|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mamba Alexithymia
|
Posted: Thu 23.4.2009 16:20 Post subject: |
|
|
já čtu maturantky
módu
hry
výcvaky
a ráda si prohlížím fotky jídel
nemám moc v oblibě o kosmetice, nečtu poradny (protože moc radit neumim) |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 23.4.2009 16:23 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | Dellores wrote: | max, na něco jsi zapomněla - sex | loool, ale tam ja pisu jen ve stavu nouze
a nepopisuju tam zadne konkretni veci (jako nekteri, taky to radsi uplne moc nectu, protoze z nekterych popisu uz se mi udelalo blbe) |
JNVP, zpovednice, depku, zadani/nezadani, do zdravi moc nechodim, jen kdyz se hodne nudim, v krase lezu do skrine a do kombinaci, jo, jeste obcas otviram fotky
a v hrach ctu kdo jaky je, to me hodne bavi pozorovat ty asociace, obcas si rikam, jo, trefa! a nekdy - to je teda uplne mimo..
ale spis nez na tematech u me zalezi na tom kdo do nich zrovna pise (ale to tak maji vsichni predpokladam) tudiz i kdyz vlezu do depky a je tam nekdo pro me nezajimavej, tak rovnou odjizdim bez toho abych neco cetla
celkove ctu rada temata tykajici se vztahu |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 23.4.2009 16:28 Post subject: |
|
|
tak ja jsem driv taky prolezla kde co ale pak jsem to prestala stihat
a troufnu si rict ze mi jeste nedavno utekly snad akorat auta.. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 23.4.2009 19:22 Post subject: |
|
|
co teda asi obrnesnášim jsou ty postavový témata, kde se rozebírá jak má kdo velkou prdel a všichni se předhání, kdo jí má větší. teď jsem tam vlezla a teda čumim, jak umim. vždycky pak přemýšlim, jestli jsem normální.
ráda mám skoro všechno, kam přispívá bruillard, protože píše málo, ale za to poníkově. až na baráky teda, protože vybírání dlaždiček mě nebaví. lino a umakart forever.
jnvp, když tam probíhá nějaký životně důležitý spor. takže téměř vše, kde se hádá nebo živě diskutuje. pokud se teda nediskutuje o krémech. to mě nezajímá.
pak miluju témata o vaření a jídle, filmech, umění a částečně i o módě. |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sun 26.4.2009 11:37 Post subject: |
|
|
Gigli, Tvuj posledni prispevek tu je paradni, fakt jsem se zasmala, takze diky. Btw. co znamena, kdyz nekdo pise 'ponikove'? |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 26.4.2009 11:46 Post subject: |
|
|
oh, tak to mě moc těší, že jsem ti lehce prodloužila život.
poníkový=nádherný, úžasný, fantastický, báječný, krásný.....prostě jako růžový poníci s duhovou hřívou, srdíčkem na zadku a magnetickym kopýtkem |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 27.4.2009 8:29 Post subject: |
|
|
ja lezu do temat hlavne podle lidi.
jinak vetsinou jdu nejdriv do JNVP, dnes poprve, sexu, co budete dnes delat, co vam kdo nejhezciho/...rekl.
kdyz mam cas, tak procitam hry, ale i tam mam poradi -hlavne citeni se, mysleni a breceni
pak rada koukam ve zdravi na hezky fotky
v srdci jsem mela rada samotare, ale tam uz skoro nikdo nezbyl nebo co obcas kouknu do zadani/nezadani, ale obecne me to pitvani vztahovych problemu nudi.
a v krase ctu jen oblibene modely, nasi skrin, nekdy nakupy. (a musi byt vazne krize, abych zacala prolezat poradnu atp)
Ale jakmile vidim, ze nekdo, kdo me zajima, prispel do tematu, ktery normalne nectu, uz ho ctu _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 27.4.2009 10:06 Post subject: |
|
|
ja nejradsi chodim tam, kde jsou fotky, takze vycvaky, fotis fotim fotime fotite.., nalicena nenalicena, nostalgicky fotky, now and than, vase postava, vase skrin, ted jsem zacla chodit dokonce i do nehtu, ackoli me nezajima, co se tam pise, jen si projedu fotky nehtu
pak si rada procitam co vam kdo nejhezciho a nejosklivejsiho rekl, ale tam neprispivam, taky mam rada temata o vareni.
pak mam rada hadaci hry (uhodni film podle obrazku, hlasky, otazky, uhodni literaturu, casti tela atp.)
a pak si ctu hodne v srdci.
nechapu tritisicepetset temat o tom, co vas rozhrocilo, rozesmutnilo, rozneznilo, jak se citite, na co mate chut, co si prejete, co mate v planu, na co se tesite, co jste se rozhodli....jediny, kam obcas nakouknu je rozbrecelo a pobavilo, jinak mi prijdou vsechny na jedno brdo a neverim tomu, ze to nekdo cte. |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Fri 1.5.2009 18:57 Post subject: |
|
|
momentálně je pro mě nejzajímavější a nejsilnější téma Vždy si budu pamatovat _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Sat 2.5.2009 17:52 Post subject: |
|
|
Willow wrote: | momentálně je pro mě nejzajímavější a nejsilnější téma Vždy si budu pamatovat |
taky, vcera jsem ho pri cteni cely obrecela _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sat 2.5.2009 18:00 Post subject: |
|
|
taky me to tema zaujalo. ale z nejakych duvodu tam nedokazu prispet, asi mi to prijde prilis intimni a neprenosne _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sat 2.5.2009 18:15 Post subject: |
|
|
tak ked som tam zacala pisat moj prispevok, tak som necakala, ze sa tolko rozpisem a nie o tom, o com som sa rozpisala...ale naozaj sa clovek vela o tom druhom dozvie...a to povazujem za plus, teda premna |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|