|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 15.11.2007 17:45 Post subject: |
|
|
no ja jsem to v televizi videl taky ale proc myslis ze saskarna ? _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Tlapka kytky 1, meta: 50
|
Posted: Thu 15.11.2007 17:49 Post subject: |
|
|
Last edited by Tlapka on Thu 15.11.2007 20:30; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 15.11.2007 17:52 Post subject: |
|
|
Matylda wrote: | Anarchisti se hodně prolínaj s pankáčema. Pankáč bez áčka na báglu či křiváku je snad nemyslitelnej. A celá tahle grupa, když vezmu to, co jsem viděla x let a co vidim dnes, je v očích veřejnosti asi taková:
- chlast, chlast, chlast
- spousta jich nemaká, bere dávky a nehodlá s tim něco dělat, pokud maká, tak dlouho ne
- nemaj věčně prachy
- když se vožerou (nebo kdoví co ještě), tak při jejich ranních cestách z hospod padaj popelnice, kontejnery, dopravní značky atd. a vše je doprovázeno hlasitym hulákáním do dáli a falešnym vyzpěvováním textů Sex Pistols a podobně
- vlastně ani pořádně nemaj šajna o tom, co prezentujou
- ale jinak se cejtěj hrozně cool
Heslo je hlavně co nejvíc rozčilovat, pobuřovat a štvát ostatní. Jo a taky nesnášet nácky |
Jé, to jsem celá já Akorát neničím popelnice a dopravní značky, ale někdy s přítelem zpíváme, ale spíš Dovolenou narkotiku než Sex Pistols
Jinak na nošení placek nevidím nic dětskýho, já je nosím ač jsem na VŠ a přítel má placek plnou mikinu a to je mu 22 a pracuje. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.11.2007 17:57 Post subject: |
|
|
Kyo wrote: | "koho byste si nepřáli potkat na ulici? Skupinu řádících neonacistů, nebo skupinu řádících anarchistů?" |
Skupinu řádících anarchistů neb ti na mně nezaútočí jen proto, že se jim nelíbím jak to mají ve zvyku náckové. Kdo si myslí, že nácci mlátí "jen" Cikány, černochy a Vietnamce je trochu mimo. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 15.11.2007 19:33 Post subject: |
|
|
ja taky skupinu radicich anarchistu. asi bych se s nima zastavila a poptala, co je noveho a jak dopadli oni sami na te blokade. od nacku bych dostala maximalne po hube ale muj nazor je asi neobjektivni |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 15.11.2007 20:36 Post subject: |
|
|
tak tohle musite videt!
pustte si motivacni video na sobotni demonstraci. je to hned to nahore
http://filipvavra.cz/ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.11.2007 20:58 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.11.2007 21:13 Post subject: |
|
|
Ještě mě napadlo, že ten seznam od Maty by se dal stejně tak použít na nácky:
-chlast, chlast, chlast (taky hodně chlastají, sice neuznávají drogy, ale o co je ožralý nácek lepší než sjetý pankáč?)
-možná víc pracujou, ale to z nich nedělá lepší lidi
-když se vožerou, tak při jejich ranních cestách z hospod padaj popelnice, kontejnery, dopravní značky + přepadávání lidí tmavší barvy pleti, pankáčů a celkově všech, kteří se jim nelíbí a vše je doprovázeno hulákáním do dáli a falešným vyzpěvováním textů Orlíků popř.rovnou hajlování
-nebo se seberou a jdou na fotbal, kde bučí na hráče tmavé barvy pleti
-vlastně ani pořádně nemaj šajna o tom, co vlastně prezentujou
-ale jinak se cejtěj hrozně drsní
|
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Thu 15.11.2007 23:04 Post subject: |
|
|
jj Exi. souhlasím ... _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 16.11.2007 7:10 Post subject: |
|
|
No dyt řikám, že je to stejná pakáž |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:14 Post subject: |
|
|
maty - ja se teda asi stykam se samyma "divnyma" pankacema...
a) hodne pankacu ktery znam jsou SxE, vegetariani, vegani, abstinenti, nekuraci... pravda, ze ortodoxni SxE znam dva, ale v jinym kontextu nez mezi pankacema jsem takovy lidi nepotkala, tak na tom asi neco bude... jo a ne vsichni jsou anarchisti, i kdyz pravda, vetsina ano. a ani o tom levicovym zamereni to neni uplne cernobily.
b) vetsina lidi z punkove sceny cti princip DIY, poradaj koncerty, benefice (na detsky tabory, na domovy...), festivaly... nebo aspon ja neznam zadny pankace-flakace. prachy nemaj, to je pravda, ale proto, ze je cpou dal do tech koncertu a podobnejch akci...
no, to jen jak vnimam scenu ja... nejsem expert, ale zatim jsem fakt nepotkala zadny vyhuleny alkoholiky a tusim teda, ze ani jedno acko na batohu... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:35 Post subject: |
|
|
Co to je za kokota ten Vavra? ...chudaci nacci trpici
Zbezne sem preletla i ten clanek od chytrolina prokopa a prijde mi, ze srovnava nesrovnatelne...dlazebni kostka pekne zacilena do McDonald´s prece neni zadnym precinem
a s Maty nesouhlasim...jakapak stejna pakaz?Kolik anarchistu zboucha cloveka, jenom proto, ze je cernej nebo ma sikmy oci? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:40 Post subject: |
|
|
jaktoze neni zadnym precinem ?
a osobne bych nechtel potkat jedny ani druhy. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:42 Post subject: |
|
|
kyo, pro me neni...nesnasim tyto retezce, kde neexistuje kultura stolovani...taky bych si hodila...dodnes lituju, ze sem se neucastnila demonstraci proti menovemu fondu...no snad se jeste neco naskytne...
jooo a chtela bych zduraznit, ze nefetuju a chlastam jen obcas |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:44 Post subject: |
|
|
no ja taky doufam ze se nejaky takovy demonstrace doziju ale asi z jinyho duvodu nez ty _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|