|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
nereide* Guest
|
Posted: Sat 6.10.2007 10:11 Post subject: |
|
|
exi já jsem doufala v to,že je jinej...já si právě myslela, že se rozejdem a prostě konec, přeruší se veškerá komunikace a třeba časem,když bysme oba šli,tak bysme k sobě cestu našli...ale on prostě mě pořád nějak kontaktuje...Teď třeba udělal, že se připojil na icq, poslal mi pusu a zase se odpojil...ach jo...když já ve všem vidím zkrytý významy, že chce popřád se mnou být...
|
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 6.10.2007 15:29 Post subject: |
|
|
Prerus s nim kontakt, inak to nepojde a budes si robit nadeje, ze co ak.... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Sat 6.10.2007 17:42 Post subject: |
|
|
Fantagiro já se budu snažit nereagovat,ale co to že on mi třeba bude psát, prozvánět,kontaktovat na icq, to já už nijak ovlivnit nemůžu... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 7.10.2007 11:36 Post subject: |
|
|
Tak ho ignoruj, lebo pokial ta nechce, nechapem, ci si neuvedomuje, ze ti dava falosne nadeje, ked ta kontaktuje. Povedz u to aj na rovinu, ked mu to nedochadza. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 8.10.2007 7:06 Post subject: |
|
|
Já už nevím,co chce...v sobotu mi zase psal a to jak na mě myslí,jak je mu smutno,jak by mě chtěl držet v náručí,jo a ještě mě prosil, abych za ním přišla, to bylo někdy skoro v 11 večer... opravdu nechápu, kam tím míří... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 8.10.2007 14:40 Post subject: |
|
|
A ty ho teda este chces? _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 8.10.2007 14:53 Post subject: |
|
|
mozna si necheve otevrena zadni vratka, kdyby ho ta druha poslala do haje? mozna chtel sex? duvodu se nejde mnoho, ale musis se rozhodnout, jestli my smysl to protahovat |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 8.10.2007 15:48 Post subject: |
|
|
Fantagiro no jsem asi hloupá, ale chci...
kostra on s tou holkou není, to už má zjištěný...a sex? Já jsem se ho ptala, jako jestli mu jde jen o to se se mnou jen vyspat a on že ne a pak psal o tom držení v náručí a objímání...ono se vlastně ani nic neprotahuje, je konec a mě je smutno a tak na něj myslím, stýská se mi a je jasný, že na něj hned tak nezapomenu, chtěla bych ho zpátky a tím jak se chová mi vlastně dává určitý najděje...
Jakože já bych to třeba ještě zkusila, ale z jestli strany krom psaní a prozvánění žádná snaha není a když se ho na to zeptám, tak se k tomu nevyjádří...ale to dělal už když jsme spolu chodili, když jsem se ho ptala na důležitý věci, tak se k tomu nevyjdřoval až třeba když jsem se ho zeptala poněkolikátý a nebo se k tomu vyjádřil časem sám... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sun 28.10.2007 11:40 Post subject: |
|
|
Nereide, já jsem si to přečetla až teď, hrozně mě ten rozchod mrzí četla jsem tvoje minulý téma a hrozně jsem vašemu vztahu fandila..
Jak to mezi vámi vypadá teď? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 30.10.2007 6:35 Post subject: |
|
|
Nightwish, je to pořád horší a horší...už se neozývá, neprozvnoní, nenapíše...je mi tak strašně smutno...moc bych ho chtěla zpátky... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Tue 30.10.2007 10:54 Post subject: |
|
|
Nereide-
Uvidíš, že to přebolí...chce to jen čas, hodně času...a on má teda někoho jinýho? Možná je lepší, že se ti neozývá vůbec, protože by se mohlo stát, že si tě bude držet tak, jak psala kostra - nechávat otevřená vrátka..Takhle se od něj snáz odpoutáš, i když vím, že to hrozně bolí. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 30.10.2007 11:31 Post subject: |
|
|
Já nevím, jeslti někoho má nebo nemá...je možný, že co jsme se rozešli, tak neměl, ale teď už třeba jo...
Pokud se mnou nechce být, tak je určitě lepší, že se neozývá, aspoň mi tak nedává planý naděje...ale já otomu pořád nemůžu uvěřit, praticky to bylo z ničeho nic, a potom všem co říkal a psal...
Navíc jsem si uvědomila, že mám u něj ještě nějaký věci a asi bych si pro ně měla dojít... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 30.10.2007 11:48 Post subject: |
|
|
Řekni kamarádce nebo někomu jinému třetímu, nechoď za ním sama. Akorát by ses ještě víc rozhodila
A zkus se oprostit od toho, co ti psal a říkal... Lidi často až do poslední chvíle jedou, jako by se nic nedělo, a přitom uvnitř cítí pochyby. Pak se něco stane, je tu rozchod, a ten druhý vůbec nestíhá, nechápe proč.
Je to blbý, no. Ale ono to přebolí, uvidíš _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 30.10.2007 12:07 Post subject: |
|
|
mexxie jo, už jsem přemejšlela, že tam někoho pošlu...a nebo to tam prostě nechám _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|