sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Spolubydlící a vaše věci
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  

Berou vám spolubydlící vaše věci?
tyhle problémy naštěstí řešit nemusím
57%
 57%  [ 24 ]
v jednom kuse s tím mám problémy, je to hrozný
9%
 9%  [ 4 ]
ne, vycházíme spolu výborně, jsme kamarádi :)
23%
 23%  [ 10 ]
tohle mi nevadí, ať si půjčuje, já si přece taky půjčuju
7%
 7%  [ 3 ]
zamykám si věci a spolubydla ví,že na ně nesmí sáhnout,máme pravidla
2%
 2%  [ 1 ]
Total Votes : 42

Author Message
terinas
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Sun 4.1.2009 21:34    Post subject: Reply with quote

Seventh ty me zabijes Roflnik
Back to top
View user's profile Send private message  
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Fri 9.1.2009 9:02    Post subject: Reply with quote

tak jsem dala výpověď a za dva měsíce se stěhuji do "vlastního", akorát mi to vyjde na dobu kdy zase budu dělat na letišti a vezmu si k tomu ještě něco administrativního.
Rage
If life deals you lemons, make lemonade.

PostPosted: Fri 9.1.2009 9:59    Post subject: Reply with quote

lady, uz to bylo neunosny?? bude ti bez nich lip, u nas ted vsichni odjeli a co myslis....zustal tu na me bordel, prijde mi na veceri pritel, takze mam co delat jeste, abych to tady uklidila vsechno, OPET JA Rolling Eyes
Back to top
Skye
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Fri 9.1.2009 10:40    Post subject: Reply with quote

LadyCroft wrote:
tak jsem dala výpověď a za dva měsíce se stěhuji do "vlastního", akorát mi to vyjde na dobu kdy zase budu dělat na letišti a vezmu si k tomu ještě něco administrativního.

Dobře jsi udělala Wink
Back to top
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Fri 9.1.2009 11:31    Post subject: Reply with quote

Rage:no bez nich určitě...akorát mi bude chybět Péťa, tu mam moc ráda Sad to je tak hodná holka...informuje mi o zkouškách, pomáháme si s učením,prostě zlatíčko..dělíme se o uklid, občas umeje nádobí po mně a já po ní..prostě ta je fakt úžasná.ale stejně to bude asilepší, budu radši sama.

Skye:děkuji Wink
Siddalae
kytky 6, meta: 8250
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Fri 9.1.2009 11:34    Post subject: Reply with quote

Lady promiň že se ptám Very Happy ale to budeš bydlet úplně sama jo?
Rage

PostPosted: Thu 5.2.2009 22:20    Post subject: Reply with quote

tak u nás nastala změna. nevím čím to, tuším...ale prostě jedna spolubydlící se odstěhovala, takže teď máme byt pro pět jen pro tři Mr. Green

Já zůstanu se svou spolubydlící a vedle bude bydlet dál buranka, co nemá (pac se odstehovala tamta) ani uterku na nadobi...to jsem zvedava, jak to bude vypadat, kazdopadne, buranka je aspon ochotna zamestr a vytrit, narozdil od tamte. Akorat me stvou ty jeji chleby a rohliky v mrazaku Evil or Very Mad

no...a ted pojedeme podle nasich pravidel Twisted Evil
Back to top
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Fri 13.2.2009 22:30    Post subject: Reply with quote

Sid:pozdě ale přece..jj Smile už bydlím sama Smile akorát občas se mi stýská takže u mně je skoro každý den někdo a když ne, tak někde lítám já Mr. Green
Rage

PostPosted: Wed 25.2.2009 15:02    Post subject: Reply with quote

ty jo, tak začínám být zas docela vytočená! Spolubydlící si ze mě fakt udělala služku a bůhvícoještě! Teď se urazila, protože jsem jí odmítla půjčit peníze, přičemž mi už 14 dní dluží a není schopná mi je vrátit. No, tak se se mnou nebaví. Ach jo...fakt je divná. Rolling Eyes A omezená.

A je tu po ní akorát všude bordel a smrad. Rolling Eyes Fakt se nedivím, že jí nikdo nechce, kdo by chtěl něco takovýho línýho, omezenýho, bordelářskýho s divnýma názorama?
Back to top
Alshwarya
kytky 8, meta: 21650
kytky 8, meta: 21650

PostPosted: Wed 25.2.2009 17:17    Post subject: Reply with quote

edit

Last edited by Alshwarya on Fri 5.3.2010 19:23; edited 1 time in total
Back to top
Mykéna
kytky 7, meta: 14650
kytky 7, meta: 14650

PostPosted: Wed 25.2.2009 18:39    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
bublinka111
never satisfied

PostPosted: Fri 13.3.2009 0:40    Post subject: Reply with quote

Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Fri 13.3.2009 8:51    Post subject: Reply with quote

bublia kamaradky ste byly uz driv a nebo vas svedlo dohromady spolecny bydleni?
bublinka111
never satisfied

PostPosted: Fri 13.3.2009 9:46    Post subject: Reply with quote

Rage

PostPosted: Sun 19.4.2009 18:35    Post subject: Reply with quote

Já už jsem fakt z ní totálně zoufalá, ale fakt totálně, že potřebuju nějakou mega radu, jak ji už odrovnat Crying or Very sad

Je to cca mesic, co jsem ji napsala, uz fakt vytocena, co me stve, ohanela se vším možným, sebelítost nebrala konce. Ale nakonec ta špatná jsem z toho vyšla já. Nehledě na to, že jsem jen říkala její hlášky (viz jak sprdla jednu, co s námi dřív bydlela, že neuklízí ALE pak to sama nedělá) apod. Všechno obrátila proti mě.

Přijela a nebavila se s nikým. Třískala všude dveřma(hlavně když jsem spala nebo se učila), dělala naschvály (když jsem si vařila oběd, přišla a můj hrnec stáhla z plotny a dala tam svůj apod, když jsem dělala práci do školy, pustila si seriál na plný koule, když jsem se sebrala do kuchyně, že se tam budu učit, páč ve svém pokoji nemám díky ní klid, přišla do kuchyně, stoupla si k plotně a zpívala si a samý podobný věci).

Ze začátku potyčky si fakt po sobě myla nádobí ale neuklízela (díky za to nádobí aspoň) a už si ode mě nic nepůjčovala.
Teď se to vrátilo do starých kolejí.

Dohodly jsme se na úklidu, udělaly šoupátko, a napsaly tam, co se bude uklízet a vytírat. Přijela po týdnu nemoci a řekla, že jsme to šoupli na ní, že měla mít minulý týden (což není pravda) - (ale stejně byla nemocná, tak nevím, co řeší). S ksichtem umyla záchod a koupelnu ale zas nezametla nevytřela Evil or Very Mad
Teď nám docházejí společné čistící prostředky. Ty, co tu jsou, jsme kupovali už loni spolu, dodělávají se a je potřeba nových. Tak jsem věděla,že problém by určitě měla jen ona,tak jí píšu sms, že je nakoupím a rozdělíme to na tři díly, odmítla, páč PODOTKLA, že tamty kupovala ONA a že odmítá něco platit, ať to vše koupí V. Tak jsem jí na to napsala,že myslím, že je to teď jedno,kdo co koupil, použil apod, že bych to udělala takhle. Ona napsala, že se jí to nelíbí, že z toho není nadšená (ačkoli by šlo o nějakých 50 kc?? Shocked ) Pak mi napsala, že pořád dělám jen dusno, že po ní pořád jen něco chci Shocked že si klidně přiveze svoje čistící prostředky ale nic kupovat nebude (jenže ona nekoupí ani toaleťák Evil or Very Mad ) Jsem jí napsala o těch naschválech na to, jak nevytírá apod a ona odpověděla: Dík, že mi to před státnicema usnadňuješ, už vím, kdo za to bude moct,až je neudělám. (má je na konci června) Rolling Eyes a další psychickovydírající a sebelítostivé sms....

Proboha, já už nevím, co s ní.

Jsem špatná, že chci, aby přispěla na společné prostředky a uklízela?
Já tu s ní fakt nevydržím. Teď přijede a zas bude dělat bububu a nebude s nikým mluvit Rolling Eyes Zas bude dělat nascvhály se svým seriálem, hudbou, zpíváním apod. OMFG proč já? Rolling Eyes Crying or Very sad

btw:jen dodávám,že už jí všechno říkám, co mě štve, psalajsem ji,že chci,aby nam to klapalo,abychom si vše vyříkaly a ona na to ani nereagovala...
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Next
Page 13 of 15

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum