View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Tue 2.12.2014 6:10 Post subject: |
|
|
Holky ale co delate! Vzdyt s teniskama a dzinskou je to prece bomba! _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Tue 2.12.2014 21:25 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | ze jo! asi nejaka slovenska specialita, neb tady jsem to snad nikdy na nikom nevidela |
slovenska nie, skor vidlacka...staci si pozriet ake typy zien si ju obliekaju a celkovo ake typy zien z 90 % idu do tejto relacie
_________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Tue 2.12.2014 22:08 Post subject: |
|
|
Fantagiro, tak to trochu nesouhlasim neb je tam ted mely i holky, co mi neprisly bez vkusu. Posledni dobou jsou tam fajn baby (tento tyden je opakovani nějakého stareho dílu, nevim preco) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 3.12.2014 20:11 Post subject: |
|
|
Par sa ich tam najde aj inteligentnych ale vela krat som to vypinala lebo proste ta blbost bola neunosna. Nedalo sa to pocuvat tie kecy o nicom.
Co sa tyka vkusu....vacsinou vidim snahu o extravaganciu alebo silou mocou zaujat.
Taka ta vkusna elegancia skor vynimocne _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 4.12.2014 10:13 Post subject: |
|
|
tenhle tyden je opakovani, to mohli teda vybrat lepsi dily _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
i_racionalistka kytky 3, meta: 1250
|
Posted: Sun 15.2.2015 18:07 Post subject: |
|
|
Včera jsem nejakym omylem videla dil nemecke verze Maniacek a bylo to daleko horsi nez ta slovenska (Mozná jenom smůla na díl... ale to bylo fakt neco...) |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 2.4.2015 10:16 Post subject: |
|
|
Jestli chces, pujdu jako tvoje poradkyne!
Pust si ten tyden, kde mely tema Asistentka (20.2.). Skoda, ze tam nejsou pokazde takhle skvele baby (ted dva tydny zpet me ani jeden nebavil) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.4.2015 10:38 Post subject: |
|
|
Tema super!
Videla jsem zatim jen tu prvni a to je teda katastrofa. Vcetne te jeji poradkyne (co sama uz jednou nakupovala) a jejich skvelych rad. Vypada to, ze nakupujici je i tentokrat spis ona.
Nejlepsi jeji rada byla si koupit vycpanou push-up podprsenku namisto klasicke podprsenky bez raminek. Protoze ta push-up ji udela zlabek! Aha tak to je dobre mit sexy zlabek, kdyz ma saty na jedno rameno, kde to nebude videt. Co s raminky? Ty zastrcime. Co se asi tak stane... cela podprsenka se rozleze a prsa ji vubec nedrzi. Vypada to otresne. Skvela rada fakt! A vse ostatni, co si koupila, je taky priserne.
Obavam se, ze ty dalsi na tom budou podobne. Aspon, ze to komentuje Maros. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Mon 20.4.2015 14:54 Post subject: |
|
|
Baby, tak som opäť pozerala zopár dielov (téma: asistentka aneb VYBÍJANCE! - taková ta tmavší paní, u které jsem neustále přemýšlela, jestli to má ze solárka nebo ne, pořád nosila takovou tu růžovo-stříbrnou rtěnku).
"Teďka frčí bloggerina" _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Mon 20.4.2015 21:09 Post subject: |
|
|
Ceske zeny spis nechvali skoro vubec ale zaroven strasne chteji aby nekdo pochvalil je aspon mi to tak prijde. Nebo mozna chvalit chteji a neumi to, tak to mam ja. Neco pochvalit dokazu jen kamaradkam. Je to skoda no, obcas se mi neco na nekom strasne libi ale asi se stydim to rict nahlas _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 21.4.2015 9:01 Post subject: |
|
|
Spanish - to já mám spíš opačný problém - když se mi něco líbí, tak to chválím a když něco pochválím cizímu člověku (třeba při rozhovoru) tak na mě kouká dost divně |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
|