|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Baracudas kytky 2, meta: 400
|
Posted: Mon 9.4.2007 18:44 Post subject: |
|
|
Když jsem ještě bydlela doma tak naše vztahy s mamkou nebyly nic moc, často jsme se hádaly, samozdřejmě kvůli blbostem. Přičítám to tomu, že jsme se viděly děnně a tak trochu si lezly na nervy. Teď co jsem se odstěhovala a s mamčou se vídám přibližně jednou za týden, tak je to mnohem lepší. Je to super mamka. Není nějak chytrá, taky ji občas musím věci zařizovat já, protože ona je spíš taková puťka, ale miluju ji To samé taťka, akorát že tomu nemusím nic vyřizovat, zařizovat páč, muj tatínek je tlama
Občas u našich i přespím, když je víkend a láska přespává v práci a mě se nechce být sama doma. To si klidně zajdem všichni tři na pivo a rodinně zakalíme _________________ Není čas ztrácet čas. |
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Mon 9.4.2007 18:53 Post subject: |
|
|
Já se svou mámou nemám vztah absolutně žádný. Od svých cca 11ti se s ní vidím zřídka kdy, ted už jen Vánoce, narozeniny atd atd. a když už jsme spolu, tak si nemáme vůbec co říct, nemám potřebu jít sama od sebe vůbec nic sdělovat a ona zas neví, na co se ptát. Mrzí mě, že je to mezi námi takové, ale nejde to změnit. Nechybí mi (jenom si občas říkám, že bych potřebovala nějaké zastání v podobě té mámy..), ale aspoň můžu doufat, že já jednou budu hodně dobrá máma. Chtěla bych být pro své děti prostě úžasná, jak to tu píšete |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Mon 9.4.2007 20:59 Post subject: |
|
|
Já mám mamku ráda, vážím si toho, co všechno dělá a jak se o nás stará, ale nemůžu říct, že bych ji brala jako kamarádku. Je hodně jiná než já, nechápe mý problémy (nebo spíš mi přijde, že si myslí, že ani žádný nemám) a kámen v úrazu je v tom, že obě jsme hodně tvrdohlavé a každá pořád dokola omíláme to svoje (ať už se jedná o pořádek nebo něco jinýho). |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 9.4.2007 21:19 Post subject: |
|
|
Tangerine wrote: | nebo spíš mi přijde, že si myslí, že ani žádný nemám. |
přesně, mamce ani nemá cenu nějakej problém říkat (teda pokud se nejedná o zdraví, to jí ale taky nemuzu říkat, páč by do mě narvala kýbl tablet atd), protože když už mě poslouchá,tak se na mě podívá a navrhne tak přímočarý a chlapský řešení ze kterýho mi vstávaj vlasy na hlavě, mimo to mi ještě vynadá co sem to udělala za blbost, a když namítnu že takhle to vyřešti nemůžu, budto navrhne ještě něco horšího ale spíš to rovnou vzdá a má takový ty nepříjemný ironický kecy "noo anoo,ale ty si radši...." dál už to neposlouchám._________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
lizi kytky 2, meta: 500
|
Posted: Mon 9.4.2007 21:27 Post subject: |
|
|
když mi bylo asi tak patnáct tak jsme si s mamkou vůbec nerozuměli, ale postupem času se to zlepšovalo a jaký máme vztah ted si nemůžu vynachválit, vím že jí můžu říct všechno a ona si to nechá pro sebe, poradí mi, můžu se s ní bavit o všem, beru ji jako svoji kamarádku. neříkám že se občas nepohádáme, ale vždycky se to spraví a jedeme dál, jsem za to ráda _________________ Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.. |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Mon 9.4.2007 21:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 10.4.2007 7:24 Post subject: |
|
|
Celej život mi přišlo, že má mamka radši bráchu.. Že ve mě vidí jen problémy, který jim způsobuju. V pubertě a potom, když jsem se vrátila domů od ex (jak jsem s nim bydlela), jsme se několikrát strašně pohádaly(ale za 5 minut mě zase přišla pomazlit ), ale dneska, kdy tam nebydlim, je ráda, když přijedu a pokecáme jako kámošky |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 10.4.2007 7:45 Post subject: |
|
|
Já mám s mamkou fajn vztah, máme se moc rády, ale občas dojde k hádce, resp. ona se rozčílí a já jí radši nechám se uklidnit a pak je to zase jakoby nic. Můžu se jí svěřovat, ale ne úplně se vším, protože např. na vztahy má jiný názor než já. A co mi vadí je to, že se o nás doma o všechny hrozně moc stará, místo toho, aby se věnovala sama sobě a navíc bych se ráda víc osamostatnila, abych byla připravená do života |
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Tue 10.4.2007 7:47 Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Já mám s mamkou fajn vztah, máme se moc rády, ale občas dojde k hádce, resp. ona se rozčílí a já jí radši nechám se uklidnit a pak je to zase jakoby nic. Můžu se jí svěřovat, ale ne úplně se vším, protože např. na vztahy má jiný názor než já. A co mi vadí je to, že se o nás doma o všechny hrozně moc stará, místo toho, aby se věnovala sama sobě a navíc bych se ráda víc osamostatnila, abych byla připravená do života |
To jsem byla já, mě to odhlásilo. _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 10.4.2007 8:21 Post subject: |
|
|
je to magor a mě to docela negativně ovlivnuje. _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
nia zavislost je utek
|
Posted: Tue 10.4.2007 22:28 Post subject: |
|
|
vztah s matkou? zadny neni. neposleme si ani smsku, nic. a jak to pujde dal, to je ve hvezdach. ale momentalne si neumim predstavit, ze bych se s ni nekdy zacala bavit. docela me to mrzi, ale za takovou matku.. to radsi budu bez ni. _________________ moci se rozletet..
povznest se nad vsechno a nad vsechny
.. tomu rikam zivot. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 11.4.2007 7:29 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 21:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Sun 15.4.2007 9:54 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 15.4.2007 21:41 Post subject: |
|
|
S maminkou mám skvělý vztah .
Last edited by Dellores on Wed 15.10.2008 10:41; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|