sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Nahá jsi krásná a Druhá šance
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
annysek
.

PostPosted: Fri 8.5.2009 10:34    Post subject: Reply with quote

spanish, jojo, bylo videt, ze ma neco v hlave, celkove mi byla moc sympaticka..
Back to top
View user's profile Send private message  
spanish.eyes
vi, ale nedba

PostPosted: Fri 8.5.2009 10:39    Post subject: Reply with quote

mne v tom poradu ale chybi jedna vec, ze se za tema zenskyma nevypravi treba za dva mesice od toho nataceni, jako v ano, sefe. ja jsem totiz hrozne skepticka k tomu, ze ty zmeny jsou trvaleho charakteru, ale treba se pletu. zatim to na me celkem casto pusobi spis jako divadlo pro kamery Embarassed
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK)
Back to top
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Thu 14.5.2009 11:56    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Flowing_
kytky 8, meta: 24650

PostPosted: Thu 14.5.2009 12:14    Post subject: Reply with quote

Na Nahá jsi krásná se strašně ráda dívám.
A doufám, že si z toho ty ženský něco vezmou co se týče oblíkání třeba, protože podle mě jsme na tom tady fakt dost bídně Confused

Někdy se mně celej ten pořad zdá jako sci-fi, ale to je prostě tím, že nevidím že on se o tom s něma hodně baví a je to hodně o tom vyříkání se.. V předposledním díle to tam ta slečna častokrát zmiňovala, jak jí pomohly ty rozhovory s ním Smile
Grapefruita
believes in a perfect love

PostPosted: Thu 21.5.2009 15:47    Post subject: Reply with quote

Teď jsem koukala na poslední díl "Nahé" a byl u toho tento komentář:

Když už jim ten homo vyhází milion věcí z šatníku, neměl by jim pak ten super pořad pořídit alespoň pár kousků nových? Ty věci, co jim dá na sebe obléct, stejně nedostanou! Ty ženský pak musí být ještě tisíckrát zakomplexovanější, protože na ty půjčený hadry nemaj. Hlavně že dostanou taštičku oriflame. Trapas!!

(pardon za nelichotivé označení Libora Šuly)
Asi jsem naivní, ale já myslela, že i to oblečení jim po pořadu zůstane? Embarassed To je asi docela nanic, když jim vyhází věci a pak jim za to nic "nedá". Ale asi na tom něco bude - všimli jste si taky, že na konci, když vyvěšují jejich plakát z toho focení, jsou už většinou zase nenalíčené a v těch svých starých hadrech? Confused
Back to top
Tevi.
kytky 8, meta: 19650
kytky 8, meta: 19650

PostPosted: Thu 21.5.2009 16:09    Post subject: Reply with quote

Já taky myslela, že jim zůstává to oblečení Shocked

* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.**
Back to top
Flowing_

PostPosted: Thu 21.5.2009 16:13    Post subject: Reply with quote

Taky sem si to myslela.

Ale zase když do toho pořadu jdou, tak snad musí počítat s tím, že se budou muset líp oblíkat a na to sou potřeba prachy. Docela logický.
annysek
.

PostPosted: Thu 21.5.2009 16:27    Post subject: Reply with quote

to mi pripada divne, ze by jim to nenchavali.. A slyseli jste to i nekde jinde, nez jen v nejakem komentari na streamu? Vzdyt tam to vubec nemusi vedet..
Back to top
Suny
..........................

PostPosted: Thu 21.5.2009 16:33    Post subject: Reply with quote

já znám pár lidí, co na tom pořadu spolupracují, tak se můžu poptat, ale dala bych skoro ruku do ohně, že jim nějaké to oblečení nechají, nebo alespoň mě ani nenapadlo, že by jim ho zase sebrali, to se mi nezdá.

jinak já na to nekoukám, viděla jsem jen snad ten první díl, nevím co, ale něco mi na tom pořadu strašně vadí a jako spanish nevěřím, že jim ty proměny vydrží. Hodnotím to jen podle toho prvního dílu, ale ty ženský nemají žádný vkus a nevěřím tomu, že po pár dnech s Liborem ho najednou začnou mít...buď to člověk v sobě má nebo nemá. A já si myslím, že třeba budou vědět, co kupovat a co ne, ale stejně se nedokážou oblíknout tak, jako kdyby jim to vybral on. O make-upu a účesu ani nemluvím.

jediný důvod, proč bych se na to koukala je Libor, který se mi fakt líbí, ale vadí mi, jak je s nima hned obrovský kamarád (jo, je fajn, že je tak pozitivní, ale mně to přijde přitažený za vlasy) a jak jim přehnaně zvyšuje sebevědomí Embarassed Vím, že to ty ženský potřebují jako sůl, ale všeho s mírou.

(Teď jsem nedávno četla v MF plus, že s tím chce prý skončit, protože nemá čas na přítele Smile)

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
Grapefruita
believes in a perfect love

PostPosted: Thu 21.5.2009 17:36    Post subject: Reply with quote

Já myslím, že jim snad aspoň poradí, jak se líčit a udržovat účes Confused Jinak mi to přijde na dvě věci, taky nemám ráda tyhle jednorázový proměny, kdy ty ženský hezky nalíčí, učešou, "wow, to nejsem já!" Laughing a potom se to zase vrátí do starých kolejí. Ta změna by asi měla být nějak trvalá, ne? Sad

Nedokonalost pořadu sami prozrazují tím, že tam paní potom k tomu plakátu na konci přijdou nenalíčený a rozcuchaný (tak to bylo aspoň v tom posledním díle). No nevim nevim, jak se mi to líbilo, už začínám vidět "mouchy" Rolling Eyes
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Page 12 of 12

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum