sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Nejlepší roky
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Shetire
ne to fakt nejsem já..

PostPosted: Thu 27.9.2007 11:38    Post subject: Reply with quote

Uzila jsem si docela legraci jako mala, kdyz jsme si hrali s klukama na policajty, ale jinak na detstvi nerada vzpominam to samy na pubertu tak od 12, 13cti do 16cti to nebylo nic moc.

Ted je to naprosto bezvadny, mam pocit, ze v den mych 20catych narozenin nastal v mym zivote zlom, kterej me ten zivot strasne zrychlil, ale dokonce i udelal takovej pestrejsi.
Trochu se bojim starnuti Embarassed , protoze jsem porad takovy dite a docela me to i bavi Laughing . No, ale jsem zvedava, co prijde.
LADY SNOWBLOOD
kytky 1, meta: 200
kytky 1, meta: 200

PostPosted: Fri 28.9.2007 12:06    Post subject: Reply with quote

Byzzy wrote:

Možná je obobí do té 20 - střední škole opravdu takové bezstarostné (vím, jak pro koho) a pak to začne - práce nebo rodina atd.

Já na SŠ bezstarostná nebyla, naopak to pro mě bylo dost těžké období. Hrozně moc se mi ulevilo, když jsem dokončila školu, začala pořádně pracovat. Nemít vystudováno, nevědět, co se mnou bude, nemít peníze, nevědet na jakou půjdu VŠ a jestli vůbec na nějakou ... to pro mě byly docela starosti. Naopak práce a rodina jsou teď pro mě konečně radosti, svobodná volba. Ale je pravda, že na gympl taky vzpomínám ráda.
Back to top
View user's profile Send private message  
Rose Madder
kytky 4, meta: 2950
kytky 4, meta: 2950

PostPosted: Fri 28.9.2007 12:16    Post subject: Reply with quote

Já chci, aby mi každé období přineslo něco hezkého. Je fakt, že čím jsem starší, tím jsem sebevědomější a vyrovnanější a tím pádem jinak (líp) pohlížím na svůj život a všechno, co mě obklopuje.
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum