|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 31.8.2007 11:23 Post subject: |
|
|
Určitě jsem realista a hlavně strašný cholerik . A vždycky se raději připravuju na tu horší variantu, protože jsem raději mile překvapená než zklamaná. |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Fri 31.8.2007 14:16 Post subject: |
|
|
Já jsem zřejmě z největší části flegmatik, špetku říznutý cholerikem v kombinaci s nezdolným optimistou. A připadá mi to takhle dobrý |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 31.8.2007 14:34 Post subject: |
|
|
jsem celkem skeptická a většinou mluvím pesimisticky, nebo poukazuju na možné zádrhely a vnímám věci realisticky (moje dobrá kamarádka má růžové brýle, pravé od Matela, takže vedle ní vypadám jako pesimista )
ale v jádru doufám v to nejlepší..celkem mě vyjadřuje věta nad avatarem
tak nějak věřím, že to všechno bude fajn..musím..protože jinak bych to nezvládala..když mám období několika týdnů, kdy je mi opravdu hrozně, většinou jsou to ty období ,kdy se tahleta víra rozplývá, a já nevím kudy kam jak a vůbec proč..musím věřit v to, že všechno bude dobré a fajn, jinak bych neměla proč každé ráno vstát..
nemůžu bý pesimista, nemám na to=) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Fri 31.8.2007 14:40 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Rozárka on Tue 4.3.2008 12:05; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Fri 31.8.2007 18:11 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 31.8.2007 18:13 Post subject: |
|
|
To je zvláštní, já jsem flegmatik, ale fakt hroznej, někdy bych si za to dala pár facek, ale jedině přítel mě dokáže vytočit na takovou míru, že se ze mě stává cholerik _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Fri 31.8.2007 18:17 Post subject: |
|
|
Já jsem kupodivu dost velkej pohodář a flegmouš
Moc se neučím, vlastně skoro vůbec , ale když jde do tuhýho, najednou začínám chytat hysteráky (ale radši budu skuhrat a nadávat, než abych se začala fest učit) Mám totiž takovou zkušenost, že nic se nejí tak horký, jak se uvaří, a většinou (ne vždy v poslední době, ale to je detail) mi alespoň ve škole vždy všechno vyšlo docela dobře (ťuk ťuk, nezakřiknout!)
A kromě školy...no nevím, jak kdy. Někdy jsem dost citová a beru všechno přes emoce, řvu a vyvádím...jindy jsem zas taková flegmatická. Chladná nejsem, to neumím být. Občas to se mnou hodně mlátí Ale okolnosti mě trošku "otrkaly", takže už jsem, dá se říct, menší hysterka než dřív.
A nejspíš jsem v zásadě optimista, jsou třeba věci, kterých se bojím, ale vždycky si dokážu najít v životě dost věcí, na který se těším, plánovat...a určitě si umím dost užívat, jsem taková požitkářka. |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 31.8.2007 18:22 Post subject: |
|
|
Jo, tak se školou to sem totální flegmouš kdybyste viděli moji přípravu na maturitu , měla jsem fakt pekelný štěstí na otázky. _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Fri 31.8.2007 18:31 Post subject: |
|
|
Cavendish - tak to já se na maturu naučila dobře jen proto, že se se mnou na dva předměty učili rodiče
Ani nejsem flegmouš, spíš jsem nebetyčně líná a nejspíš nejsem studijní typ Pak je mi ale záhadou, proč pořád studuju a na tý škole se mi líbí rozhodně víc, než kdybych měla jít do práce |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 31.8.2007 18:40 Post subject: |
|
|
No tak nebetyčně líná, to jsem taky (přitom u nás v rodině jsou všichno takový aktivisti, po kom já to sakra jenom mám ). No, já jsem taky ráda, že jdu do školy, nechce se mi ještě pracovat to radši budu student, ale jestli pilný, to je už zavádějící _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 31.8.2007 18:59 Post subject: |
|
|
jsem většinou optimista, snažim se věci brát tak jak jsou a vždy věřim v lepší zítřky..prostě překážky se maj překonávat a čím víc jich člověk překoná tím je silnější..
Ale někdy, znáteto, když se něco sere, tak se sere všechno.. no a to mě se stává celkem často a jak se ty negativní věci hromaděj, stává se ze mě pesimista a ztrácim smysl života.. no a pak se zase něco povede a to je to světýlko, který mi pomůže bojovat dál..
Jinak mi připadá, že se uvnitř ze všeho až moc hroutim, ale maskuju to aby to nebylo vidět a i tim si pomáhám vstát a jít.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 31.8.2007 20:04 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 18:24; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 31.8.2007 20:06 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 31.8.2007 20:12 Post subject: |
|
|
no né za hysterku, ale člověk na nej křičí a chce se dočkat nějakýho názoru, nebo odpovědi, ale on dělá jen hmm..
Naštěstí přítel se hádá docela obstojně _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 31.8.2007 20:12 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 25.5.2008 13:28; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|