|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 3.2.2008 17:34 Post subject: |
|
|
Protože vám mám ráda. Pak protože je board často zdrojem zábavy. Občas se potřebuju z něčeho vypsat, ale nechce se mi s tím nikoho otravovat. A většinou je pro mě aorta něco jako simulátor společnosti Prostě když sedím celý den doma a překládám, tak mi to trochu leze na mozek; takhle aspoň nemám pocit, že jsem tak sama, a zároveň to můžu kdykoli vypnout. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Sun 3.2.2008 19:02 Post subject: |
|
|
Já ani nevim. Chodim sem vůbec?
Ale jinak tohle... *jiva* wrote: | problém je, že se nerada přu o názory a všechno je taky tak relativní | ...bych řekla i o sobě. Do ničeho by se mi nechtělo míň než do sporu na aortě._________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sun 3.2.2008 19:25 Post subject: |
|
|
chodim sem kvoli ludom, naozaj je tu vela rozlisnych ludi, roznych zivotnych osudov
je take zaujimave, ze niekto z prahy, brna a pod ma pozna...keby ho niekde stretnem, tak urcite by sme sa radi zoznamili (dufam ), takze takto spoznavam naozaj vela ludi
keby niet temy zkouskovy a vysoke skoly, tak si mozno ani nebudem chciet dat prihlasku na vysoku
keby niet rubriky krasa, tak nemam tolko vela kozmetiky
keby niet melly, tak nemam tolko vela nausnic
atd....
dufam, ze s tymito ludmi prezijem na nete este velmi vela rokov, ved aorta vlastne nikdy nezmizne!takze naozaj dufam, ze teda za par rokov si budeme porovnavat vysku dochodku |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sun 3.2.2008 19:32 Post subject: |
|
|
ja viem, pisala som to, lebo v to pevne dufam |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 3.2.2008 19:37 Post subject: |
|
|
josie to pojala zajímavě..zkusím to taky, protože mě tu ovlivnilo asi hodně věcí..
kdyby nebylo témat o depce, neměla bych se v podstatě komu svěřit a pořád bych otravovala svoje okolí, nebo bych z toho byla v kelu, takhle působím jako rozmazlená fňukna akorát tady na boardu, ale v reálu ne (aspoň ne tolik)
kdyby nebylo zpovědnice, asi bych si euvědomovala, že je muj život ve srovnání s jinými životy šťastný a nevážila bych si ho
kdyby nebylo témat a příspěvků několika cílevědomých lidí a lidí, kterých si vážím, asi bych se nedala do boje, ale proplouvala bych životem jako většina mých spolužáků laxně...
kdyby nebylo témat o VŠ, asi bych nikdy nepřistoupila na myšlenku, že bych mohla studovat ještě něco jiného než teď, a vůbec mi to rozšířilo obzory o různých školách..
kdyby nebylo tématu o práci, asi bych si nikdy nebyla schopná zařídit nějakou brigádu, teď, i když je to zlý pořád, se o to aspoň trochu snažím, když mi tu dáváte takový sody, a taky bych nebýt vás asi pořád žila v přesvědčení, že co vystuduju, am musím zůstat, protože nic jiného nebudu umět. díky názorům boardu mám zase trochu naději, že to tak nemusí být.
kdyby nebylo tématu o kráse, nikdy bych si nezačala barvit vlasy hennou na zrz, za což jsem šíleně vděčná! a teď se konečně chystám po cca 11 letech ke kadeřnici ostříhat. díky vám.
nebýt tématu o webových stránkách, kam přispívala saris, a o blendech a takových věcech (to bylo myslím na starém b.) tak bych se tím nezačala zabývat, i když je to velká zábava _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 3.2.2008 20:14 Post subject: Re: Proč chodíte na aortu? |
|
|
indulona wrote: | chodíte se sem vykecat ze svých problémů, pobavit se, za známýma, nasbírat různé tipy ohledně krásy atd. |
Vykecat z problémů ne, nemám ráda když cizí lidi ví o mých problémech. Ale píšu sem spoustu věcí, to jo. A hodně věcí, co sem sem napsala mně třeba pomohlo si to v hlavě srovnat a uvědomit si něco (například)
Pobavit ani taky moc ne, ikdyž často tady sranda je
Za známýma sem určitě nechodím.
A nasbírat tipy sem určitě chodím
Ale je i plno dalších důvodů, chodím sem taky proto, že bez boardu je ten den hned takovej jinej, takže nějaká malá závislost tady určitě je a pak se taky ráda chlubím novou věcí , nebo ráda někomu poradím ... stejně tak si ráda nechám poradit já._________________ . |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 3.2.2008 20:38 Post subject: |
|
|
No jo, ale já sem to myslela vážně. Když s váma chci být v kontaktu, tak du na sraz, ne? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sun 3.2.2008 21:23 Post subject: |
|
|
Uz ani moc nechodim posledne. To co chodim citat ci tu a tam prispejem je kvoli niekolkym ludom, ktorych mam dost rada (mozno az moc, na to ze je to takto cez internet) _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 4.2.2008 21:55 Post subject: |
|
|
ja vam ani nevim, kor kdyz je tu v posledni dobe takove mrtvo _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 4.2.2008 22:01 Post subject: |
|
|
abych si právě dneska postěžovala _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
Any kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Mon 4.2.2008 23:58 Post subject: |
|
|
TarTar wrote: | protože je super kolik je tu lidí, člověk pozná nový kamaráda třeba, taky tu každý rozumí něčemu jinému.. je tu obrovský zdroj informací.. počínaje kosmetikou těhotenstvím konče..až budu jednou těhotná místo tho abych serfovala po netu a hledala informace pročtu si celý téma..taky jsem se tu dozvěděla spoustu věcí o kosmetice a modě.. taky když mám nějakej problém a nechci ho řešit s lidma z realu, protože se stydim napíšu ho sem..no a taky už jsem na vás zvyklá a chybíte mi, když tu dlouho nejsem.. |
+ je to relax, odreagování se, zpovědnice. Kolikrát je tady úžasně veselo. |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Tue 5.2.2008 0:49 Post subject: |
|
|
Vetsinou uz jen ze zvyku. Sjedu si par oblibenych temat, obcas mrknu na posledni prispevky lidi, ktery mam rad, kdyz vim, tak s necim poradim, jindy treba jen rypnu a jdu zase pryc |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|