View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Byzzy kytky 8, meta: 20650

|
Posted: Sun 5.8.2007 21:48 Post subject: |
|
|
Kyo - jsem holka, ale myslím, že Hansovi rozumím líp než ty  |
|
Back to top |
|
 |
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.

|
Posted: Sun 5.8.2007 21:56 Post subject: |
|
|
Učit se souznít s autem je pro člověka, který o řízení nemá velký zájem, v dnešní přetechnizované době blbost.
Mimochodem. Naše HTP bylo koupeno jako nové. Musím říct, že máma ho absolutně nešetří. Rozjíždí se klidně na trojku, jednou jela na jedničku v omezovači otáček asi půl minuty, auto si prostě užije. Ale funguje perfektně. To auto nemá absolutně žádný odhlučnění, posilovač údajně taky propouští nějaký informace. Navíc auto toho vydrží dost.
Jo, je to tříválec, kterej mám z celýho světa rád jenom já a pár lidí, ale co takhle skusit HTP?  To starý. _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
 |
Kyo kytky 5, meta: 7050

|
Posted: Sun 5.8.2007 22:03 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | Kyo - jsem holka, ale myslím, že Hansovi rozumím líp než ty  |
ok, ja si ale myslim ze je jedno jesltli to auto je novy nebo ne, opotrebuje se stejnym zpusobem pokud neni nejaky zvlastni nemehlo. ale sama psala ze by radsi ojety. nemyslim si totiz ze by clovek zacatecnik jezdil v cervenym poli otacek nebo odiral lak o ostatni auta. je to spis o tom kdo na to ma, kdyz ulomi zrcatko no tak ho to holt bude stat vic, ale taky jezdi lepsim autem takze se neni cemu divit zejo.spis je to fakt o tom kdo na co ma._________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
 |
Koala kytky 0, meta: 25

|
Posted: Sun 23.3.2008 2:00 Post subject: |
|
|
Taky uvazuju o koupi prvniho auta, ale jsem bezradna, vubec se v tom nevyznam
Nemate nejake tipy na ojetiny tak do cca 80000? |
|
Back to top |
|
 |
Court kytky 4, meta: 3350

|
Posted: Sun 23.3.2008 8:26 Post subject: |
|
|
Ja se rozjizdela v novy 206 a nemam pocit, ze bych ji nejak znicila. Lak mi odreli akorat cizi lidi, co maj potrebu pri parkovani rozrazet okolni auta. Kdyz penize nejsou problem, tak bych o ojetine ani neuvazovala - za prvy bych ji neumela vybrat a za druhy bych ji proste nechtela  _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
 |
Rhiannon Mrs. Bunny

Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Sun 23.3.2008 8:40 Post subject: |
|
|
ja se prave rozjizdim v ojetym Polu z bazaru a nemuzu si ani v nejmensim stezovat. Kdyz jedu jak cune, zere 6l, kdyz jezdim slusne tak min, kdyz chci po dalnici jet porad 130, jedu 130 i do kopce a nemusim tlacit ocima, je maly, tak vsude zaparkuju.. pohromade zatim taky drzi.. (klepu na drevo  ).. proste spokojenost  _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
 |
Kyo kytky 5, meta: 7050

|
Posted: Sun 23.3.2008 9:59 Post subject: |
|
|
no ja mam felicii a spotreba me ani tolik nestve, zere to tak 8l na 100km ,jinde nez po praze nejezdim ale co me stve je, ze to ma strasne velkej prumer otaceni. kde se v pohode otoci dvojkova oktavie v kombiku a jeste ji zbyde misto, ja se s kratkou felicii musim otacet nadvakrat  a tedka jsem jezdil takovou jizdu zrucnosti s fabiim kombikem na polygonu a celkem jsem se toho bal, protoze na to nejsem zvyklej a hle, to auto je diky tomuhle daleko lip ovladatelny nez to moje i kdyz je vetsi. posilovac vem cert, to nepotrebuju. proste to uplne deklasuje tu vyhodu ze je to kratky..
no a moje prozatimni nehody - do par aut jsem strcil kouli pri parkovani, takze u nejakyho to mozna nechalo stopu v SPZ, jednou jsem se otrel o š120 pri vyjizdeni z mista a rozbitej blinkr o kontejner taky pri vycouvavani z mista  to behem pul roku. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
 |
Balíček Guest
|
Posted: Sun 23.3.2008 18:21 Post subject: |
|
|
si myslim že s Fiestou,Corsou,Polem,Fabií,Ibizou,206 a podobnejma malejma potvorama nic nezkazíš a pokud chceš něco většího,tak astra,golf,xsara,306/7,oktavie,Leon nebo třeba Corollou apod.
jinak fokuse z vlastní zkušenosti nedoporučuju,ani ne tak jako technikou,ale tim že je z něj blbě při parkování vidět (nevim jakýho jsi vzrůstu,ale počítam s tim že ženská je menší  ) vyjma kombika,ale toho si asi nekoupíš... než 1,6 tak 1,8... 1,6 žere a nejede  |
|
Back to top |
|
 |
Koala kytky 0, meta: 25

|
Posted: Mon 24.3.2008 14:27 Post subject: |
|
|
presne na nejakou takovou mensi potvoru to taky vidim, pres vikend jsem to trochu na netu projizdela a myslim ze treba to polo atd. by mi na rozjezd taky vyhovovalo.
A mate nejakou konkretni zkusenost a autobazarama? Treba na AAA jsem moc chvaly neslysela, ale nevim... |
|
Back to top |
|
 |
Balet kytky 2, meta: 450

|
Posted: Mon 24.3.2008 14:59 Post subject: |
|
|
Koala wrote: | Treba na AAA jsem moc chvaly neslysela, ale nevim... |
Jirka by ti k tomu něco mohl říct... |
|
Back to top |
|
 |
Balíček OO-{}{}-OO

Joined: 23 Mar 2008 Posts: 75 Location: jak kdy... Plzeň/Teplice
|
Posted: Mon 24.3.2008 16:32 Post subject: |
|
|
bazarum se vyhejbej velkym obloukem  _________________ Cesta Vás tam možná zavede, ale Vy jste ten, kdo řídí. BMW. Radost z jízdy
...more than driving |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Mon 24.3.2008 16:40 Post subject: |
|
|
Balet wrote: | Koala wrote: | Treba na AAA jsem moc chvaly neslysela, ale nevim... |
Jirka by ti k tomu něco mohl říct... |
a balet taky  _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
 |
Rhiannon Mrs. Bunny

|
Posted: Mon 24.3.2008 19:54 Post subject: |
|
|
Tak ja auto z bazu mam a nevim kde jinde bych ojetinu na uver kupovala  zatim jsem teda nebyla v servisu, tak cert vi co mi reknou.. _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
|
Back to top |
|
 |
Rhiannon Mrs. Bunny

|
Posted: Mon 24.3.2008 20:04 Post subject: |
|
|
ja taky mam uver a ne leasing
jasny je, ze Acka nebrat  ale zas bych ty bazary uplne nezatracovala, opatrnost je potreba asi vsude _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
 |
|