|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Když se nevěra stane, tak jsem radši když: |
mi to partner a okolí zatají,abych se to nedozvěděla a netrápila se |
|
30% |
[ 17 ] |
když o tom budu vědět |
|
69% |
[ 39 ] |
|
Total Votes : 56 |
|
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:34 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 24.3.2008 13:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:38 Post subject: |
|
|
Bubli tak to je husté
Ono vo všeobecnosti platí, kto je moc zvedavý, veľa sa dozvie... Ja už som na to tiež párkrát doplatila .
My sme sa minule s priateľom akosi začali baviť na tému nevera. Ja ani neviem, ako ho to napadlo, ale spýtal sa ma, či som niekedy niektorého svojho bývalého podviedla. Ostala som v takom šoku, že som nevedela, či mám povedať pravdu alebo radšej klamať . Proste - milión myšlienok mi prebehlo hlavou - priznať sa? alebo radšej nie? Ostala som ticho a on povedal: "Hm, takže z toho ticha usudzujem, že áno." Neviem, či som urobila správne.. ale zas klamať som mu nechcela. Tak hneď samozrejme vyzvedal, že ako dlho som to robila a chcel vedieť detaily.. tak som mu povedala pravdu. Ako ma ten bývalý vzťah nenapĺňal a ako sme sa stále hádali a ja som svoju frustráciu riešila neverou . Bol z toho asi dosť sklamaný... Vraj aj my mávame problémy ... Ale som mu hneď vysvetlila, že to je o inom, že ten môj predošlý vzťah bol úplne o ničom a s našim sa to nedá porovnať. Je to pravda a stojím si za tým. Samozrejme sa ma spýtal, či som podviedla aj jeho, ale s kľudným svedomím som mu povedala, že nie. Proste to už nemám za potreby. Úprimne povedané si neviem predstaviť, že by som priateľa mala podviesť. Natoľko si ho vážim a ľúbim ho, že keby som nedajbože niečo také spravila, asi by som si to rovno hodila. Tie výčitky svedomia by som určite nezniesla... Viem, aké to je, keď človek neveru zatajuje a aký vnútorný boj musí zvádzať sám so sebou. A fakt to za to nestojí. _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:41 Post subject: |
|
|
zavisi na vztahu no, tedka nejakou potrebu nevery nemam, a doufam ze ani mit nebudu
me prijde ze se stejne driv nebo pozdeji na neveru prijde/ zvlast zensky na to prijdou u chlapa, chlapi ani tak moc ne/, pokud bych to vedela, podle situace ve vztahu bych byla schopna se rozejit i na zaklade jednorazovky - kdyby to byla tzv. posledni kapka |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:42 Post subject: |
|
|
B, tak na takovou otázku bych zatloukala a zatloukala. V tomto případě mi zatloukání přijde snad až jako slušnost. Přece ho nenechám trápit kvůli něčemu co se ho netýká a jen mu to ublíží.
Připadám si poslední dobou chytrá jak rádio |
|
Back to top |
|
|
Olorea kytky 2, meta: 700
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:42 Post subject: |
|
|
ajaj, tyhle veci je lepsi neresit... ted mu to bude hlodat.. kdyby mi pritel rekl, ze svou ex podvedl, tak bych byla jeste zarlivejsi |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:44 Post subject: |
|
|
tak pokud jde o tu neveru v predchozim vztahu, o tom pritel vi (aby ne )
a myslim ze taky vi, ze ja uz tu potrebu nemam. Na druhou stranu ja zase vim, ze by mi neveru neodpustil, takze nevera z moji strany by znamenala konec toho vztahu. _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:47 Post subject: |
|
|
byvala nevera by mne ani tak nevadila, co bylo kdysi proste bylo kdysi |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:53 Post subject: |
|
|
Rokkan nj, ale keď ja neviem klamať . A on sa mi tiež raz priznal, že svoju holku podviedol, vraj to bolo len raz a mal z toho také výčitky, že s ňou už nemohol ostať a rozišiel sa s ňou. Tak som si myslela, že keď sa mi priznal on, tak sa mu priznám aj ja.. Aj keď som to potom trochu oľutovala, lebo pár dní bol dosť divný... Ale zas na druhej strane som mu všetko vysvetlila, povedala som mu, že na seba kvôli tomu vôbec nie som hrdá a že som sa poučila do budúcnosti.
Hm, ale keď tak teraz nad tým rozmýšľam, tak mi zrazu dochádza, prečo v poslednom čase akosi viac "vyzvedá" a stále sa pýta na mojich kamarátov, ktorí mu boli predtým ukradnutí... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 7.2.2008 17:26 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 18:13; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 7.2.2008 18:57 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 16:13; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Thu 7.2.2008 22:44 Post subject: |
|
|
ja som teda tiez oci ocila ked mi to ta kamoska rozpravala!!urobil jej to po styroch rokoch takze ju to aj dost vzalo, ale teraz su spolu a snad uz bez nevery..)
este sme si potom ostatne baby robili srandu ze to hned na druhý den skusime na svojich priateloch, ale radsej sme to neskusali, mozno by sme ostali nemilo prekvapene _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 8.2.2008 10:33 Post subject: |
|
|
Bubli no veru, radšej nič neskúšaj... Lebo človek rád zo srandy skúša, a potom na to často nemilo doplatí . _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15 Next
|
Page 13 of 15
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|