View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 7.9.2011 11:04 Post subject: |
|
|
Ja tu od Logony pouzivala... Odstin Sahara. Chytala moc pekne. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
wewe Why is raven like a writing desk?
|
Posted: Wed 7.9.2011 11:09 Post subject: |
|
|
tak to rada pocujem
a nechala si si ju na hlave tak ako pisu v navode ze 1-2 hodky najviac, ci aj dlhsie? lebo co som tak vycitala z netu tak cim dlhsie tym intenzivnejsia farba...a to prave chcem dosiahnut...ale zas ked toto je kvalitnejsia henna tak mozno by mohlo aj stacit tak ako pisu, neviem _________________ Not until we are lost do we begin to understand ourselves.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.9.2011 11:11 Post subject: |
|
|
uz si to moc nepamatuju... myslim, ze jsem mozna i nechavala dyl... a mela jsem pak takovou hezkou prirozenou zrz. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 12.10.2011 20:16 Post subject: |
|
|
http://www.hennayvette.sk/hennE-color-zlatogastanova-hennova-farba-90-ml-p-76.html
mate plz niekto skusenost s touto hennou?
dikes _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.5.2014 11:46 Post subject: |
|
|
Tak jsem poprve pouzila neco jineho, nez hennu od Lush a uz nikdy se k Lushi nevratim... Pouzila jsem indickou hennu v bodyart kvalite (pul kila za tri stovky, mam to tak na 10x) a lip se s tim pracuje, barva je intenzivnejsi (uz po dvou hodinach) a lip se to potom z vlasu dostava (jen cistou vodou).
A vysledek
_________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.5.2014 14:42 Post subject: |
|
|
rokk, mam pod tim chemickou zrz, ale mam to stejne vyrazny i na odrostech, takze je to fakt po dvou hodinach jen tou hennou.
je to tahle: http://www.alpik.cz/fudco-henna-prirodni-500g/d-73440/
(pripravovala jsem ji jako na tetovani, takze pres noc ulezet s citronovou stavou a teplou vodou) _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
ariely kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 8.5.2014 17:13 Post subject: |
|
|
vypada fantasticky! _________________ Please help me out
Hell is coming
Could you do it now?
Hell is here |
|
Back to top |
|
|
Maggi kytky 2, meta: 500
|
Posted: Fri 9.5.2014 10:41 Post subject: |
|
|
Nádhernej výsledek Leňul! Tvoje barva je přírodní světlá, že? Mně by se taková taky líbila, ale mám tmavě hnědý vlasy a to chytá spíš do tmavě červené než rezavé :-/ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.5.2014 11:47 Post subject: |
|
|
Jo, mam takovou tu mysi hnedou _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Fri 9.5.2014 17:14 Post subject: |
|
|
leňul, já na to koukala už na fcb. je to bomba!
skoro přemýšlím, že do nějaké taokvé divoké půjdu taky je to krása, fakt! _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 10.10.2014 20:02 Post subject: |
|
|
tak mam poprve na hlave hennu Mam oriskove hnedou od Khadi, strasne se mi libi vlasy kolegyne a dozvedela jsem se, ze to je tim, ze si je barvi hennou,, tak jsem zvedava, jak to dopadne..
zatim to mam zafoliovane a v cepici, tak snad me neomyjou, az to smeju _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
|