|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:32 Post subject: |
|
|
mě by zajímalo co vůbec slečna chtěla slyšet..
a pokud ho miluješ, tak to víš že ho miluješ..ale taky musíš vědět proč co na něm miluješ? to že je omezenej..nebo jak si to říkala..
zkus prostě nejdřív přiznat pravdu jak to všechno vůbec je sama sobě..to většinou pomuže, teda mě.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Tue 12.6.2007 17:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:34 Post subject: |
|
|
ja myslim ze je jasny co chce slyset.. navic kdyz takhle uvazuje uz po dvou mesicich.. tak jaky by to bylo tepr po par letech. hold nema davat tolik na vzhled a sportovce _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:35 Post subject: |
|
|
Kyo wrote: | ja myslim ze je jasny co chce slyset.. navic kdyz takhle uvazuje uz po dvou mesicich.. tak jaky by to bylo tepr po par letech. hold nema davat tolik na vzhled a sportovce |
jo, ale na to si každej musí přijít sám..a sportovec nikdy neni žádná výhra ani jednoho z pohlaví.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:39 Post subject: |
|
|
fanfatickej sportovec nebo takovej , kteryho nezajma nic nez sport asi fakt ne..
ale myslim ze i tak je to lepsi nez povalec domaci. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:40 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:45 Post subject: |
|
|
Kyo wrote: | fanfatickej sportovec nebo takovej , kteryho nezajma nic nez sport asi fakt ne..
ale myslim ze i tak je to lepsi nez povalec domaci. | no tak my to máme tak, že já jsem sportove, ne fanatickej, a on je fanatickej domácí povaleč , ale aspon čumí na sport v televizi..a to je.. ty seš furt na treninku, nebo někde v řiti na bruslích, já za to nemužu, že ty relaxuješ sportem a já válením _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:46 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:54 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:54 Post subject: |
|
|
guest to,ze necte noviny a nemuzes se s nim bavit o politice neznamena,ze nema IQ! Muze mit jine kvality,jine zajmy..ja jsem taky dlouho nekoukala na zpravy,protoze jsem si vzdy nasla na praci neco dulezitejsiho,ale ted uz koukam.
Pokud ale ma ten svuj fotbal a tebe na nem bere jen laska ke sportu,to moc nestaci k plnohodnotnemu vztahu.
PAklize ho milujes a resis otazky budoucnosti,tak na to kasli.Res pritomnost.PAklize uz je to tak vazny,ze ti to vadi a nema jine prednosti-jako hodny,pozorny,nezny..... pak myslim,ze k rozchodu dojde. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:55 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | Hm takze dvoji metr. |
zadnej dvoji metr, vypatlanou sportovkyni jsem jeste nepotkal. tam je to trosku jinak u holek, fakt.
myslim ze sport je ohromny plus proste ale nesmi se to prehanet.. vseho s mirou.
a je to dobry jak na fyziku tak psychiku. a fotbal je u nas proste silene provarenej.. dyt ma uplne jiny postaveni nez jiny sporty.. mozna holky fotbalistky sou taky vypatlany _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:38 Post subject: |
|
|
mě spíš přijde že spolu nemají nic společnýho. jeho zajímá sport a vyzná se v tom jako nikdo jiný, ji ne.
já netuším co byl norimberský zákon, nevím už kolik litrů krve máme v těle, horko těžko bych vyjmenovala státy eu a zprávy jsem naposledy viděla..no už si ani nepamatuju...
..neznám praavidla fotbalu, nevím coje to penalta a proč se kope, a jsem ráda, když zjistím, který byrvy mají naši a na kterou stranu kopeme, občas mi dělá problém pochopit, že se to hraje na poločasy a že v tý cizí brance je najednou fotbalista v našem dresu.
..zato by mě hodně mrzelo, kdyby přítel nejevil zájem o to vědět, že sochy na Karlově mostě jsou vesměs barokní, nevěděl by kdo je Marcel Duchamp, kdo projektoval Mullerovu vilu nebo kdo byl Mies van der Rohe, co je Bauhaus, kdo byl Emil Gallé a podobně, nebavilo by ho jezdit po památkách, a nevěděl by kdo napsal Krále Ubu...
všeobecný rozhled je ošemetná věc...
mě by třeba vadilo, kdyby mělpotíže s pravopisem, a kdyby se třeba nebyl schopný naučit na zkoušku, i když ho nebaví a zbytečně by prolítával, i takoví jsou... _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 12.6.2007 19:14 Post subject: |
|
|
Crazy girl wrote: | guest to,ze necte noviny a nemuzes se s nim bavit o politice neznamena,ze nema IQ! Muze mit jine kvality,jine zajmy..ja jsem taky dlouho nekoukala na zpravy,protoze jsem si vzdy nasla na praci neco dulezitejsiho,ale ted uz koukam.
Pokud ale ma ten svuj fotbal a tebe na nem bere jen laska ke sportu,to moc nestaci k plnohodnotnemu vztahu.
PAklize ho milujes a resis otazky budoucnosti,tak na to kasli.Res pritomnost.PAklize uz je to tak vazny,ze ti to vadi a nema jine prednosti-jako hodny,pozorny,nezny..... pak myslim,ze k rozchodu dojde. |
On ví o fotbalu všechno, dělá ho odmalička. Já jsem taky odmala vedená ke sportu. Takže v tomhle jsem ráda. Ale naši mě vedou i k umění, hudbě. A to jemu nic neřiká... tím se nám vytrácejí společná témata... A on nemá přehled vůbec žádnej. Nechci ho podcenit, ale myslím že by nedokázal vyjmenovat všechna evropská města, nebo říct něco o 2. světový válce... Prostě to, co by měl každý vzdělaný člověk vědět alespoň okrajově. Jasně, že pak každý se specializuje na něco jiného, ale tohle je takovej ten základ. A přednosti jako milý, hodný to má. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 12.6.2007 19:23 Post subject: |
|
|
hele s tím je těžko ti poradit...
ale já bych nebmohla být s někým, koho bych si neokázala vážit. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 12.6.2007 20:14 Post subject: |
|
|
gueste dokazes vyjmenovat nekolik jeho povahovych rysu,ktere na nem milujes? |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|