View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 7.1.2009 21:39 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 7.1.2009 22:03 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | I kdyby byl sebeúžasnější, tak u mě má chlap asi nějakou expirační lhůtu nebo co a pak už je prostě jen kamarád na věky věků. |
u mě ne. mě právě nikdy nepřestane překvapovat, do koho se zamiluju nebo koho prostě najednou začnu vidět jako chlapa, kterýho bych tak nějak chtěla k něčemu.
třeba jsem se kdysi zamilovala do spolužáka, kterýho jsem v primě šikanovala.
do expřítele znovu po roce a něco po našem předchozim katastrofickym vztahu a já si z něj furt utahovala, že s nim už teda nikdy jako nikdy. a fakt jsem tehdy to nikdy myslela vážně. ani nevim, co mě tehdy trefilo do hlavy.
a teď zas ta ostuda s klukem, co mě někdy cca před 13lety terorizoval a já se ho od tý doby v podstatě tak nějak bála, že je zlej. (to sice nepatří do lásky, ale přijde mi to dokonale absurdní.)
prostě mám čim dál víc dojem, že jak mezi mnou a nějakym klukem proplouvajícim mym životem je naprosto naprostá nepravděpodobnost a nemožnost, tak je z toho akorát průser. |
|
Back to top |
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 7.1.2009 22:32 Post subject: |
|
|
tak se současným přítelem jsme trojka:)
a jinak předtím vždycky jednička, myslela jsem, že se jinak zamilovat ani neumim:) a jako nejdivnější (mně osobně!) možnost mi přijde dvojka, to asi neumim doopravdy:) kamarad je prostě kamarad:) _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac |
|
Back to top |
|
|
Abby kytky 1, meta: 100
|
Posted: Mon 26.1.2009 16:56 Post subject: |
|
|
my jsme dvojka....byl to známý..kdysi chodil s kamarádkou a od té doby se známe,takže jsme se zdravili,ale já si o něm nemyslela nic dobrýho a co říkal tak jsem ho taky dvakrát nezaujala...no a pak jsme se potkali v hospodě,prohodili pár slov a už u sebe zůstali.... |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 26.1.2009 17:33 Post subject: |
|
|
u nas to bylo na prvni pohled, i kdyz jsme spolu zacali na vazno chodit az o par let pozdeji... to prvni setkani by mohlo konkurovat leckterym scenam z filmu
ale neco nas k sobe pritahovalo od zacatku a i kdyz jsme meli sve partnery, tak jsme po sobe porad "pokukovali" a tak _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 26.1.2009 19:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 26.1.2009 21:25 Post subject: |
|
|
vorvan
no ja kdyz si vzpomenu na vsechno, co jsme delali na stredni, jak jsme utikali spolu z hodin, jezdili na projizdky (a muj byvaly ze mi vzdycky citil vuni z jeho auta ), potaji jsme se schazeli, aby to nezjistili spoluzaci (stejne to vedel kazdej:)) ... a pak ty zacatky vztahu. Treba si rikam, ze kdybych s nekym zacala ted, tak uz to nebude takovy "pubertacky", ale asi v tom vek nehraje roli. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 27.1.2009 12:05 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL