|
sfera.pravy.net načítání už by mělo být víceméně normální
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Exi kytky 5, meta: 5250

|
Posted: Fri 17.7.2026 16:57 Post subject: |
|
|
Chtěla jsem vzít A. po práci / ze školky konečně k bazénu tady, celý den svítilo a bylo horko. No jak jsme tam šli tak už začalo hřmít a u vstupu nám řekli, že jak chceme, ale asi budou zavírat. Tak jsme nešli a o pár minut později jsem už slyšela jak hlásí, že se areál uzavírá. Adámek brečel  Zasrané počasí tady, fakt, chci bydlet někde u moře a nemuset to furt řešit, když jsem měla dovolenou tak jsme nebyli na bazén ani jednou, protože bylo něco málo přes 20 a často přeháňky, o víkendu hnusně, jenom když jsem v práci tak krásně  _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat 18.7.2026 15:50 Post subject: |
|
|
Tak dnes jsem pro změnu Adámkovi slíbila, že si může vzít ven kolo. Samozřejmě sotva jsme otevřeli dveře ven tak začalo lít jak z konve. Tak teď stojím na hřišti pod deštníkem, ať teda zas nemusíme hned domů  Na piču úplně toto léto. _________________ All my life, I've been searching for something
|
| Back to top |
|
 |
pecička *Discipline, Drive, Determination*

|
|
| Back to top |
|
 |
Lenore ___________________

|
Posted: Sat 18.7.2026 18:25 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ queerer than we can suppose |
|
| Back to top |
|
 |
Byzzy kytky 8, meta: 20650

|
|
| Back to top |
|
 |
maxmiliana kytky 8, konec

|
|
| Back to top |
|
 |
spanish.eyes vi, ale nedba

|
Posted: Sat 18.7.2026 19:26 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
| Back to top |
|
 |
Kačenka &
|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat 18.7.2026 20:16 Post subject: |
|
|
Tak to taky žiju v paralelním vesmíru, většinu dní za posledních pár týdnů bylo do 25 max, do toho přeháňky, mraky. Určitě nebylo počasí na to, abychom byli celé dny venku v bazénu a museli se mazat krémem. Možná tento týden pár dní bylo tepleji, ale to jsem byla v práci.
Na počasí do aplikace koukám, ale ono se to většinou mění hodně.
Nakonec jsme zůstali venku ještě i teď, ale teď už je mi zima pomalu, taky žádný teplý letní večer. A podle předpovědi má teda zítra být pod 20 a pršet skoro celý den tak to nevím jak u vás
Samozřejmě každý to má jinak, někdo je spoko s takovým počasím, já teda vůbec. _________________ All my life, I've been searching for something
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
spanish.eyes vi, ale nedba

|
Posted: Sat 18.7.2026 20:27 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK)
Last edited by spanish.eyes on Sat 18.7.2026 21:11; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
Byzzy kytky 8, meta: 20650

|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat 18.7.2026 23:11 Post subject: |
|
|
Píšu o počasí ne o hřišti ani autobusu a jo hned první den dovolené jsem měla celý den liják, pak liják hned jak jsem vystoupila z vlaku na Moravě a totálně jsme zmokli ještě než jsme došli z nádraží za mamkou, plavky jsem nevytáhla ani jednou a když už mám konečně v pátek čas po práci na ten bazén jít tak pro změnu bouřka nebo propršený víkend. A bude mě to štvát každý rok, protože se každý rok těším až bude teplo a světlo. Možná to mám stále spojené s nostalgií letních posezení s přáteli u piva venku do půlnoci, což už pochopitelně stejně není reálné bez ohledu na počasí  a letos je to celkově takové o ničem, dovolenou jsem strávila jeden týden (který jsem si ještě zkrátila) v Praze a druhý u mamky což je pro mě taky doma  (to zas řeknete, že si to má člověk udělat zajímavé i tak, ale prostě i kdybych obešla všechny atrakce a místa v Praze/na Vsetíně tak pořád jsem doma, snad je to pochopitelné) a platit dovolenou (jako ve smyslu platit ubytování na nějakém novém/jiném místě) jen mně a dítěti když manžel nemůže se mi taky úplně nechce, to radši ty peníze ušetřím a pojedeme (nevím kdy, to koleno vypadá na dlouho, teď v létě už to asi nestihneme) někam všichni. Koukala jsem teda i na nějaké dovolené u moře jen pro mě a dítě spíš ze zvědavosti, jestli aspoň něco třeba, ale vše mi přijde drahé. _________________ All my life, I've been searching for something
|
| Back to top |
|
 |
Ester kytky 7, meta: 12650

|
Posted: Sun 19.7.2026 5:05 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun 19.7.2026 8:54 Post subject: |
|
|
Ale však píšu o lijáku, ne o drobném deštíku. Mně jde o ty letní aktivity, že se člověk těší až bude venku do večera, bude mu teplo, přes den na bazén, ale asi teda žiju v jiném vesmíru, že bych to mohla spočítat na prstech jedné ruky letos (samozřejmě teplých dní bylo jistě více, ale ne vždy to zase vyjde časově nebo kdybych chtěla posedět někde venku na zahrádce s někým dospělým a ne s dítětem tak stejně nemám s kým, i na toho Na Stojáka jsem šla sama).
A nevím co to má společného se štěstím, jiné lidi zase štvou jiné věci. _________________ All my life, I've been searching for something
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Hry |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 148, 149, 150 Next
|
Page 149 of 150
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|