sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Životní styl a denní program
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
terka.23.k
kytky 4, meta: 4050
kytky 4, meta: 4050

PostPosted: Thu 24.5.2007 18:29    Post subject: Reply with quote

Babetka: fakt musim souhlasit s holkama, takhle bych se taky chtela naucit zit Very Happy

ja vstavam v 6, o vikendech v 9-10, rano se nasnidam, oblecu, v 6,40 jsu na bus, v 7,15 jsem pred skolou (to si vetsinou chodim do obchodu na svaciny nebo nekam...), ze skoly prijizdim vetsinou kolem 16,00, dva dny v tydnu ve 14,00, vetsinou po prichodu sednu ke compu tak na hodinu a pak jdu sportovat, vecer vetsinou na prochazku se psem

takhle to chodi posledni rok....ale verim, ze se to s prechodem do nove skoly hodne zmeni, budu zaprve vic sportovat (moje predsevzeti Laughing ), a zadruhe se MOZNA zacnu ucit......jelikoz pocitam s tim, ze to asi opravdu budu potrebovat Rolling Eyes
View user's profile Send private message  
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Thu 24.5.2007 19:13    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Wed 22.8.2007 10:34; edited 1 time in total
Back to top
žlutá ponorka
kytky 0, meta: 25

PostPosted: Thu 24.5.2007 21:08    Post subject: Reply with quote

Co mi začalo zkouškové (tj. poslední dva týdny) se můj denní režim dost změnil (což je celkem předvídatelné).

Ráno vstávám tak kolem sedmé hodiny, podniknu nějaké ty hygienické úkony, obleču se, nalíčím, připravím si snídani a při její konzumaci buď brouzdám na internetu či si čtu nějaký časopis (většinou Reflex).

Tak se většinou poflakuju do domě, čtu si apod. Poté si tak nějak rozmyslím co ukuchtím mé drahé rodině za krmi- připravím si na ni suroviny (někdy se dokonce dokopu je jít nakoupit, ale většinou nakládám se zdroji, které jsou k dispozici). Poté uvařím. Pak tu božskou manu zkonzumuju. Protože jsem sužována alergií a otupujícími prášky, bohužel, většinou tak na hodinku vytuhnu.

Po probrání se snažím učit. Navečer se okoupu. Tak dvakrát týdně vyrážím buď já za přítelem, či on k nám. Poslední dobou hodně čučíme na filmy, většinou tento akt doprovázíme pití vína. Spát chodím kolem půlnoci (a později).

O víkendech jsem s kámoši- chodíme posedět, zapařit. Pokud je nějaká akce (hudební), která se nám zdá předem zajímavá, snažíme se ji navštívit. V sobotu uklízím, občas vařím (popř. pracuju na zahradě), večer opět nějaká akce. V neděli s kámoškou chodíme do muzea a galerií. (Je- li na co). Ve čtvrtek a v úterý se snažím chodit do kina (artové produkce).

Moc spokojená s tím nejsem- doufám, že když to uvidím napsané, budu konečně motivovaná ke změně.
Back to top
Rose Madder
kytky 4, meta: 2950
kytky 4, meta: 2950

PostPosted: Thu 24.5.2007 21:08    Post subject: Reply with quote

Ja vstavam tak poruznu - nekdy kolem 6, jindy v 7, nebo o pul osme...kazdopadne vetsinou nespim dlouho, povazuju to za ztratu casu Embarassed Takze spat chodim taky az tak kolem dvanacte.

Pres semestr jsem do skoly chodila 3x tydne - za to na cely den, takze silene zabijeni casu. Ted nastesti je zkouskovy, takze aspon nemusim nikam dochazet. Muj obor me docela bavi, ale uprimne receno bych se skolou nejradsi uz prastila a venovala se uzitecnejsim vecem (vydelavani penez Cool ). Obcas pozadavky ucitelu totiz fakt stoji za to.

Do prace chodim 3x tydne...delam 20 hod tydne. Myslim, ze jsem si snad ani nemohla prat lepsi praci. Mam naprosto uzasnej pracovni kolektiv, zajimavou praci, nikdy se nenudim.

Dny travim posledni dobou hodne pracovne - tzn. prace a pak hned uceni. O prazdninach ale zase prejdu na jiny rezim Smile Uz se moc tesim. Budu se zase venovat vecem, ktery mam rada - knizkam, sportu, budem chodit fotit, cestovat,...To bude parada.

Jinak ted chodim akorat celkem pravidelne behat a vidam se s pritelem - asi 4x tydne - ale kdyz se musim ucit, tak bohuzel vzdycky jen na chvilku. Ale aspon neco.

Myslim, ze ziju docela intenzivne, takze jsem relativne spokojena. Akorat ta skola mi nejak zacina vadit...
Nicky...
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Thu 24.5.2007 21:14    Post subject: Reply with quote

Já bych ten Babetčin životní styl chtěla zkusit tak na týden, ať vím, o co přicházím.Mr. Green Ale myslím, že by mi dlouhodobě nevyhovoval, protože já potřebu nějakou dobu, abych ty zážitky nějak vstřebala a takhle bych si je asi nedokázala užít naplno. Smile
Back to top
nia
zavislost je utek

PostPosted: Thu 24.5.2007 21:34    Post subject: Reply with quote

vstavam +- v 8 hodin. kdyz mam nejake vyrizovani, nebo nekdo jiny v dome> vstavam driv, abych stihla autobus, nebo hlidam deti. hlidani pokracuje az do vecera + domaci prace, a popripade prace venku. obcas zajedem do obchodu. vecer se casto tedka grilovalo.
kazdy den si hezky vychutnam pivo, popripade skocime vedle do hospody na "jedno".
pak doucuju, nebo si zabafame vodarnu - to jsme ted uz ale dost omezili.

porad kafickujem, casto tu je nejaka navsteva.
je to fajn, ale nekdy uz zacina i takova ponorka, nebo jak to jinak rict.. to se pak clovek nekde zdejchne, a pak je zase klid.

poprve za zivot ziju s tolika - pro me je to hodne - lidma /5 nas je normalne/, uz nas tu ale spalo i 17:) ale to se slavilo.
vetsinu zivota jsem byla sama doma, ted je to uplne o necem jinem.

.. tomu rikam zivot.
Back to top
greenwood
seja feliz, menina

PostPosted: Thu 24.5.2007 21:35    Post subject: Reply with quote

tak behem semestru jsem mela ctyrikrat tydne rano od osmi, vetsinou se to podarilo tak dvakrat,nekdy trikrat...jednou jsem zkusila jit na vsechny prednasky v tydnu a uz nikdy Bojik desivy...16 prednasek Zvracik
ale tak kdyz vstavam na 8,tak vstavam v pul sedmy,zkulturnim se a jedu do skoly,pak jedu do druhy skoly,pak zase do prvni skoly a takhle prejizdim...dvakrat trikrat tydne jdu od 5 do prace,tam jsem tak do deviti (nekdy dyl,nekdy min);
kdyz mam mezi prednaskama okno,tak si jdem treba sednou s kamoskou na kafe, do menzy na obed...
kdyz nemam praci,tak prijdu dom tak kolem paty,zapnu pocitac a vetsinou u nej nejak zkejsnu, plus si neco ctu-knizky,casopis...whatever...

drive byl v programu pritel,ted misto toho koukam na serialy Mr. Green (jediny plus,mam nejaky cas pro sebe)

“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Thu 24.5.2007 21:58    Post subject: Reply with quote

můj řád (jeslti vůbec nejakej nekdy byl) se dost rozplývá..a není to dobře, potřebuju režim, jinak je mi sice na jednu stranu líp ale taky o dost hůř a vlčím...
takže obvykle vstávám do školy no..=)))před pul sedmou, ted jak je pekne, tak vetšinou v 6, dýl spát neumím=)....školu mám bud do 14h, párkrát do 16h..podle toho co odpadá, nebo co si odpustím...mezitím jsem pořád s přáteli, dopol. i odpoledne, když to zabalíme dop.-tak nejaký bar,kavárna, park..odpo. bud neco vyřizuju, nebo mám brigádu - doučuju, sportuju - když tančím tak 2-3 týdne, nebo beh - prostě podle toho čeho je zrovna období......ted se k tomu přidala autoškola..takže odpo sem bud doma- v posteli notesem tady-ale to ne moc často, kdyby se to opakovalo pár dní po sobe, začne me to deptat..nebo sem s přáteli, nebo když se zrovna s nekým scházím a tak s ním no....strašně me mrzí,že dřív sem byla takový knihomol,pak jsem všechno co bylo doma přečtla, a ted už jsme horzně dlouho nečetla, a vlastně ani nemám tušení kde a jak začít, kdetrehj žánr by me bavil Sad

občas me chytá pocit že muj život je moc stereotyp, že jsem pořád se stejnýma lidma (ač vím že lepší bych nenašla) ale taky je pravda, že žiju dost sponntáně, vždycky s neco naskytne..no podle období..

a spár chodím okolo 23.nekdy už v deset, nekdy o pulnoci

no jo, a občas se taky učím=))

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
mamba
Alexithymia

PostPosted: Fri 25.5.2007 20:24    Post subject: ed Reply with quote

edit
Back to top
Chocolate
Jedem das Seine und mir das Beste:-)

PostPosted: Fri 25.5.2007 20:55    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Chocolate on Tue 26.1.2010 22:21; edited 1 time in total
Back to top
BaBetka
není svatá, je jen žena

PostPosted: Sat 26.5.2007 17:28    Post subject: Reply with quote

Však říkám, holky, že si uvědomuju, jaká spousta lidí by tenhle styl nezvládla nebo si ještě nedokáže představit, že by ho zvládla Twisted Evil
Back to top
Tornado_Lou
kytky 6, meta: 8250
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Sat 26.5.2007 18:31    Post subject: Reply with quote

az doted mel docela rad...budicek v 7.15, od 9 laborator, cca do 18.00, pak do hospody nebo domu...

nyni, kdyz do skoly nemusim, tak je to trosku takove chaoticke...budicek zustava, uz sem navykla a clovek aspon stihne vic veci (jen kdyz se v noci nekde zapomenu, tak si prispim tak do 9.30 - nevydrzim spat dyl a dozenu to obvykle po obede)...dopoledne jdu do mesta...vymetat obchody nebo na internet, v poledne si dam obed, odpoledne ted travim na ruznych zahradkach restauracnich zarizeni...chjo...obcas si najdu cas na cviceni...vecer si bud ctu nebo vysedavam v hospode...

od zitrka nastane tvrdy rezim, zadny flakani, popijeni a zevlovani...ale uceni se...
Back to top
Shrew

PostPosted: Tue 26.1.2010 22:15    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Shrew on Sun 17.6.2012 10:05; edited 1 time in total
Back to top
Kačenka
&

PostPosted: Tue 26.1.2010 22:29    Post subject: Reply with quote

Jsem se u svého starého příspěvku fakt nasmála.. Embarassed Laughing

Teď nemám režim žádný, jediné co dělám je práce, škola, akce, virtuální rande a spánek.. různě, přes den, přes noc.. takže někdy dva dny nespím a pak spím třeba 15 hodin.. nemám absolutně žádný pravidelný režim na jídlo, na spánek, na nic.. a fajn mi teda není Mr. Green ale nevím co s tím, už jsem si zvykla..

Třeba posledních pár dní.. ve čtvrtek jsem šla spát kolem 3 ráno, vstala ve 12, do práce, tam až do 23, šla spát ve 4, vstala na 12, do 23 v práci, šla spát pro změnu v 7 Rolling Eyes vstala v 11, jela domů, šla spát ve 2, vstala ve 12.. ale dneska půjdu spát brzo Mr. Green

Last edited by Kačenka on Tue 26.1.2010 22:37; edited 1 time in total
Back to top
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Tue 26.1.2010 22:35    Post subject: Reply with quote

řád bych možná měla, ale rozhodně nemám styl..
v práci jsem do 9 do 21.. když mám krátký týden tak to ještě jde, to kromě práce, zevlování, a domácnosti zvládnu i zajít na plavání, nebo zajet k rodičům..
Ale když mám dlouhý, tak to je jako kdybych vůbec nebyla.
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum