sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
spánek, postel, peřiny
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
honey
kytky 7, meta: 13150
kytky 7, meta: 13150

PostPosted: Sun 20.5.2007 9:54    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=)
na boku. Někde jsem četla, že když budete spát na břiše se skříženýma nohama a pod hlavou budete mít levou dlań, bude se Vám zdát něco krásného. Jednou v životě jsem tak usnula a ono se mi vážně zdálo o tehdejším idolovi (ale byl to asi placebo efekt Laughing )

2) jaké máte povlečení?
Většinou světlé.

3) jíte v posteli?
jo a nejen to... dělám tam i horší věci Laughing

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří?
No jéje. Jak ntb, tak oblečení, věci do školy ...postel je vlastně takové hlavní místo v pokoji

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočív áte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
no v ní dělám všechno....Učím se, jím, koukám na telku, .....

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?
Ne, usínám při rádiu (hrají tam zamilované písničky na přání Laughing ) ... ono je to špatné? Embarassed

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?
Jo, rady jsem četla, že podle činské filozofie (a feng shui)není dobré spát nohami ke dveřím - je to poloha rakve, ale zase vidět na dveře, aby se člověk cítil bezbečně ..... ale moc se jimi neřídím.. tedy jo, mívám pokrčené nohy ,takže směřují ke stěně.. Laughing

8 ) větráte před spaním?
Ani ne. Protože mi pak do okna nalítá všemožné svinstvo s křídýlky (ne, vložky ještě nespadly)

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte?
Nemam

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo pro jistotu aji jídlo?=))
Noční stolek nemám

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele?
dřevo asi

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)
mám letiště a spí se mi dobře. Mě se spí totiž dobře na všem. I na zemi

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing
Spešl konstrukci nemám, .. ta postel je stará asi patnáct let Laughing Confused .... a polštář musím mít pod hlavou + nejlepe i něco plyšového, když už ne živého. Embarassed

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing
Když jsem hodně moc líná zatáhnout žaluzie, tak dám hlavu pod peřinu a je tmy dost. Jinak je zahrnuji. Bydlím v 5.patře.

17 ) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
Pokud mám další den něco důležitého, tak toho moc nenaspím. Jinak poměrně v klidu.

18 ) pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
Dřív jsem pila, ale teď ne. Na jídlo je expertka moje babička - ve spánku (!!) si otevře konzervu rybiček ..... Surprised Laughing

19) v čem spíte?
v tričku od přítele ... vždycky.
Back to top
View user's profile Send private message  
annysek
.

PostPosted: Sun 20.5.2007 10:08    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

asi na boku, ale kdyz spim, tak se nevidim..
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny?
oranzovou nesnasim, takze by mi to vadilo, jinak mam vetsinou tmave, hladke povleceni
3) jíte v posteli? Laughing Embarassed ..
obcas, ale nesnasim tam mit drobky Exclamation
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)
notebook nemam, ale pres den tam obcas mivam veci jako obleceni, knizky, veci do skoly apod.
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
delam tam spousty veci, ale vetsinou skonci spankem
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? ¨
vubec ne
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?
rikala mi to mamka a neridim se podle toho, mam postel naproti zrcadel (ted dokonce 2x vetsich, nez driv) Twisted Evil
Cool větráte před spaním?
ano
nahradni povleceni, deky apod.
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))
nemam, mam parapet Smile
11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile
kdyz jsem byla mala, ano
polstrovani
mam takove uzsi letiste a spi se mi tam dobre
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing
ted zrovna usinam se dvemi perinami. polstar bud mam tesne ned hlavou, nebo ho pouzivam jako plysaka, ale nespim na nem
16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing
zaluzie mam zatazene temer nonstop, musim mit zavrena okna, protoze bydlime vedle vlakovych koleji a mame zvukotesna okna, jinak by se tu clovek nevyspal..
17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
posledni dobou se casto budim a vstavam driv, nez bych chtela.. Sad
1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
kdyz se probudim a mam zizen, piju Smile
19) v čem spíte?
ruzne, naha, nebo v kalhotkach, nebo v nejakych sorteckach a tilku apod..
Back to top
Terez1990
kytky 6, meta: 8650

PostPosted: Sun 20.5.2007 10:36    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

usínám na boku, většinou se přetáčím z jednoho na druhý, ale jak spím, to nevím, nevidím se

2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny?
mám ráda veselé povlečení s nějakým potiskem ... asi by mi nevadilo mít oranžové nebo červené povlečení, ale žádné takové nemám! povlečení si měním tak jednou za měsíc, miluju čistě vyprané povlečení

nikdy nejím v posteli .. nemám ráda, když u jídla nesedím a hlavně mi hrozně vadí drobky v posteli

4) míváte na posteli notebook?
notebook nemám, takže ten tam ani mít nemůžu a jiné věci se mi tam někdy povalují .. většinou časopisy, knížky ..

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
málokdy jsem v posteli přes den .. ale před spaním luštím křížovky, čtu si a nebo se dívám na televizi .. ale většinou jdu pak hned spát

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? ¨
tak elek.přístroje v pokoji mám a je jich docela dost, ale zapnuté je přes noc nenechávám

mamka mi o tom něco říkala, ale vůbec nevím, jestli to mám nebo nemám správně poskládané podle nějakých pravidel ...

když je teplo, tak mám pootevřené okno celý den, i přes noc a v zimě taky větrám

mám pod postelí ještě jednu matračku .. a na ní myslím nějaké časopisy

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))
nemám, ale vedle mám takovou poličku ..

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile
když jsem ještě bydleli v paneláku a měli s bráchou společný pokoj, tak jsem dvoupatrovku měli, já jsem spala nahoře .. ale postřehy nemám .. jen už pak ke konci hrozně vrzala Laughing ,což nebylo nic moc

dřevo a vyrobená mým taťkou

letiště nemám, ale nestěžuju si, spí se mi v ní dobře

spím s polštářem a s peřinou .. klasicky Very Happy

spím se zataženým závěsem, kterej je teda zataženej téměř nonstop, okno mám v létě otevřený, bydlím v mini městěčku, kde není skoro žádný hluk, akorát někdy štěkají psy .. ale to mi nevadí .. jinak mám ráda ticho, třeba mi vadí, když slyším z obýváků zvuky od televize, ale takové ty, že nevíte, co říkají, ale zároveň je slyšíte zřetelně .. tak to pak našim vždycky řeknu, aby si to ztišili Embarassed ...

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
pokud nejsem zrovna nemocná, tak spím dobře .. někdy se v noci probudím a musím na záchod, ale většinou spím celou noc a možná se jen na pár sekund v noci probudím, ale o tom ani skoro nevím ...

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
málokdy

19) v čem spíte?
teď v létě většinou jen v kalhotkách .. a jinak strašně často měním pyžamové kalhoty a trička .. skoro podle nálady ..
Nocturmas

PostPosted: Sun 20.5.2007 10:54    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? Bud usinam na boku a nebo na zadech, nekdy se přitulim ke zdi

Povlečeni mam převažně modre... myslim že by mi ale oranžova, nebo červena nevadila... povlaky měnime tak jednou za 5-6 tydnu, pežiny nepereme

3) jíte v posteli? Ne Smile

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) Ano docela často
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? Čtu, posloucham hudbu, nebo sleduju TV

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?
Ne a ani sjem o tom ještě neslyšel...
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? O tom taky nic nevim, postel mam u zdi u okna

Cool větráte před spaním? Ano

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? Mam, mam v něm nějake sve stare prace, kreslici prkno a vubec většinu věci na kresbu a malbu...
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) Mam jen takovou stoličku u hlavy, na ni je budik, lampička a sklenice s vodou

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích: Jednou jsme ji s brachou měli, ja spal dole (ze začatku mi to vadilo a chtěl sjem spat nahoře, ale pak jsem byl rad, že nemusim neustale slizat, když se mi chtělo na zachod, nebo pit Twisted Evil )

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? Dřevo
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing(spim s polštařem, ktery si jestě trochu ohnu o zed + mam ještě pod hlavou nacupovaneho slona Bimboše Very Happy Deka mi stači jen jedna a rošt nemam

Žaluzie mam vždy zatažene, hluk neslyšim, ale okno před spanim zaviram, hlavně proto, že rano už sekaji travu, řvou ptaci a nebo děti na hřišti... (bydlim ve druhem patře)

Jak kdy, někdy mam s usinanim problem, jinak se mi spi dobře amoc se nebudi, když spim ale v cizim prostředi tak častokrat nemužu prvni noc vubec usnout

Když se probudim, tak se větsinou napiju čiste vody

19) v čem spíte? Pyžamo (většinou jen v kalhotech) a v posledni době i nahy
Matylda

PostPosted: Mon 21.5.2007 5:33    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) Na boku, asi spíš na levym.
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červených barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny?
Oranžová a červená barva mi pijde na povlaky fajn. Krep jsem začala kupovat a je super, i pro manžela. Příjemně jakoby chladí. A nežehlí se Very Happy
3) jíte v posteli? .. Někdy jo, manžel pak nadává Embarassed Very Happy
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) Notebook nemam, ale mívám tam časopisy.
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? Občas jim, občas si na ní čtu, poslouchám mp3..
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? Ne.
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? Četla jsem něco, ale neřídim se tim.
Cool větráte před spaním? Jo, často necháváme celou noc otevřený okno.
9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? Jo, jsou tam většinou blbosti, co nemam kam jinam dát Smile
10) máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) Nemam, ale chci mít. Co tam budu mít, se uvidí, ale nechávám si vedle postele pití.
11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela ), postřehy? Spávala jsem jako malá nahoře, brácha pode mnou. Bylo to fajn.
13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? Dřevo, kov, plast.
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) Letiště, 180x200, dostačující, dobrá.
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Zdravotní ne, spim s tenkou peřinou (ne péřovou), s polštářem.
16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? 1. patro, otevřený okno, zatažený žaluzky, z naší strany baráku v noci klid.
17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=) Občas se v noci probudim, sny většinou neutrální.
1Cool pijete v noci? jíte? (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru ) Občas se napiju, když se probudim a mam žízen. Nejim.
19) v čem spíte? Mam soupravy na spaní - tílko (triko) se šortkama (kalhotkama). Někdy nahá.
Back to top
Nayeli
kytky 3, meta: 1250
kytky 3, meta: 1250

PostPosted: Mon 21.5.2007 9:56    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) na brise nebo na boku, ruku pod hlavou
2) jaké máte povlečení? barevne, s kytickama, s labutema.... nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? nevadi používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? krepate zatim nepouzivam, ale chystame se s pritelem koupit, povlaky menime jednou za 3-4 tydny
3) jíte v posteli? Laughing Embarassed ..ja jo, pritel to nevidi rad - kdyz drobim Laughing
4) míváte na posteli notebook? ne, nemam zadny notebook
míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) ne
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? obcas (hlavne rano o vikendu v ni jim, taky si tam rada ctu, na telku koukam jenom pozde vecer, kdy mi hrozi usnuti u televize a samozrejme odpocivam Laughing
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? ani nahodou a taky nevim kam jinam bysme tu televizi dali.... Laughing
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? ne neridime - mame s pritelem postel pod zkosenou stenou (ma pokoj v podkrovi) a kdyby byla postel nekde uprostred, nemeli bysme kam dat ostatni nabytek.... Rolling Eyes
Cool větráte před spaním? jo - kdyz nevyvetram pred spanim druhej den rano mam pak peknej bolehlav Sad
9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? mam, uklizim tam periny, mam tam taky deku a par rucniku do vybavy...
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) nocni stolek ne - normalni psaci stul, mam tam sklenici s vodou a telefon misto budika Smile

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile jo u sestrenky, bala jsem se ze spadnu, hlavne to lezeni po zebriku ve me pak vyvolavalo hruzostrasne sny Laughing uz nikdy vice.... - asi po dvou letech je sestrenky rodice rozrizli na dve postele - dobre udelali Laughing
13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? drevo
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) doma mam normalni postel, u pritele letiste, vsude se mi spi dobre
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing zadny rosty nemam, mam normalni perinu i polstar a jelikoz nejsem zadnej cita tak mi staci jedna perina
16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? neTwisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? [b]ne..spíte někdo s rozsvíceným světlem? neLaughing ..v létě s otevřeným oknem? uplne otevrenym ne, bala bych se (i kdyz bydlim v panelaku skoro az nahore Laughing mam vetsinou jen ventilacku a v jakém patře případně bydlíte? Laughing 6
budi me chrapani pritele, obcas se budim, zalezi v jakem jsem stavu, jestli mam problemy, jak moc jsem unavena atd
1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked ) v lete piju hodne, musim tam mit min. litrovou lahev s vodou, v zime mi staci jen sklenice, a nejim

19) v čem spíte? jak kdy a jak kde, u pritele vetsinou naha (v lete), v zime v jeho velkym tricku, doma mam ruzny nocni kosilky[/b]mnoo,a víc už me toho nenapadá Laughing ..asi je jasné, že mám svou postel a spánek ráda Laughing ..dalším postřehům se meze nekladou
Back to top
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Mon 21.5.2007 11:08    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

V embryonální, na boku

Jedno červenobíle kostkované, druhé takové okrové s květinama a jedno starší s koníkama. Ne, barvy mi nevadí. Jo, to okrové povlečení je krepaté.

3) jíte v posteli?
Jenom snídani : )))

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)
Ne

Jo Embarassed

O tom jsem nikdy neslyšela Shocked Takže ne

Ne

8 ) větráte před spaním?
Jen v létě, ptž jsem dost zimomřivá a ve svém pokoji mám furt zimu Confused

Ne

Na stolku mám jen prášky, sklenku vody a kapesníky

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích, postřehy? Smile
Jako malá jsem spávala, nahoře, a super! Milovala jsem lozit po tom žebříku Laughing

Ani nevím, asi nějaký dřevo

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)Jo, spí. Mám malou postel (přesně pro mě: ), ale nevadí mi to. Ale až budu bydlet s přítelem, tak chceme letiště.

Mám jeden velký polštář a na něm ještě malinký. Spím pod peřinou, i v létě, jinak neusnu.

Ne, k usnutí potřebuju ABSOLUTNÍ ticho a tmu, takže závěsy zatáhlé a hluk naštěstí neslýchám. S rozsvíceným světlem spím, když mám v pokoji komára, oni za světla neštípou. V létě s otevřeným oknem jen když je fakt hrozný vedro.

Celkem dobře, nestěžuju si

18 ) pijete v noci? jíte?
Před usnutím celkem hodně piju

19) v čem spíte?
V tričku a pyžamových kalhotech
Back to top
Infinita.tristeza
kytky 3, meta: 1550
kytky 3, meta: 1550

PostPosted: Sat 26.5.2007 11:17    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte?
- na břiše s pokrčenou pravou nebo levou nohou, střídám to

- momentálně mám modrobílé, jsou to takový velký kostky a jinak mám např. ještě tohle:

- jednou jsem spala v červenobílém povlečení a necítila jsem se útulně
- ano, máme krepové povlečení
- měníme cca 1 x 2 měsíce, nevím přesně
- nepereme, oni jsou totiž po letech nejen špinavý, ale i propocený a ne tak měkkoučký nebo jak to říct, takže koupíme nový

3) jíte v posteli?
- výjimečně

- ne, nechávám rozestláno

- čtu si v ní, odpočívám, u kluka se z postele díváme na telku a povídáme

- ne, obvykle usínám při zamilovaných písničkách na přání, co pouští v rádiu

Shocked to jsem v životě nečetla a nevím, jestli se podle toho budu jednou řídit. Dá se říct, že postel mám naproti dveřím a kluk ji má pod zkosenou stěnou

- ne, výjimečně

- nemám

- mám u postele peřiňák, na kterém mám budík, ovladač od věže, plyšáka, mobil, vodu

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích, postřehy?
- vždycky jsem po tom hrozně toužila a když se mi to poštěstilo, tak mě otravovalo to lezení nahoru, navíc ty žbrdliny byly blbý, že to hrozně bolelo

- ze dřeva
- spí se mi výborně, nemám letiště

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty?
- dříve jsem potřebovala dva polštáře, teď ho tam mám obvykle jen pro ten pocit a spím jen na jeho krajíčku
- spím s peřinou, kterou si strkám až pod hlavu a chumlám se tak, v zimě si dávám na prostěradlo huňatou deku, je to moc příjemný na tom ležet
- zimomřivá nejsem, ale spím v ponožkách na spaní (teď v létě ne)
- special konstrukci nemám

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte?
- spím se zataženou roletou, jinak si to neumím představit
- mám pokoj do zahrádky, takže neslyším nic
- s rozsvíceným světlem jsem usínala, když jsem byla malá
- v létě spím s otevřeným oknem a je to hrozně příjemný, jen pak není přjemný zjistit, že se mi nad hlavou spouští po pavučině pavouk a mám tam všelijakou havěť
- bydlím v rodinném domku, v 1. patře

- obecně spím docela tvrdě, občas se v noci vzbudím, asi nervama, jestli už musím vstávat nebo ne, ale když spím u kluka, tak se budím často, ale to je moc příjemný

1Cool pijete v noci? jíte?
- před spaním trochu piju, moc ne, a jinak když se vzbudím tak piju spíš až k ránu, nejím!

19) v čem spíte?
v pyžamu nebo v noční košilce, u kluka obvykle v jeho tričku
la fraise
.

PostPosted: Mon 28.5.2007 7:54    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) na boku, a ty boky střídám Laughing 2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? krepaté mám, barevné taky, pere máma, takže moc nevím Embarassed
3) jíte v posteli? Laughing Embarassed .. ne.
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) jo.
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? koukám se z ní na tv, ctu si tam, občas se tam učím.
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? ne.
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? ne.

Cool větráte před spaním? jak kdy.9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? ne, ale pod postelí mám naházený časopisy knížky, ponožky... Embarassed 10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) u postele mám flašku vody.11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile Ne.

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? dřevo+železný rám.
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) mám větší než bývá obvykle, je to něco mezi dvojlůžkem a jednolůžkem Razz 15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing Spím s polštářem, s peřinou, zdr. konstrukci nemám.
16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing Bydlím v druhém patře, žaluzie mám zatáhly a bojím se mít otevřený okno Embarassed .
Jak kdy. Sny se mi zdávají skoro pořád, nikdo mě chrápáním nebudí. Razz
1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked ) Piju vodu.

19) v čem spíte? V zimě v pyžamu, v létě nahá.
mnoo,a víc už me toho nenapadá Laughing ..asi je jasné, že mám svou postel a spánek ráda Laughing ..dalším postřehům se meze nekladou=)[/quote]
Faiby
+

PostPosted: Mon 28.5.2007 9:34    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

na boku nebo jeste na brise, pritom nohy roztazeny, ruce obvykle v nake zajimave krkolomne poloze.. Laughing

povleceni mam vsechno ladene do zelena a modra, i kdyz ted mam oranzovo-cerny..takze v takovych kriklavych barvach mi spani nevadi (: a ty krepaty taky doma mame, ale na moji novou perinu uz sou bohuzel moc maly..a to meneni a prani-klasika-jednou za mesic..

jo.. Embarassed od bonbonu, pres tycinky az k celymu obedu klidne.. Laughing

nee, notebook vubec..a veci pres den, no maximalne tam pohodim obleceni a naky knizky..

jj, v posteli sem schopna delat temer vsechno Laughing ..

vubec..zrovna nedavno sem nad tim premyslela..mam v pokoji a vubec kolem postele snad vsechnu moznou elektroniku, ktera by tam fakt nemela byt.. Confused

ani ne, moje postel zabira velkou cast pokoje a tim jaka je a jakej je muj pokoj nebylo moc na vyber kam ji umistit..akorat mam teda vzdycky napameti tu polohu naproti dverim..a nohama napred-na toho umrlce..ale tak sem to nastesti nikdy nemela..

jo, mivam vetsinou okno celou noc otevreny..

bohuzel nee..

takovej ministolecek..spis policka pridelana k tomu obvodovymu ramu postele..a na nem mam tak max. casopis, kapky do oci, nekdy piti, ruzny kraviny, ovladace Laughing a mobil..

myslim, ze je to drevotriska..podle toho jak se minule pan stolar rozciloval.. Laughing

no, dva lidi se na ni jeste vyspi, ale chtela bych jeste vetsi..protoze ja se strasne roztahuju Embarassed ..ale jinak se na ni spi docela dobre..

ja sem uchyl na polstare..ted sem to schvalne spocitala a mam jich 13 + jeden malinkej..takze polstare, ty sou pro me zaklad..a perinu, tu mam hodne velkou a docela tenkou, a je fakt vyborna..

s otevrenyma zaluziema bych usnout nemohla..mam hodne tmavy zavesy a modry zaluzie, tak oddaluju vpad slunce co nejvic.. Evil or Very Mad na me s musi jit po ranu pomalu a postupne.. Laughing jinak bydlim v osmym patre-tj.v nejvyssim..kdyz sem jeste mivala starou postel u okna, v lete sem usinala s otevrenym oknem a pohledem primo na hvezdnou oblohu..(:

obvykle spim docela dobre..ale fakt hodne tezko se mi vstava..casto zaspim..

vubec..v noci spim jak spalek..

19) v čem spíte?
v pyzamu..kdyz je velky horko, tak jen tak..
Back to top
emigrantka
kytky 2, meta: 350
kytky 2, meta: 350

PostPosted: Mon 28.5.2007 20:00    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte?
- na boku s jednu nohu pokrcenu

2) jaké máte povlečení?
- obyc modre povleceni
nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách?
- nespim, ale nevadilo by mne to
používáte "krepaté" látky?
- ne. ale nevadija mne
jak často měníte povlaky?
- raz za tyden
jak často perete peřiny?
- raz za 2 tydny

3) jíte v posteli?
- ne

- nemam notebook. pres den tam mam kocky

- obcas si ctu

- nemam v loznici zadne elektricke pristroje. ale kdyz sem mela, tak sem je nevypinala

- su poverciva, takze bych si do loznice zrcalo nedala:) jinak je mne to jedno

8 ) větráte před spaním?
- ne, vetram pres den

- ne

10) máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))
- ne. ale chtela bych

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela), postřehy?
- nikdy sme nemeli, ale vzdycky sem po dvupatrovce hrozne tuzila:)

borovicovy masiv

velke letiste, spi sa na nem celkem dobre

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty?
- spim se zhlavcem a pod perinu, protoze su zimomriva. rosty nemame

16)spíte s roztaženými žaluziemi?
- ne, se zatazenyma zavesama
necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte?
- kdyz usinam slysim stekat psy.. sem tam vlak
spíte někdo s rozsvíceným světlem?
- to bych neusnula asi:)
v létě s otevřeným oknem?
- to by mna sezrali komari
a v jakém patře případně bydlíte?
- v prizemi

- spim vetsinu celu noc, mam milion snu. ale obcas nemozu usnut

1Cool pijete v noci? jíte? (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru)
- nejim ani nepiju... spim:))

19) v čem spíte?
- v tricku
Back to top
Jana
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Tue 12.6.2007 15:05    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) v klubíčku, na boku
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? teď mám akorát oranžové, ani červené mi nevadí, krep mám ráda, měním každý měsíc, nemám ráda satén

3) jíte v posteli? Laughing Embarassed .. někdy
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) notebook, psa, časopis..
tak obědvám a večeřím u stolu Laughing to ostatní dělám často
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? televizi tu mám, protože obývák ještě nemáme
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? ne, ale jedno pravidlo mám - musí být umístěna v chládku

Cool větráte před spaním? vždycky

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? ne
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) notebook, lampu,mobil, pití, vevnitř doklady, obálky, propisky, fotky..

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile jo, dole

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? dřevo
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) špatně, ale to se napraví
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing v noci spím někdy rozkrytá, tenké peřiny

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing žaluzie napůl zatahuju, okna otevírám jenom v létě, auta slyším pořád, sem ve 4.patře

většinou chrápání přítele

piju jen střídmě
19) v čem spíte?
nahá nebo v tričku
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Sun 19.8.2007 15:36    Post subject: Reply with quote

Pisknik
vytahuju, přece svoje téma nenechám zapadnout=)

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
pecička
*Discipline, Drive, Determination*

PostPosted: Sun 19.8.2007 15:58    Post subject: Reply with quote

edit
Back to top
terinas
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Mon 21.1.2008 10:41    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

[quote="Laura"]Razz
Na břiše nebo na boku, ruku musím mít pod hlavou a nohy tak divně zkoucený Rolling Eyes Laughing

2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? Peřiny teda neperem, ani jsem o tom neslyšela Smile Ted mám koupený tyrkysový a růžový saténový prostěradla i povlečení, v tom se spí fakt super. J eto hrozně moc příjemny, ale zas mám někdy pocit, že to nehřeje tolik, jak normální povlečení a nedá se do toho tak zababušit Smile

3) jíte v posteli? Laughing Embarassed ..NJ Embarassed Embarassed Embarassed Snídaně, večeřě....Jím bud u PC nebo v posteli při koukání na telku. Hlavně v zimě jsou snídaně v posteli super, zase hezky zalézt do toho tepla. Ale párkrát se mi stalo, že jsem u toho usnula Laughing Ale když mi jí v posteli přítel, tak mě to hrozně vytáčí, představuju si všude ty drobky a aaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad Laughing

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) Notebook nemám Smile A jiný věci...JO.....mám jedno a půl lůžko, takže si z toho dělám odkládací plochu. Učení, léky, knížky, oblečení a tak.

V posteli strávím strašně moc času. Jak už sem psala mám velkou postel, takže už se mi sem nevejde nic moc jinýho Laughing I třeba návštěvy musí sedat na postel, což mě hrozně deprimuje. No chápete....to špinavý oblečení Rolling Eyes Na to jsem hrozně háklivá Laughing No a hlavně se v posteli učím. Teda kromě věcí, co mám naskenovaný (proč opisovat sešity, když to jde takhle že Smile )
Ale v průběhu celýho dne se v posteli válím, usnínám a vím, že dobrý to není. Měla bych to omezit Confused

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? Tak já mám v pokojíku telku, počítač, rádio....Vypínám vše, televizi dokonce úplně, ne jen ovladačem, ptž to jí pak zůstane svítit takový hrozně výrazný modrý mimozemský světlo a já u toho nemůžu spát nebo se budím a je to hrozný psycho. Takže to nechám zaplý jen v největší nouzi, když jsem tak unavená, že se nedoplazím ty dva metry z postele k televizi Smile

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?To sem nikdy neslyšela. Postel mám tak, aby se mi vešla do pokoje... Laughing

Cool větráte před spaním? Jo, snažím se. Ale občas sem hrozně líná k tomu oknu jít a pak čekat až se to provětrá Rolling Eyes

Jj, dávám tam peřiny, pak tam mám kolečkový brusle, starý knížky (Lanczovky a tak Laughing ), starý pohledy, plyšáky, fotky, časopisy....

Mám vedle postele. Mám tam léky, knížky, fotku s přítelem, plyšáka, tictacy,brýle. Odkládám tam taky naušnice a prstýnky. Momentálně tam je i čelenka a klíče Laughing

Jo, se ségrou jsem dvoupatrovku měly Very Happy bylasuper. vyráběl nám jí děda a nekdy lituju, že ji máme pryč. Spávala jsem nahoře a doted, když jsem na lyžáku nebo někde, kde jsou dvoupatrovky, tak spímvždycky nahoře. Je tam super soukromí. Pamatuju si jak mi vždycky visela noha nebo ruka z té postele dolů a ségra se toho lekala Smile

Eh? Laughing

Jde to, vadí mi, že občas jakoby cítím jak tam jsou ty péra nebo co Rolling Eyes Laughing Ale snesla bych tvrdší matračku.

Spím s polštářem, kterej vždycky odhodím někam k nohám Embarassed Takže spíš bez. Jo vlastně, občas ten polštář mám v náručí. To dělám i s peřinou Laughing

Ne-e žaluzie mívám uplně zadělaný, nesnáším představu, že by sem mohl někdo koukat. Hlavně nedávno jsem načapala chlápka odnaproti, jak si ho honí v okně, takže jsem nonstop zabedněná a mám tu jak v hrobce Laughing

Chrápat si může jak chce, kdo chce. Nevzbudí mě skoro nic. Prostě spím jak dřevo. Občas teda nemůžu usnout a to se převaluju fakt dlouho, ale stává se to málokdy. Často se mi stává, že těma snama tak žiju, že pak ani nevím, jestli to byla skutečnost nebo jen sen. Nejhorší jsou takový ty sny, kde dělám běžný věci, Jít něco vyzvednout na poštu, napsat písemku. Já se pak ráno vzbudím a jsem hrozně zmatená a vůbec nevím která bije. Jestli jsem to fakt dělala nebo ne Rolling Eyes Stává se vám to někomu taky?
Nebo když chci někomu něco už delší dobu říct, ve snu mu to řeknu a pak nedokážu poznat, jestli jsem mu t řekla doopravdy nebo jen v tom snu Shocked

Ne-e, vůbec. Jen když sem nemocná, tak mě občas probudí žízen.

19) v čem spíte?
Hrozně bych chtěla nějaký pěkný noční košilky a ještě víc ty roztomilý pyžamka - kratasky a tričko na raminkach nebo tak. Ale spávám ve starých velkých trikách a kalhotkách Laughing Občas se navleču i do tepláků, teplých ponožek a mikiny Laughing A moje specialita je, že mám takovou fleecovou deku, do které se celá zamotám. Krásně hřeje Very Happy
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum