|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sun 3.6.2007 22:03 Post subject: |
|
|
Ja jsem chtela jenom barbiny vylozene a odmitala jsem jiny barbie nez ty od Matela
A pohadka? Urcite Mrazik. Do dneska _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Zorka kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Sun 3.6.2007 23:02 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sun 3.6.2007 23:22 Post subject: |
|
|
V detstvi? *ted jsem se usmala*
Ted je moje oblibena hracka cokoliv plysovyho, a par lidi co nevypadaj moc plysove. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 3.6.2007 23:36 Post subject: |
|
|
no, z lásky k barbínám už jsem se vyznala. a poníci. ty jsou jasný, ale měla jsem tak jednoho. a k mýmu velkýmu medvědovi momentálně skoro padesátníkovi taky. toho mám v posteli celej život a už to tak zůstane.
z knížek je moje nejoblíbenější zahrada od trnky. tu si čtu i teď. teda měla jsem jich ráda plno a furt plno těch knížek mám (zrovna dneska mi přítel ráno četl o slunečníku, měsíčníku a větrníku), ale zahrada je moje velká srdcovka. úplně dokonalá. |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Mon 4.6.2007 7:57 Post subject: |
|
|
Já měla nejradši smrkací panenku Nikolku, s tou jsem si tajně hrála ještě ve dvanácti
A pohádka mě teď napadla povídaná - děda mi vždycky, když mě hlídal, povídal pohádku na pokračování o skřítkovi Neplechovi A od taťky byla moje oblíbená o mravenečníkovi a pak o jezinkách, které loupaly oči |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:12 Post subject: |
|
|
jo, ještě doplním: zvířátkovou zoo jsem měla taky. z kostek jsem stavěla ohrádky jojo...to jsem si vyhrála!
Last edited by Shrew on Sun 7.2.2010 11:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:20 Post subject: |
|
|
my jsme s kamarádkou stavěly zemědělský družstvo |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:24 Post subject: |
|
|
Naprosto zcela jednoznačně, bez váhání a bez diskuzí
LEGO
A to od mala a kdybych měl čas, tak prakticky i doteď
Jestli se na něco těším, tak až začnu kupovat dětem Lego. Budu velmi zlý otec a všechno jim postavím první!
(A četl jsem naprosto všechno - první byla Honzíkova cesta, to si pamatuju dodnes. A pak jsem miloval Ransomovky a žasnu, kolik lidí dnes nezná Vlaštovky a Amazonky...) _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:43 Post subject: |
|
|
BadHans wrote: | Naprosto zcela jednoznačně, bez váhání a bez diskuzí
LEGO
A to od mala a kdybych měl čas, tak prakticky i doteď
Jestli se na něco těším, tak až začnu kupovat dětem Lego. |
moje řeč!! myslím, že geniánější vynález prostě pro děti vymyslet nemohli!!
si pamatuju, jak jsme dostávali různý lega, sestavy, měli jsme lego system, basic, pak paradise, to bylo to růžový, pak rytíře, já moc chtěla zámek, nakonec jsem dostala to fosforující strašidlo...ale stejně byly nejlepší ty původní díly, prostě krabice plná kostek, pár návodů a dělej co umíš.
a jak nám to kdysi připadalo děsně složitý, ty návody
vždycky jsme sedli do obýváku do rohu, naproti televize, vysypali to a rochnili se v tom jako na pískovišti
*jee, nostalgičník*_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Meesha :-)
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:58 Post subject: |
|
|
Já jsem barbie dostávala k Vánocům, měla jsem jich docela dost ale moc mě nebavilo si s nima hrát, vždycky jsem je akorát převlíkla a naaranžovala ke stolu nebo na postel. Ale ráda jsem si hrála s angličákama, co nám vozil z Anglie brácha, nebo jsme s bráchou stavěli velké domy ze Sevy pro křečky a ještě jsem měla ráda Lego. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 4.6.2007 11:21 Post subject: |
|
|
barbie a lego, tyto dve hracky se stridaly v intervalech
a pohadka z knizky KRASA NESMIRNA jsou to ruske pohadky a nej byla ta o ty holce s tou panenkou co ji pomahala, nevim jak se jmenuje achjo a to jsem se k ni nedavno vratila a cetla si ji
a deti z bullerbynu nebo jak se to pise, ty jsem precetla 9krat |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 6.6.2007 13:25 Post subject: |
|
|
Last edited by Shrew on Sun 7.2.2010 11:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Wed 6.6.2007 13:59 Post subject: |
|
|
Tak u mě odmala kostky, nejdřív dřevěný (ty jsem měla v krabici od pracího prášku ), pak lego (první snad ještě z tuzexu) - mám ho dodnes schovaný. Vždycky jsem ho rozkramařila uprostřed obýváku a rodino, lítej
Panenky mě minuly, měla jsem jednu barbínu, ale moc mě nebavila. Plyšáků jsem měla hodně, hlavně pejsků, a taky jsem je učila jako Zorka
Hodně jsem si kupodivu vyhrála i s autíčkama, stavěla jsem jim z lega garáže a záviděla ¨bratranci autodráhu
Pak nastoupilo malování, vystřihování, prostě takové to dětské kutění všeho druhu - nejlépe něco rozebrat a už to neumět složit
No a pak přišly knížky, a to poměrně brzo, už tak v první třídě samočetba, předtím jsem vyžadovala čtení od mámy, uměla jsem ty pohádky nazpaměť a pořád jsem ji opravovala, že to čte blbě (pamatuju Lamželeza, Ladovy Nezbedné pohádky, Děti z Bullerbynu..). Milovala jsem Čáry paní Láryfáry a časopisy Pastelka a Ohníček (> Tojáček) Nesnášela jsem Čtyřlístek
Pak jsem přešla na Tři mušketýry, Robinsona, Hrdinného kapitána Korkorána, knížky od Waltera Scotta atp.
Dívčí knížky mě docela minuly, četla jsem asi jen Metráčka (v tom jsem se našla ).
Bohužel mi knížky nikdo nevybíral, bývala bych se asi dostala k hodnotnější četbě mnohem dřív a měla bych lepší čtenářský vkus, takhle mě třeba úplně minula poezie pro děti |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:07 Post subject: |
|
|
Shrew a jeste u toho byly takovy hrozny obrazky fakt jsem se bala........ale ta knizka je cela dobra |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|