|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Christine kytky 4, meta: 3550

|
Posted: Sat 13.10.2007 16:59 Post subject: |
|
|
 koušu si nehty: co pro to udělám? v pátek jsu na umělé nehty
 občas jsem líná: co pro to udělám? piju kafe a snažím si to aspoň uvědomovat, když už nic jiného |
|
Back to top |
|
 |
maxmiliana kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
TarTar Who knew:-)

|
Posted: Sun 14.10.2007 15:57 Post subject: |
|
|
Loth a Mo.. přesně, jako debil se snažim ostatní pomoct a pak když to potřebuju já tak všichni zmizej.. _________________  |
|
Back to top |
|
 |
tracy kytky 5, meta: 5550

|
Posted: Sun 14.10.2007 16:58 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by tracy on Wed 15.4.2009 20:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
waxeipahdeth kytky 8, konec

|
Posted: Sun 14.10.2007 17:02 Post subject: |
|
|
Chtěla bych:
Nevidět všechny věci tak černě (ráda bych pro to něco dělala, ale nevím co, když je to ve mně )
Nebýt tak líná (snažím se...sice věci odsouvám, ale nakonec se přemůžu...teď ještě najít vůli je neodsouvat a dělat je radši s předstihem, ale myslím, že VŠ mě donutí)
Zhubnout (nooo, snažím se v Oě stejně jím jen to nejnutnější, rozhodně se nepřežírám a pořád někde lítám)
Nebýt tak stydlivá
A jak už tady pár lidí psalo, nenechat se tak využívat a raději si víc prosazovat svou, ale to jde bohužel taky ve mně, pořád mám pocit, že bych měla pro lidi dělat vše, o co mě požádají a radši svůj názor neříkám, i když mě to třeba štve.
Jinak jsem celkem spokojená |
|
Back to top |
|
 |
*jiva* kytky 6, meta: 9050

|
Posted: Sun 14.10.2007 17:23 Post subject: |
|
|
nedostatky:
lenost - ale dovádím ji do extrému. Vydržím hodiny plakat nad svou chabou intelektuální kapacitou, ale že bych se třeba začla vzdělávat, to ne. co pro to dělám - no, Jaromír mě občas k něčemu dokope, umí udělat dusno.
nechám se rychle odradit. Udělám jednu chybičku a hned vzdávám celou záležitost. třeba celoživotně. (a když se to spojí s tím, že neumím prohrávat...)
stydlivost. fakt bych mohla omezit ty výpadky hlasu, když mám promluvit(nebo nedejbože zazpívat) před víc lidma. vždycky mluvím hrozně rychle, abych to měla co nejdřív za sebou, a tím se vlastně shazuju. co pro to dělám - 6 let referátů a mluvních cvičení, a stejně se nic nezměnilo. jediný co zabírá je alkohol, bohužel
pořád ještě mám občas ve zvyku říkat to co lidi uslyší radši než to, co bych říct chtěla. ale to časem odstraním - v tom si věřím  |
|
Back to top |
|
 |
amorcillo ...Impossible is nothing...

|
Posted: Sun 14.10.2007 17:42 Post subject: |
|
|
- chtěla bych umět více říkat ne....tím pádem se nechat méně využívat od lidí, protože si nejsem jistá, že to co někdy dělám, by udělal někdo druhý...
- chtěla bych být míň nepřístupná, nedůvěřivá a ledová vůči okolí (hlavně chlapům), ale to se bojím, že je to tam někde zahnízděný a že s tím nic moc neudělám už....
- nechtěla bych být taková cíťa v něčem a abych si všehno tak nebrala a neřešila všechno tolik...a tím si i nepřidávala starosti a trápení...
- někdy mě vadí i moje myslím až přemrštěná poctivost, pečlivost a svědomitost...ale to si nechám  , to se někdy hodí...
- jo a chtěla bych mít větší sebevědomí a víc si věřit
víc mě teď nenapadá,ale myslím, že většina z toho, je nějak daná povahou a že to prostě nejde moc změnit...asi...? _________________
Nejkrásnější vzpomínky jsou ty, při kterých zjistíš, že se usmíváš...
|
|
Back to top |
|
 |
Shannon where no man has gone before

|
Posted: Sun 14.10.2007 17:48 Post subject: |
|
|
amorcillo wrote: |
- chtěla bych být míň nepřístupná, nedůvěřivá a ledová vůči okolí (hlavně chlapům), ale to se bojím, že je to tam někde zahnízděný a že s tím nic moc neudělám už.... |
ehm  _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun 14.10.2007 18:16 Post subject: |
|
|
Shan: co?...máš to taky tak?...nebo já to nechápu  ... _________________
|
|
Back to top |
|
 |
Shannon where no man has gone before

|
Posted: Sun 14.10.2007 18:27 Post subject: |
|
|
amorcillo - chápeš to naprosto dobře... njn  založíme klub nebo co s tím provedem? _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun 14.10.2007 19:04 Post subject: |
|
|
Shan, já ti nevím...ale ani nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo nějak zlepšit nebo že bych to mohla nějak odstranit...
ani nevím, jak na to?!...
no, aby jsme nebyly jenom dvě členky  ...i když je to blbý, tak jsem ráda, že nejsem jediná tak "jetá"... _________________
|
|
Back to top |
|
 |
Claris Každý den odvahu!

|
Posted: Sun 14.10.2007 19:10 Post subject: |
|
|
Shannon wrote: | amorcillo wrote: |
- chtěla bych být míň nepřístupná, nedůvěřivá a ledová vůči okolí (hlavně chlapům), ale to se bojím, že je to tam někde zahnízděný a že s tím nic moc neudělám už.... |
ehm  | holky, nejste v tom samy
když to tak čtu, amorcillo, tak máme stejné nedostatky, když to tak nazvu_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun 14.10.2007 19:16 Post subject: |
|
|
Claris, určitě to tak můžes nazvat, protože ono to tak prostě je...a nejhorší na tom je, že to nejsou ještě všechny, teda aspoń ty moje... _________________
|
|
Back to top |
|
 |
Mykéna kytky 7, meta: 15150

|
|
Back to top |
|
 |
terinas kytky 8, konec

|
Posted: Wed 15.4.2009 13:51 Post subject: |
|
|
vytahuju  |
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|