|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:39 Post subject: |
|
|
Aha, finta "Ahoj, za tři minuty jsem tam, jak to jde, co Martina, jak je na tom s tím svým, nerozešli se?" funguje nejen u mě viditelně.
Jinak u sebe nic, co by se dalo použít k obranně, nemívám, spíš to řeším preventivně, nechodím v noci sama atd. Protože já bych se asi ubránit nedokázala, přestože mám žlutý pásek. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:41 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: |
Nekde se rika, ze je dobre nasilnikovi rict neco o sobe...ale nevim, tomu moc neverim, ze by to zabralo.
|
ja jsem cetla, ze je dobre ho necim "sokovat", treba mu rict, ze se tvuj tata vcera zabil pri autonehode (samozrejme to nemusi byt pravda)
a kdyz uz dochazi k nejhorsimu, tak je pry dobre se mu "znechutit" - zvracet, mocit..._________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:44 Post subject: |
|
|
Jo, tu cigaretu si zapaluju preventivně taky. Naštěstí jsem ani nikdy žádného úchyla nepotkala (pokud nepočítám jednoho bývalého, ale ten mě mlátil a jednou znásilnil doma v soukromí-a ubránit jsem se neměla šanci), akorát nedávno jsem večer seděla na lavičce před barákem a kouřila, když mě začal obtěžovat úplně sjetý (nebo co) maník, tak jsem vstala a šla domů (naštěstí jsem to měla hned za rohem) a on za mnou a něco na mě řval, málem za mnou vlezl až do vchodu, tak tak jsem mu přibouchla dveře před nosem. To jsem měla nahnáno i když jsem byla u baráku, od té doby večer na tu lavičku nechodím a kouřím hned u vchodových dveří. |
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:45 Post subject: |
|
|
Já si taky tak plánuju že bych tomu útočníkovi vrazila něco do očí, ale bojim se, že bych byla tak blbá a neudělala to dost silou abych mu moc neublížila.
Jinak nosim v ruce v kapse pepřák, ale mám pocit že bych slzela spíš já.
No a když mám nějakej blbej pocit tak volám domu ať mi jde někdo naproti. To jako-telefonování mě nenapadlo, vyzkoušim: ) _________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:46 Post subject: |
|
|
no zvracet ani močit na počkání neumím ... a myslím že v tu chvíli by mě nic nenapadlo ... že bych se jen snažila bránit, nic víc.
STejně tak ty choroby si myslím, že by mi ani neuvěřil a že se mi zabil táta, to mu asi bude ukradený ....
Mně zas někdo říkal, že pokud je to normální úchyl, tak má být holka v klidu, nemá se bránit atd, protože to ho vzrušuje nejvíc, když je jak leklá ryba a dělá že ji to je jedno, tak ho to odradí. Ale zajímalo by mě, kdo tohle zvládne předstírat. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:50 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 10:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:54 Post subject: |
|
|
no právě
Asi jediná šance je nechodit sama a když, tak alespoň aby kolem byli lidi, nechodit v minisukýnkách po nocích atd, protože mám jednu kamarádku, kterou kdysi někdo znásilnil a vím, že říkala, že to je bez šance se ubránit ... stačí si představit, když mě kluk chytne za ruce a drží, tak nemam šanci se mu vyvlíknout a to se vsadím, že mě žádnej nedržel vší silou tak jak bych se pak mohla ubránit někomu, kdo tu sílu klidně použije ... stačí aby mi jednu vrazil a už budu na zemi ....
Ale myslím si, že v tu chvíli bych se asi bála hlavně toho, aby mě nezabil... _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sun 1.4.2007 11:57 Post subject: |
|
|
ja nevim, ja se vzdycky strasne bojim, aby na me neprenesl nejakou pohlavni chorobu. nad zabitim nepremyslim (radsi), tehotenstvi se da resit, psychicka ujma ciste teoreticky taky, ale tyhle veci..
no nevim. pro me vsude jezdi tata nebo volam, ale ne jako, ale fakt si povidam s mamou. ale teda ja moc nikam nechodim a uz vubec ne vecer. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sun 1.4.2007 12:02 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sun 1.4.2007 12:02 Post subject: |
|
|
Holky a nevíte někdo o sebeobraně v Brně? My jsme s kámoškou chětly začít chodit,a le prostě na žádný kurzy jsme nenarazily. A to hledáme už ěnjakej ten měsíc Všude nabádají, že se ženský mají naučit bránit. Ale jak, když ani v takovým velkým městě nic takovýho není?! Už jsme rozhodnutý i napsat policajtům, jestli o nějakých kurzech neví Všude jsou jenom karate a různý bojový sporty, se kterýma se člověk sice možná ubrání, ale po 10 letech ne po 10 lekcích
Já se bojím strašně, když jdu někde sama ve tmě. Vlastně se bojím i v šalině, ve městě, takových těch divných lidí. Mám navíc hodně bujnou fantazii, takže si naháním hrůzu i v situacích, kdy mi nic nehrozí. V každým vidím úchyla a vraha Jediný opatření co mám, jsou klíče v ruce, mezi každým prstem jeden klíč, přichystaný na bodnutí (někdo mi to říkal, že tak do toho dát člověk víc síly, tak tomu veřím a mám mín strach ). Uvažuju o pepřáku a chci na ty kurzy sebeobrany. Jo a telefon využívám v těhle případech jen tak, že tam mám předem nacyhstanou nějakou předvolbu - policie, mamka a mám to v ruce nebo v ruce v kapse a naivně veřím, že by to nějak mohlo pomoct. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 1.4.2007 12:03 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 10:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Sun 1.4.2007 12:04 Post subject: |
|
|
to mě napadá taky... a s tím těhotenstvím, nedovedu si představit, že bych žila v zemi, kde se potrat ani v tomhle případě nepovoluje...
bojím se, i když jdu v 7 večer v zimě domů
jinak pro mě často jezdí mamka, tuhle mě a kamarádku rozvážel kamarád, protože se nás bál nechat chodit po městě samotné, a naposledy jsem se vnutila k Mery
spíš se bojím o sestru, ta chodí domů k ránu, sama a ještě ani často nejezdí autobusem, jde "společensky unavená" pěšky... to mi připadá jako hrozný risk, fakt doufám, že na to nedoplatí _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 1.4.2007 12:08 Post subject: |
|
|
ohledně toho volání jsem kdysi četla, že to neni dobrý. že se pak míň soustředíš na okolí a útočník má větší šanci tě překvapit.
já většinou mám v jedný ruce klíče v druhý pepřák a držim se v dostupné vzdálenosti od divných lidí, případně v dostupné vzdálenosti od někoho normálně vyhlížejícího. v době nočních tramvají si beru taxíka. to už neni moc šancí, že by se u nás v ulici někdo normální vyskytl. ještě tak kolem té jedenácté tam jsou pejskaři a tak.
a v tramvaji se tvářim hodně hnusně, abych se náhodou někomu nezalíbila. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sun 1.4.2007 12:08 Post subject: |
|
|
nemyslím že když bych řekla útočníkovi že jsem hiv pozitivní atd,že by ho to odradilo..možná v tom stejném článku jsem taky četla, říct prostě něco šokujícího nebo být úplně v klidu..třeba na něj s ledovým klidem vypálit "tebe já znám!"..nebo prostě začít mluvit něco o něm, vymýšlet si o jeho rodině,přátelích,práci,třeba se trefíš a on bude v šoku..ale nevím no...každopádně jen když takhle o tom přemýšlím,zvedá se ve mě takovej vztek, stejně jako loth, zadarmo bych se nedala! _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Sun 1.4.2007 12:09 Post subject: |
|
|
no já bych se asi bála jet taxíkem, co kdyby taxikář byl úchyl... tak mám číslo na taxikářku, ale ještě jsem to nezkoušela. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|