|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Mon 25.4.2011 20:57 Post subject: |
|
|
little a co to vubec je? ale nechutna je to teda radne, ja ybch to snad ani zabit nedokazala _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Mon 25.4.2011 21:04 Post subject: |
|
|
Ja neviem . Stonožka? Fakt neviem, ale dosť rýchlo to utekalo po podlahe . Jediné, čo ma zachránilo, bolo trochu viac alkoholu v krvi, takže som hneď zaspala, ale aj tak som mala obavy, či to po mne v noci nebude liezť... Inak ráno mi toho bolo aj trochu ľúto, keď to sestra zašľapla, ale tak čo už s ním... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Tue 26.4.2011 1:44 Post subject: |
|
|
ani půllitr vodky by nepomohl, s tímto pod postelí bych neusnula ani náhodou, u mě platí pravidlo, že čím víc nohou, tím děsivější hmyz nenene, tohle bych fakt nedala a těžký respekt, že jsi v pohodě usnula |
|
Back to top |
|
|
coup kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Tue 26.4.2011 2:18 Post subject: |
|
|
řekla bych, že je to strašník dalmatský. v chorvatsku sa to v baráku na stěnách zdržuje dost hojně. _________________ Sakramiláčku! |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Tue 26.4.2011 2:45 Post subject: |
|
|
ano, strašník je velmi přiléhavé slovo v tomto případě |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
|
Back to top |
|
|
coup kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Tue 26.4.2011 18:00 Post subject: |
|
|
tak on už sa od středozemního moře rozšířil všelikde. _________________ Sakramiláčku! |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 26.5.2011 21:47 Post subject: |
|
|
Já nevím, tuhle jsem o tom přemýšlela a nechce se mi věřit, že kdybyste měly takovou fobii tak byste do nich ještě mlátily papučema a stříkaly lakem...spíš byste je nechtěly vidět vůbec natož se jich něčím dotýkat, ne? Mně se taky pavouci nelíbí a jsou mi nepříjemní, ale když už na ně člověk dokáže něčím sáhnout tak je může i chytit do kapesníku a vyhodit ven, ne? Neřeknu kdyby kousali a přenášeli nemoci, ale myslím, že čeští pavouci jsou vcelku neškodní nebo ne?
Jinak teď přichází období komárů, což je jediná věc na létě, kterou nesnáším Máte tip na nějaký účinný repelent, já fakt nechci být poštípaná, mám na to alergii a i z malýho štípance mám pak týden otok a pak to vypadá skoro jak modřina |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Thu 26.5.2011 21:51 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Thu 26.5.2011 21:56 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 26.5.2011 21:57 Post subject: |
|
|
Exi, ja ti rikam, ze bych radsi spala tyden ve stanu nez v byte, kde jsem nechala zit pavouka (i kdyz v tom stanu by jich nakonec bylo asi vic, ale proste o nem nesmim vedet). Takze predstava, ze ho nezabiju hned a budu ho misto toho nejak nahanet, je silena. Navic ja na nej nesaham, postrikam / vyluxuju ho z bezpecne vzdalenosti a botou ho dodelam, kdyz uz vim, ze se nepohne. Jakmile beha, tak se k nemu na kontaktni vzdalenost nepriblizim. A fobii podle me mam, jednou jsem se pozvracela, kdyz mi prebehnul po noze. Taky mi nevadi nic jineho, hadi mysi brouci. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Faiby +
|
Posted: Thu 26.5.2011 23:41 Post subject: |
|
|
Ja bych je teda do kapesniku nebyla schopna vzit, netrefim se, rychlosti blesku mi vleti na ruku a to bych asi nerozdychala.. vzdycky me prepadne strasna uzkost a zacne panika
ja je vysavam do vodniho vysavace nebo efektivneji "plamenometem" , ale onehda me prekvapil na zdi u pc a bylo treba rychle jednat, tak vyborne poslouzil takovej ten lepivej valecek na chlupy
a nekteri brouci me teda taky nenechavaji zrovna v klidu.. viz minulej rok na zahrade jak me nahanel houf chroustu |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Fri 27.5.2011 8:05 Post subject: |
|
|
Hyenečka wrote: | Proč je zabíjet? |
Protože, když mi leze po posteli (bytě) tak dostanu panický záchvat hrůzy... Děsí mě nohy, děsí mě ta rychlost s jakou běhaj, to hnusný tělo ...děsí mě ho i plácnout novinama. Biolit a vysavač je jediný, co zvládnu... ještě teda občas zvládnu ječet a máma ho přijde vynést ven.
Nevim, co s tim dělat, je to prostě iracionální strach, je mi jasný, že mě neterorizujou záměrně.
Fobie druhých se asi těžko chápou, když jima netrpíte sami._________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Fri 27.5.2011 9:32 Post subject: |
|
|
Presne, flam. Je to blby, ja vim, ale nedokazu to zatim jinak. Mama vzdycky rikala "On se te ale boji vic nez ty jeho" a to je prave ten omyl _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 12, 13, 14 Next
|
Page 13 of 14
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|