|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Thu 21.6.2007 8:14 Post subject: |
|
|
Kyo: Mně ji dali do ruky, když jsem přecházela, akorát ji pečlivě zalepili a razítko, abych to nemohla otevřít. Neřešim, jen mi to přijde dost divný, že nemám právo se podivat na svoje zprávy. _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Thu 21.6.2007 9:08 Post subject: |
|
|
tak dnes ma zas vytocila kozna
su tam dve, ale ta ku ktorej som chodila na SŠ ordinuje len po a st, a ja vtedy kvoli praci nemozem tak som sla k tej druhej a ta ma sprdla ze co idem k nej a ja ze nejdem len tak ze mam na riti utvar neznameho povodu ...uz dlho a ze inak s ami prist neda...tvarila akoze jezismaria no to je toho, povedala ze to mam alergiu na nikel, aj ked na riti ziaden nikel nenosim a este ked som jej povedala ze mam hrozne citlivu, vzdy podrzadeznu kozu, napriklad po holeni , na slnku a pod.. tak mi zahlasila ze .. no co kozu si nevyberiete _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
cloudy kytky 2, meta: 600
|
Posted: Thu 21.6.2007 11:37 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 21.6.2007 15:32 Post subject: |
|
|
Mantis_religiosa wrote: | Kyo: Mně ji dali do ruky, když jsem přecházela, akorát ji pečlivě zalepili a razítko, abych to nemohla otevřít. Neřešim, jen mi to přijde dost divný, že nemám právo se podivat na svoje zprávy. |
mylsim ze pravo podivat se mas. pokavad mi tam daj razitko tak to klidne rozlepim podivam se do toko, dyt se na to zadny tajemstvi nevztahuje.. to je nejmensi problem, a pochybuju ze ten lekar pro kteryho je to urceny bude vubec nejakou pecet cekat.. ale uvidim no, nekdy ooprazdninach ji zkusim dostat._________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Thu 21.6.2007 18:31 Post subject: |
|
|
Já zas myslim, že ten zákon, který ti dovoluje nahlédnout do osobní dokumentace, teprve nedávno schválili. _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Thu 21.6.2007 20:06 Post subject: |
|
|
Tak já si nijak nestěžuju, odktory mám nový protože sem se přestěhovala.
Alergolog dobrej pán kterej má na vás opravdu dostatek času. Ale předchozí byl větší fešák, tenhle má mega brejle
Praktická... nic moc sympatická, zatím ničím nezklamala, až na to že aniž věděla co mi je, strčila mi na vysokou sedimku rovnou ATB a když sem ji donesla kartu, ještě měla řeči co to sem zač že mám tak tlustou.
Gynekolog... honem mi řekněte kdo chodíte ještě k Homolovi na pětce dozvěděla sem se od sestřičky, že mají 5000 pacientek... že je holt oblíbenej takovej starej pán za kterýho víc mluví sestřička no ona je to totiž manželka
Ortoped... u něj sem už dlouho nebyla ale byl takovej uspěchanej, což mi docela vadí takový doktoři, ale holt oni za to moc nemůžou. A dělá mu sestru manžekla a ta je neskutečně protivná a bojíte se jí něco zeptat nebo říct. Běda vám jak přijdete bez objednání
Zubařka... v poho pani, zatím sem moc spokojená, byla sem tam 2x. Pořád o něčem povídá a naposled mluvila o breberkách a o loupežníkovi (všechno v souvislosti s mojí pusou ) |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Thu 21.6.2007 20:08 Post subject: |
|
|
K tý kartě... taky mi jí zalepili ale vše sem si pročítala a tak protože tam toho mám opravdu hodně a mnoho věcí si už nepamatuju třeba kdy mi operovali ruku kdy se mi objevilo a tak. Což se mě u doktorů ptávají když jdu k novýmm.... takže sem fakt koukla a pak to nějak zakamuflovala, taky vím že se to nějak nemá. Ale člověk se tam dozví zajímavý věci. I třeba kolikátý dítě jste a jeslti vaše matka měla potrat a takový věci, tudíž může vyplynout na povrch třeba i rodinný tajemství Zajímalo by mě jak to třeba mají adoptovaný děti, jestli tam o matce maj nemaj.
Jo a hlavně to nejdůležitější sem si z tý karty prostě okopírovala. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Thu 21.6.2007 20:20 Post subject: |
|
|
tak moji doktori..
Prakticka: driv sem chodila k takovemu sedivemu uchylovi-jako jeste k detskem-od te doby se se zarekla ze nikdy doktor-chlap..ale pak sem presla k jedne narosto perfektni doktorce,nemuzu si stezovat,aj sa tam tesim (ikdyz tam casto nechodim ) je perfektni,mlada (no,ma dceru o rok mladsi nez ja) ale vypada tak na 20 -ale hlavne vi a umi,je nejlepsi v nasem meste...a jednani naprosto vzorove,zadne upjatosti,proste jak nejlepsi kamoska
Gynekolozka: takova starsi pani,ale naprosto super,nebojim se ji cokoliv rict..zadna stara raspla s predsudkama...nemenila bych
Zubarka: no..at je zubar jakykoliv,ja je nesnasim a nesnasim proste mam z nich panickou hruzu
Ocni: spoluzak moji mamky, v pohode chlap _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Fri 22.6.2007 0:15 Post subject: |
|
|
jj,s tou kartou...kamarad si takhle sel pro kartu,aby ju zanes k firemni doktorce, taky nakoukl....a zjistil, ze jeho otec jaksi neni ten, se kterym zil 25let v jedne domacnosti _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 22.6.2007 10:32 Post subject: |
|
|
sawatdee - jo, tak to není jediný komu se tohle stalo
Jinak jsem se svýma doktorama docela spokojená:
praktický lékař - mohl by být lepší, ale nestěžuju si, pořád lepší než bývalá lékařka, která byla věčně ožralá .
gynekolog - naprosto skvělý chlap, mám ho moc ráda a až jednou budu rodit, tak chci aby to odrodil on
zubařka - taky moc skvělá ženská a hlavně citlivá, žádná sadistka
kožní - zatím jsem ji moc nepotřebovala, ale vypadá v pohodě |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|