|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cloo kytky 5, meta: 5850
|
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Tue 25.9.2007 11:43 Post subject: |
|
|
Ja a cestovani.
Jsem takovej blazen, ze kamkoliv jedu tak bych se tam hned nastehovala. Zivot v CR dlouhodobe neplanuju. Rozhodne bych se chtela podivat do nejakych mena navstevovanych statu a hlavne me bavi poznavat mesta (velkomesta ) nez prirodu. I kdyz ja jsem spis na hory, nez na more. Miluju Tatry, Alpy a strasne moc si preju do Pireneii (jezis jak to mam napsat ).
Nejvic se mi libilo, co se prirody tyce zatim v Recku, na Sicilii, v Tatrach.
No a z mest Schweinfut, Atheny, Thessaloniki, Kerkyra , Curych, Brighton, Insbruck (to se asi taky pise jinak), Nice, Cannes, Mnichov, Luzern.
Kdybych si mela vybrat, kde budu zit tak jednoznacne Kerkyra, nebo Brighton (moc vysnena predstava).
Ceska Republika se mi moc nelibi, mam radeji Slovensko - tam maji vsechno termalky, nadherny hory, ty hrady . V Cechah mi to prijde docela nudny, ale je fakt , ze CR moc projetou nemam (v zivote jsem nebyla v jiznich a zapadnich Cechach). Libi se mi treba moje mesto, Olomouc, Praha - mam moc rada jizni Moravu a to jsem tam zatim "moc" nebyla. |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Tue 25.9.2007 12:53 Post subject: |
|
|
Zatial som bola akurat na beznych dovolenkach: Chorvatsko, Rhodos, Mallorca a Egypt, kulturu sa mi moc spoznat nepodarilo, okrem Egypta a teda v prvom rade tam by som si zivot predstavit nedokazala.
Potom klasika Polsko, Rakusko a z CR pravidelne Ostrava a Olomouc.
Planujem a je mojim sno si prejst europske mesta ako Pariz, Milano ai., aj by som si rada na to nasetrila, lebo sponzorovat od nasich sa uz nedam.
Krajina, v ktorej som nebola ani ma to tam nelaka je USA,neviem preco, ale aj z rozpravania ludi,ktori chodia kazde leto, sa mi ulne znechutila.
Inak som skor domased, zbalit sa a ist len tak s batohom do sveta, na to by som odvahu nemala a odstahovat sa mimo, to uz vobec nie. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:08 Post subject: |
|
|
Shetire wrote: | v zivote jsem nebyla v jiznich a zapadnich Cechach |
To je ale vééélká chyba Zrovna západní a jižní Čechy (hlavně ty jižní teda, sice jsem západočeská patriotka, ale abych byla spravedlivá) mi přijdou z celých Čech (nepočítám do toho Moravu a Slezsko) nejhezčí. Já ale zas moc neznám východní Čechy, Hradec Králové apod. mi nic moc neříká
Fantagiro - s těmi USA máš pravdu, že je to tam hrozně "profláklé", jezdí tam kdekdo ... i když se musím přiznat, že těm lidem, co tam byli, docela závidím, hlavně to, že to viděli Já netvrdím, že bych tam chtěla jezdit každý rok, jednou by mi to stačilo, ale chtěla bych se tam podívat. Hlavně na západní pobřeží - LA, SF nebo do nějakých těch národních parků (Yosemite apod.). |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|