něco ve smyslu "Kam sem to kurva vlez'" |
Já jsem jel dneska z akce jak beránek a jen jsem se bál, abych nepotkal nějaký švestky - Buick nemá technickou a ještě navíc jsem ráno s mírným zděšením zjistil, že v tý litrovce Jima Beama, ze který v podstatě nikdo kromě mě nepil, je tak čtvrtka. Au. |
No, mě bolela hlava ještě odpoledne. Zatracená kombinace bílého, červeného a šumivého vína, navíc s podporou dvou Marlboro Lights (jsem jinak nekuřák) |
|
Back to top |
|
 |
pip kytky 5, meta: 5550

|
Posted: Mon 2.4.2007 8:27 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Pumatej kytky 1, meta: 75

|
Posted: Mon 2.4.2007 12:04 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
|
Back to top |
|
 |
semirgerchan kytky 3, meta: 1350

Joined: 17 Apr 2007 Posts: 1322 Location: On highway to the Danger zone
|
Posted: Tue 17.4.2007 15:20 Post subject: |
|
|
Pokud jde o okresku, tak docela fine je Štěchovickej kopec, kde je od loňska dokonalej koberec! _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
 |
Pumatej kytky 1, meta: 75

|
Posted: Tue 17.4.2007 17:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
smain kytky 4, meta: 2150

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed 18.4.2007 6:43 Post subject: |
|
|
smain wrote: | Pumatej wrote: | kde to je? |
u Štěchovic?  |
smain to překvapivě trefil! Je to kopec který spojuje Štěchovice a Slapy! Ještě před dvěma lety to byl tankondrom, kde lidi od Porsche mohli směle nastavovat jejich podvozky, ale loni dali super koberec a teď je to radost!_________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun 22.4.2007 20:21 Post subject: |
|
|
Dneska jsem jel po silnici z Jílovýho u Prahy do Psár a docela se mi tam ta cesta líbila... takový příjemný zatáčky...  povrch není z nejlepších, ale na projížďku docela pěkný...  |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 27.4.2007 20:36 Post subject: |
|
|
Tak dneska jsem si tu silnici dal opět... tentokrát ale v opačnym směru a o dost rychleji...  jel za mnou nějakej maník v E30 s rychlejma pruhama... a koukal jsem, že měl co dělat...  v zatáčkách jsme byli na stejno ale na rovinkách jsem byl rychlejší...  v neděli tam jedu znova... a jestli najdu nějakou práznou kazetu tak si do auta vrazim kameru...  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed 2.5.2007 6:34 Post subject: |
|
|
Doufám, že jsi měl prázdnou silnici, protože v okolí v neděli je to v okolí Psár na kulku do hlavy! _________________ "I feel the need. The need for speed."
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed 2.5.2007 8:52 Post subject: |
|
|
jj... prázdno bylo... protože jak byl teď ten svátek, tak v neděli nebyla na silnici ani noha... teda spíš ani guma...  |
|
Back to top |
|
 |
|