|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Sun 4.3.2012 9:41 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Shrew _______________

|
Posted: Sun 4.3.2012 10:07 Post subject: |
|
|
četla jsem nějaký rozhovor s páem, kterému bylo kolem padesátky, šedesátky,bylo to takové moc hezké čtení..moudré
jen si myslím, že to tak asi bylo v každé době, ten protivný věk mladých dospělých
Last edited by Shrew on Wed 19.12.2012 19:48; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
evianek kytky 7, meta: 11650

|
Posted: Sun 4.3.2012 14:20 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | četla jsem nějaký rozhovor s páem, kterému bylo kolem padesátky, šedesátky, a bavili se o dnešní době, o tom, v čem je jiná, v čem lepší atd...
říkal, že dnešní mladí dospělí mezi 25 - 35 lety se chovají úplně jinak než kdysi, jako by všemu rozuměli, od všeho měli klíče, nenechají si do ničeho mluvit a přitom ten život mají teprve před sebou..ano, třeba v informačních technologiích jsou napřed, ale je na nich hrozně vidět, jak jsou nejistí v té vztahové a sociální sféře, jako by zastydli na pubertě, pořádně neví jakých zásad se mají držet, co v životě mít "za to své" a řídit se podle toho..oni mají jasno v tom, že nedělají nic co by se jim nelíbilo. A snaží se podle toho řídit. Jenže na to univerzální klíč není, oni jsou zmateni, když pak situace, do níž se dostanou, nelze řešit tak, jak by to bylo podle nich "správné"
a mají depresi ne z té situace, ale z toho, že to nemohou řešit tak jak oni chtěli.. a jít si pro radu? Za kým, když nejrozumnější jsme tu my?
bylo to takové moc hezké čtení..
jen si myslím, že to tak asi bylo v každé době, ten protivný věk mladých dospělých  |
njn, tak to bylo dobré počtení pro Tebe a důchodce, já to třeba takhle vůbec nevidím, přijde mi v pořádku nežít striktně v nějakých sociálních jistotách a mantinelech, líbí se mi a motivují mě lidi, co dělají věci jinak než je obvyklé, co si vydobíjejí svůj úspěch, inovátoři....a není to o "mladé dospělosti", takoví by lidi měli zůstat, nepodřizovat se strachu, konvencím........moudrost starších? spíš moudrost zkušenějších...a víš jak vznikají zkušenosti? tím, že něco vyzkoušíš.....starší generace obecně má přístup:proč ano?, mladší generace obecně: proč ne? (a i průšvihy Tě něco naučí) |
|
Back to top |
|
 |
Shrew _______________

|
Posted: Sun 4.3.2012 21:46 Post subject: |
|
|
o tomhle ale ta myšlenka vůbec nebyla:)
šlo o to, jak se ti mladší prezentují obecně. že neradi přiznávají, že něco dělají poprvé, že si v něčem nejsou jistí, že se bojí dělat chyby...přitom je to lidské..oni budou raději odborníky na všechno, jen aby se před někým neshodili, pěstuje se kult "mladého úspěšného dospělého"
živí nás tím noviny, televize.. jak bychom si mohli dovolit takoví nebýt?
dřív si myslím, že tenhle tlak nebyl, (taky proto, že nás nemasírovaly reklamy na dokonalý žibvot...)
mládí a stáří se vždycky pralo, ale tohle nemělo být o tématu věku, to jen shodou okolností mluvil pamětník..
ale docela to vystihl, řekla bych |
|
Back to top |
|
 |
villete vrrrr raf raf

|
Posted: Wed 29.8.2012 7:22 Post subject: |
|
|
Hura, moje skvira mezi nohama je konecne poradne videt! _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
 |
Leňula Feet planted firmly in the sky

|
Posted: Wed 29.8.2012 8:27 Post subject: |
|
|
Jsem moc ráda, že je to tvoje škvíra. Původně jsem se vyděsila, že až sem se rozšířila debata o tom, jak poznám, že jsem dole úzká.  _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
 |
lambretta kytky 6, meta: 8650

|
Posted: Wed 29.8.2012 13:38 Post subject: |
|
|
treba to tak man myslel
ale taky jsem si to nejdriv myslela  |
|
Back to top |
|
 |
indulona kytky 6, meta: 7450

|
Posted: Wed 10.10.2012 21:39 Post subject: |
|
|
Takhle jsem se dlouho nepobavila  |
|
Back to top |
|
 |
Siddalae kytky 6, meta: 8250

|
Posted: Thu 11.10.2012 19:48 Post subject: |
|
|
jo:) hodně mně to rozesmálo:))) _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
 |
gigli kytky 7, meta: 14150

|
Posted: Mon 10.12.2012 20:34 Post subject: |
|
|
jaktože nemáme v podtitulku, že vieweghovi praskla aorta???
to ostuda toto.
zklamali jste, soudruzi! |
|
Back to top |
|
 |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 10.12.2012 20:35 Post subject: |
|
|
gigli wrote: | jaktože nemáme v podtitulku, že vieweghovi praskla aorta???
to ostuda toto.
zklamali jste, soudruzi! |
ty jo, taky jsem čekala, že to tady bude!_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
 |
che kytky 6, meta: 10250

|
Posted: Mon 10.12.2012 23:17 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Ester kytky 7, meta: 12150

|
Posted: Fri 21.12.2012 12:35 Post subject: |
|
|
tobě taky, Lenorko! _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
 |
Exi kytky 5, meta: 4650

|
Posted: Thu 19.2.2015 12:07 Post subject: |
|
|
K dnešnímu podtitulku bych chtěla dodat, že dnes je v Turkmenistánu i den jejich státní vlajky, tuto informaci vím díky tomu, že kamarád má dnes narozeniny a vždy to připomíná, takže jsme mu letos s ostatními kamarády objednali z internetu turkmenskou vlajku (přičemž jsem se dozvěděla, že má nejsložitější motiv ze všech vlajek na světě)
To jen tak pro zajímavost  _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
 |
hope Válenka Domácí

|
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Meta-šuplík |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 16, 17, 18 Next
|
Page 17 of 18
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|