Já už jsem fakt z ní totálně zoufalá, ale fakt totálně, že potřebuju nějakou mega radu, jak ji už odrovnat
Je to cca mesic, co jsem ji napsala, uz fakt vytocena, co me stve, ohanela se vším možným, sebelítost nebrala konce. Ale nakonec ta špatná jsem z toho vyšla já. Nehledě na to, že jsem jen říkala její hlášky (viz jak sprdla jednu, co s námi dřív bydlela, že neuklízí ALE pak to sama nedělá) apod. Všechno obrátila proti mě.
Přijela a nebavila se s nikým. Třískala všude dveřma(hlavně když jsem spala nebo se učila), dělala naschvály (když jsem si vařila oběd, přišla a můj hrnec stáhla z plotny a dala tam svůj apod, když jsem dělala práci do školy, pustila si seriál na plný koule, když jsem se sebrala do kuchyně, že se tam budu učit, páč ve svém pokoji nemám díky ní klid, přišla do kuchyně, stoupla si k plotně a zpívala si a samý podobný věci).
Ze začátku potyčky si fakt po sobě myla nádobí ale neuklízela (díky za to nádobí aspoň) a už si ode mě nic nepůjčovala.
Teď se to vrátilo do starých kolejí.
Dohodly jsme se na úklidu, udělaly šoupátko, a napsaly tam, co se bude uklízet a vytírat. Přijela po týdnu nemoci a řekla, že jsme to šoupli na ní, že měla mít minulý týden (což není pravda) - (ale stejně byla nemocná, tak nevím, co řeší). S ksichtem umyla záchod a koupelnu ale zas nezametla nevytřela
Teď nám docházejí společné čistící prostředky. Ty, co tu jsou, jsme kupovali už loni spolu, dodělávají se a je potřeba nových. Tak jsem věděla,že problém by určitě měla jen ona,tak jí píšu sms, že je nakoupím a rozdělíme to na tři díly, odmítla, páč PODOTKLA, že tamty kupovala ONA a že odmítá něco platit, ať to vše koupí V. Tak jsem jí na to napsala,že myslím, že je to teď jedno,kdo co koupil, použil apod, že bych to udělala takhle. Ona napsala, že se jí to nelíbí, že z toho není nadšená (ačkoli by šlo o nějakých 50 kc??
) Pak mi napsala, že pořád dělám jen dusno, že po ní pořád jen něco chci
že si klidně přiveze svoje čistící prostředky ale nic kupovat nebude (jenže ona nekoupí ani toaleťák
) Jsem jí napsala o těch naschválech na to, jak nevytírá apod a ona odpověděla: Dík, že mi to před státnicema usnadňuješ, už vím, kdo za to bude moct,až je neudělám. (má je na konci června)
a další psychickovydírající a sebelítostivé sms....
Proboha, já už nevím, co s ní.
Jsem špatná, že chci, aby přispěla na společné prostředky a uklízela?
Já tu s ní fakt nevydržím. Teď přijede a zas bude dělat bububu a nebude s nikým mluvit
Zas bude dělat nascvhály se svým seriálem, hudbou, zpíváním apod. OMFG proč já?
btw:jen dodávám,že už jí všechno říkám, co mě štve, psalajsem ji,že chci,aby nam to klapalo,abychom si vše vyříkaly a ona na to ani nereagovala...