Mluvila jsem dnes s majitelkou, zda můžeme tedy odejít dříve. Že by byla škoda kdyby nám kvůli tomu utekl nějaký byt, který se nám líbí, když se stejně musíme stěhovat a hlavně brzo jsou zápisy a já už to musím mít pořešenė. Tak nejprve řekla, že ano, že to chápe a večer napsala SMS, že bohužel nemůže platit dva byty naráz a ať zaplatíme ještě červen. Ano, nikdo nechce platit dva byty naráz, to samozřejmě chápu, my taky ne. A ten byt je její tak přece nebude platit dva nájmy

No, tím ten Barrandov definitivně padá, tam na to pán spěchal a musím doufat, že aspoň kolegyně počká, protože jinak jsme v piči a museli bychom hledat úplně znova a doufat, že ho někde přijmou potom. Jako trošku mě to mrzí za situace, že se stejně musíme stěhovat , doufala jsem, že nás tu úplně držet nebude, no

Ale chápu, že pronajímatelé zas na to mají jiný názor, každopádně jsme se d manželem shodli, že tohle nás už nebaví a jelikož v Praze na vlastní mít nikdy nebudeme tak tohle je poslední hledání pronájmu a pak se buď přestěhovat někam kde si budeme moct dovolit nebo jinam do Evropy nebo do Alžírska, tam má manžel vlastní.