|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sat 16.6.2007 21:30 Post subject: |
|
|
VáhyToto znamení je zosobněním neustále hledající lidské duše. Vládne mu planeta Venuše, takže je v souladu se svými city a pocity, které Váhu mnohdy ovlivňují více než samotný rozum. Tito lidé milují život, umění, lidi i zvířata.
Vzdušné znamení vyznává soulad a harmonii, mají též ohromnou fantazii a představivost. V hloubi duše si přejí učinit vždy tu nejdokonalejší volbu, což je často vede k mučivé nerozhodnosti, bolestnému váhání a bezesným nocím. Váhy potřebují svobodu, nezávislost a řád, ale nedokáží přitom žít osaměle. Jsou společenští a přátelští, rodina pro ně velmi znamená. Váhy rády pracují spíše hlavou, než-li rukama.
Láska je pro ně alfou i omegou... jsou schopni se pro ni obětovat a všeho se vzdát. Měli by se vyvarovat přílišné důvěřivosti k ostatním. Váha by se neměla cíleně vyvádět z rovnováhy, hrozí pak silné, dosti nepříjemné výbuchy. Jsou elegantní a můžou se pochlubit melodickým hlasem. Mají v sobě zvláštní kouzlo, tito lidé jsou citliví a velmi pěkní. Rodí se temperamentní, ale zároveň dosti melancholičtí. Sní o manželství, potřebují trvalý svazek s partnerem, aby se seberealizovali. Aby Váhy dobře volily, musí se od začátku naučit milovat, rozhodovat a opírat se o vlastní cit. Nejvíce ze všeho se snaží vyhnout komplikacím.
na mě sedí dokonale |
|
Back to top |
|
|
Laurettka kytky 1, meta: 225
|
Posted: Sat 16.6.2007 21:32 Post subject: |
|
|
otázka č. 1: Jaké jste znamení? Beran
otázka č. 2: Pasuje to na vás? uplne presne
otázka č. 3: Věříte na znamení (charakteristické vlastnosti, jak se k sobě daná znamení hodí apod.)? moc ne |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Sun 24.6.2007 0:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sun 24.6.2007 9:46 Post subject: |
|
|
Jsem štír a kdysi mi tu jedna dobrá duše udělala horoskop na míru a našla jsem se v tom opravdu hodně. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!!
Last edited by Cantarella on Sun 24.6.2007 13:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sun 24.6.2007 9:53 Post subject: |
|
|
Tiassia já sem taky štír a suga mi dělala horoskop a taky to na mě sedělo až moc, napsala mi, že u mě se ten štír hodně rozvinul, což znamená všechny ty špatný vlastnosti co na sobě ale nedokážu změnit kolikátýho si narozená? _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
Bibis kytky 2, meta: 850
|
Posted: Sun 24.6.2007 10:03 Post subject: |
|
|
Já jsem taky rak,
Suga myslis, ze kdyby si mela nekdy casek, ze by si mi ho udělala taky...nebo nevim, nedokazu si predstavit jak je to narocny na cas, nebo aspon neco zkl.,docela mi to zajima, kamardka je taky rak a jsme si v hodne vecech hodne podobny a v necem se neshodnem vubec |
|
Back to top |
|
|
Korunka kytky 2, meta: 700
|
Posted: Sun 24.6.2007 10:50 Post subject: |
|
|
Tak aby se to nepletlo, tak já jsem taky ráček |
|
Back to top |
|
|
confusia moje mysl se zparalelizovala :D
Joined: 31 May 2007 Posts: 611 Location: jedna malá planetka ve vesmíru
|
Posted: Mon 25.6.2007 6:02 Post subject: |
|
|
ja jsem na prelomu kozoroha a strelce. vzdycky jsem byla spise kozoroh - takovej snilek, ne moc optimistickej, spise zahloubanej do veci, kterych si ostatni moc nevsimali... posledni tri ctyri roky (co jsem v puberte ) jsem se vtelila i do toho blaznivyho ohnivyho strelce a srsim ted energii... ale jen dokud neprijdu domu... _________________ Brzy přijde změna... |
|
Back to top |
|
|
v.anesse kytky 1, meta: 150
|
Posted: Mon 25.6.2007 21:50 Post subject: |
|
|
Já jsem štír..., ale ascedent mám v panně a myslím, že to na mě v určitých situacích sedí víc ze štíra bych v sobě našla asi tolik, že jsem někdy zákeřná, jsem ochotna bojovat a někdy jdu i přes mrtvoly, pečlivě si vybírám přátele a když mi někdo nesedí, má prostě smůlu (nebo štěstí? ) a taky se říká, že štírky touží po kariéře a úspěchu, ale kvůli rodině zůstanou klidně doma a budou ho podporovat... _________________ Lie here on the floor and cry on my shoulder,
I'm a friend. |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Tue 26.6.2007 19:01 Post subject: Re: Znamení |
|
|
kozoroh na hranici s vodnářem. Řekla bych, že vodnáře tam kousek je, ale z veeelký části ten kozoroh. I když, moc astrologii nerozumím, soudím podle toho, co se různě píše _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 26.6.2007 22:51 Post subject: |
|
|
otázka č. 1: Jaké jste znamení? Lev
otázka č. 2: Pasuje to na vás? jak v cem,ale vetsina jo
otázka č. 3: Věříte na znamení (charakteristické vlastnosti, jak se k sobě daná znamení hodí apod.)? vlastnosti jak kdy,nekdy to sedi,nekdy ne...a s tim kdo se k sobe hodi..hm tezko rict..mozna na tom neco je,ale partnera si podle toho fakt nevybiram _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Nayeli kytky 3, meta: 1250
|
Posted: Fri 29.6.2007 13:41 Post subject: |
|
|
otázka č. 1: Jaké jste znamení?
otázka č. 2: Pasuje to na vás?
otázka č. 3: Věříte na znamení (charakteristické vlastnosti, jak se k sobě daná znamení hodí apod.)?
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Fri 29.6.2007 13:46 Post subject: |
|
|
otázka č. 1: Jaké jste znamení? beran
otázka č. 2: Pasuje to na vás? asi v 80% ano
otázka č. 3: Věříte na znamení (charakteristické vlastnosti, jak se k sobě daná znamení hodí apod.)? Věřím tomu, že na té základní charakteristice něco bude, ale to, zda se k sobě dva hodí... to podle mě záleží na jiných věcech. A na horoskopy nevěřím vůbec
_________________ |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Tue 3.7.2007 17:25 Post subject: |
|
|
otázka č. 1: Jaké jste znamení? váha
otázka č. 2: Pasuje to na vás? skoro přesně
otázka č. 3: Věříte na znamení (charakteristické vlastnosti, jak se k sobě daná znamení hodí apod.)? Jak se k sobě hodí,no...Podle toho se moc neřídim,tomu moc nevěřim.
Jinak ten popis od Jany trochu vejš na mě uplně sedí.Ve všem. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 15, 16, 17
|
Page 17 of 17
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|