|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suny ..........................
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:49 Post subject: |
|
|
Shrew, tak to co popisuješ taky nenávidím, a nejhorší je, že každej člověk pohledem uhne, když se na něj podíváš, ale tyhle individua fakt čumí dál ... to se mi stalo nedávno v metru, najednou přestalo jet (že jo Loth ) a já byla ve vagónku s nějakým asi slovákem/polákem, sedícím naproti mě a fakt mi neustále koukal na prsa a nohy, až jsem se ho bála. Pak jsem vyšla, on taky a zase koukal. Je to hodně nepříjemný. Kdybych v tom metru byla sama, tak začnu být asi hodně nervózní, protože nikdy nevím, co od těhle lidí čekat.
A taky mi hodně vadí, když na mě lidi mluví. A to se mi stává hlavně v Praze, posledně jsem šla po Vácvlaváku a nějakej cucák na mě volá, že mám hezký nohy a o pár metrů dál na mě nějakej Ital volá "mama mia" a běžel za mnou _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen-
Last edited by Suny on Tue 25.9.2007 18:50; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:49 Post subject: |
|
|
Suny wrote: | Pohledy chlapů mi nevadí, ale pohledy ženskejch ano. |
Me vadi oboje, i zenske na me kolikrat tak cumi, az si rikam, mam snad papuce nebo pyzamo, nebo co? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:51 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | Suny wrote: | Pohledy chlapů mi nevadí, ale pohledy ženskejch ano. |
Me vadi oboje, i zenske na me kolikrat tak cumi, az si rikam, mam snad papuce nebo pyzamo, nebo co? |
no mě ženský hrozně sjíždí pohledem a především ty, co jsou s partnerama._________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:52 Post subject: Re: Sebevědomí |
|
|
Jak jste na tom se sebevědomím, sebedůvěrou, sebeprosazením a tak dále?
špatně, ale jak v čem, že jo... nemám problém přednášet před 300 lidmi, mám problém se dát s někým do řeči jen tak
nedělá vám problém jít po ulici třeba oblečená v něčem nestandartním, nebo se cítíte spíš "co si o mě kdo pomyslí? " ?
tak to ne, ale jsem pořád nervózní, kde mi co kouká apod.
myslím takové ty základní situace..třeba čekáte ve frontě v obchodě..většinou jsou lidi znudění a tak si prohlíží ostatní..cítíte se dobře, "at se klidně kouknou", nebo jste nesví a snažíte se spíš být nenápadní?
když vás někdo předběhne, řeknete mu něco? (nemyslím "bež do pr.." )
já nejsem nikdy na lidi hrubá nebo sprostá, spíš jsem ten typ "mouchysněztesimě" a štve mě to , ovšem obdivné pohledy jsou milé
zvednete se v hodpodě na záchod a musíte projít mezi barem a stolky plných chlapů, kteří nemají nic lepšího na práci než vás pozorovat, a vy víte, že vás komentují..myslíte si "jéžiš, at už jsem pryč" nebo " to mi to sluší co?=)"..
to první
když máte jiný názor než většina, nahlas ho projevíte, nebo si spíš pomyslíte " co když to bude blbost, co když si to u někoho rozházím, radši
jak kdy, ale za své názory se nestydím |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:53 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:55 Post subject: |
|
|
vadí mi to dost, snažím se je okatě ignorovat, nebo přejdu na druhý konec zastávky, busu.
nedávno jsem stála na zastávce, v uších sluchátka a začal na mě mluvit cizíchlápek, zdál se mi opilej a kecal neco, že me zná a apod, tak jsem ho ignorovala, po chvíli řekla at mi dá pokoj, že me to ani za mák nezajímá a pustila si dál hudbu,takže jsem ho už neslyšela....jenže on stál pořád u mě (tak metr) a mluvil na mě...nevím co...no a po chvíli jsem začala pochybovat,jestli je opravdu opilý (stála jsem na zastávce kde bydlím=)..trošku jsem to špatně vyhodnotila, kamarád se me potom ptal, proč jsem /jméno/ ignorovala, že zná moje rodiče.. ..že opilý nebyl, pak s ním mluvil.. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Last edited by Laura on Tue 25.9.2007 18:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:55 Post subject: |
|
|
Velvet: ježiš, tak to mi ještě nikdo neřekl. Já většinou dělám že neslyším, nechci vyvolávat konflikty, i když na nějaký mladý si dovolím, to jo, ale říct mi někdo tohle, tak vezmu nohy na ramena a běžím pryč _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:04 Post subject: |
|
|
Suny wrote: | Velvet: ježiš, tak to mi ještě nikdo neřekl. Já většinou dělám že neslyším, nechci vyvolávat konflikty, i když na nějaký mladý si dovolím, to jo, ale říct mi někdo tohle, tak vezmu nohy na ramena a běžím pryč |
No, já byla s kámoškou a oni ti kluci šli jen kolem zastávky a bylo už vidět že toho jednoho k něčemu hecujou nijak jsem na to nereagovala. Jinak se mi ale dějou věci jako že někdo chce po mě peníze, cigaretu, číslo, jestli s ním půjdu na kafe, že mi to sluší apod. a mě to je pěkně nepříjemný. |
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:07 Post subject: |
|
|
já když jdu v Brně na nákupy tak to řeším radši tak, že chodím oblíkaná jak bezdomovec, žádné sukně ani ramínko nepřipadá v úvahu |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:11 Post subject: |
|
|
Suny - S tim, ze na tebe koukaj holky. Ja se musim priznat, ze me kdyz nejaka holka prijde pekna, tak na ni taky vejram, nemyslim to nejak zle, treba si v duchu rikam 'Jee ta je krasna, ta se ma..' a jsem schopna na ni cucet az mi je to pak samotny blby. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:12 Post subject: |
|
|
Moje sebevedomi se vseobecne odviji podle stavu mysli ve kterem se zrovna nachazim.
Kdyz mam blbe obdobi, chodim nejradsi v sede a rolaku, kdyz se citim fajn potkate me v minisukni a usmevem na tvari.. Stejne tak i reakce, kdyz na me koukaji chlapi v blbem obdobi, klopim zrak do zeme, kdyz je mi fajn rada si zaflirtuju.. Stejne by to bylo se vsemi nastinenymi situacemi od Laury. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:20 Post subject: |
|
|
shuki wrote: | Suny - S tim, ze na tebe koukaj holky. Ja se musim priznat, ze me kdyz nejaka holka prijde pekna, tak na ni taky vejram, nemyslim to nejak zle, treba si v duchu rikam 'Jee ta je krasna, ta se ma..' a jsem schopna na ni cucet az mi je to pak samotny blby. |
Dělám to stejně. Prostě hezká holka, helky oblečená a upravená, pro mě představuje stejný estetický zážitek jako koukat na hezký obraz. Takže ji klidně taky sleduju a když si toho všimne a kouká na mě, tak se buď usměju, nebo jí normálně řeknu, že jí to moc sluší._________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:21 Post subject: |
|
|
Shuki, ale to já taky koukám po holkách, já koukám po všech lidech, kteří mě zaujmou (jakkoliv), ale na mě vyloženě koukají zle. _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:22 Post subject: |
|
|
Jako jo, taky se na hezkou holku podivam, ale ze bych na ni tak vejrala, jak to obcas vidam? To ne |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|