View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 2.2.2012 11:15 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: |
Což mě teda hodně překvapilo, protože někdy se mi stává, že se nestíhám najíst a pak mám fakt pocit, že omdlím z hladu a tak. Ale když si to dopředu naplánuju a nejim už od rána, tak mi to nevadí.
|
Přesně tak. Prostě jakmile je na to "hladovění" mysl připravená, tak ani hlad není. Je to zajímavý a u mě to taky tak funguje._________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Smarionelle V království ledu vládne chlad.
|
Posted: Thu 2.2.2012 12:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming for hope
From today. |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 2.2.2012 18:23 Post subject: |
|
|
Mě by zase zajímalo, jestli to nezpomalí metabolismus? _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 2.2.2012 23:19 Post subject: |
|
|
já nevim, příjde mi nesmysl nejíst (jsme tak stvoření, ani zvířata v přírodě nedrží půsty), ale jestli v tom někdo smysl vidí, tak proč ne.
mambu by mohlo zajímat tohle, jestli to ještě neviděla:
http://www.youtube.com/watch?v=LI_EmGYV_3Q&feature=share
jinak mě by to omezovalo, sice taky nemám třeba hlad, ale nedostatek energie pociťuju. mám velký výdej a bez jídla se nedá dělat sport naplno. ta krize se dostaví (nemusí ten den, ale časem jo). _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
Last edited by Člověk on Thu 2.2.2012 23:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 2.2.2012 23:21 Post subject: |
|
|
Neverim, ze clovek, pokud nema vytrenovanou mysl, dokaze drzet delsi pust nez 3-5 dni. 40 dni se mozna vydrzet da, ale bez spravnyho rozpolozeni mysli je to opravdu hazard se zdravim a myslim si, ze ne kazdej dokaze zit jen na prane. (mozna jeden clovek z bilionu ) Mne vic zajimaji pusty, pri kterych clovek pije cerstvou stavu napr. z jablek a ma to nejaky specificky procistujici ucinek. Jinak bych sla max. do 2-denniho pustu a dalsi dny bych zaradila nejake stavy a po case ovoce, ktere se travi samozrejme nejlip. A vse organicke, pokud mozno.
Mambo, ty provozujes u toho pustu nejakou meditaci, nebo cviceni? Protoze pri normalnim dennim rezimu to asi nebude zrovna nejlepsi pro tve telo?
ed. precetla jsem si, ze u toho chodis do skoly a jezdis na skole. Tak to hodne stesti, no. _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl
Last edited by user007 on Thu 2.2.2012 23:28; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 2.2.2012 23:24 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Smarionelle V království ledu vládne chlad.
|
Posted: Fri 3.2.2012 8:10 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming for hope
From today. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 3.2.2012 8:39 Post subject: |
|
|
No Partyková Vilma na mě zrovna nepůsobí moc věrohodně
Ale probíhá na to nějaký výzkum ve Fyziologickém ústavu, to už by mě zajímalo víc.
Zvířata v přírodě nedrží půsty? No dobrovolně zcela jistě ne, ale jinak často. Ono je to spíš tak, že člověk se moc přežírá, protože má tu možnost. Pak může být půst jednou za čas dobrý nápad. Ale myslím tím ty jednodenní. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Fri 3.2.2012 9:22 Post subject: |
|
|
a my jsme je dřív taky drželi často, když došlo jídlo a žádnej mamut na dohled _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 3.2.2012 10:38 Post subject: |
|
|
Tak normalne se doporucuje delat jednou tydne zeleninove a nebo ovocnozeleninove dny. Pokud vezmu ten zeleninovy den, tak ta zelenina bude spis berlicka pro psychiku, ze nejake jidlo je, pro zaludek, je vnem aspon ta vlaknina a privod tekutin. Pokud je clovek zcela zdravy a tim i po psychicke strance, ze tam moc nehrozi, ze se to nejak zvrtne tak takovy jednodenni pust nemuze uskodit. Ale urcite to chce mit vyvazeny jidelnicek pred i po. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Cee kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 3.2.2012 13:08 Post subject: |
|
|
courten wrote: | Mě by zase zajímalo, jestli to nezpomalí metabolismus? |
toto by zaujimalo aj mna
Ad k tomu, ze aj my sme kedysi postovali, lebo nebol mamut na dohlad, je sice pekne, ale zvierata sa tiez nazeru dopredu a niekolko dni nejedenia, lebo nemaju co. nerobia to dobrovolne, ak maju staly prijem jedla, nemaju dovod si ho odopierat. |
|
Back to top |
|
|
|