|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:21 Post subject: |
|
|
jezisi. mne se pomalu pta, jestli to chci umrtvit, i kdyz mi to treba jenom cisti ultazvukem no nic. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:26 Post subject: |
|
|
Tak to máte dobrý zubaře, moje normální zubařka (ne z Vinohrad) je pěkná k***a Ona ultrazvukem nečistí, to čistí dentální hygienistka za 500 Kč (která má opravdu "náhodou" vždy jeden den v týdnu pronajatou ordinaci té zubařky) Myslela jsem, že je to běžný že zubní kámen čistí zubař ultrazvukem, ale u nás asi ne, jen za příplatek Taky už si hledám novýho zubaře. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:32 Post subject: |
|
|
Já jsem léta od dětství chodila k jedný, co to dost odflakuje. Před rokem a něco jsem začala chodit k jiný, mladší, a ta je fakt dobrá. Je občas taková přísná, ale jinka všechno vysvětlí a dělá svojí práci fakt dobře. _________________ |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:36 Post subject: |
|
|
Mám takú otázku, môžu sa aj osmičky vŕtať? Niekto mi raz hovoril, že osmičky sa automaticky trhajú a že väčšinou ich zubári nevŕtajú, ak je na nich kaz... Mne ten môj vlani hovoril, že spodné osmičky mi aj tak pôjdu von, lebo majú málo priestoru a nevedia sa dosť dobre dostať cez ďasno, už mi rastú asi 4-5 rokov a stále nie sú úplne vonku... Ale ja sa toho trhania hrooozne bojím ... Bolí to? _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:41 Post subject: |
|
|
Trhání nebolí, to máš umrtvený, ale potom.. Známý, co jim to dělali, trpěli třeba tejden bolestí a jedli jen tekutou stravu.. To s tim jseš na neschopnosti snad 14 dní, někdo byl i 3 neděle.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:42 Post subject: |
|
|
Mně to třeba nebolelo vůbec a doma jsem byla jen ten jeden den, neboj se toho, fakt to není nic hroznýho |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:45 Post subject: |
|
|
No, len keď som už o tom trhaní počula všelijaké historky ... Dávnejšie mi trhali 2 zuby, to bolo ešte na ZŠ a dalo sa to prežiť, ale známemu tiež trhali osmičky (všetky 4 naraz ) a týždeň bol potom na antibiotikách, čo sa mu to tak zapálilo... Osmičky vraj bolia oveľa viac ako iné zuby...
Shar- inak ďakujem za povzbudenie _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:47 Post subject: |
|
|
Tak se s nima domluv, že třeba nechceš trhat najednou...mě to dělali postupně, kamarádce 2 najednou a 4 najednou...tak to je fakt síla |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:51 Post subject: |
|
|
Kecko -> vecer Ti doporucim |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 21.3.2007 9:56 Post subject: |
|
|
little_B - vím, že Shar tady propaguje trhání po jednom, ale do toho bych nešla. Takhle to má kámoška a chodit s každým zubem zvlášť - neměla bych tu odvahu. Na čtvtý už nebyla. Ale všechny najednou si nedávaje - nanajedla by ses vůbec ani tekuté stravy.
Dva zuby najednou se dají v pohodě zvládnout. Bolest máš odbytou - stejně na té straně jíst nemůžeš. Celé ti to opíchají injekcema - takže nic nebudeš cítit. Mi zubař hned říkal, že kdyby mě cokoliv bolelo, tak mám říct a připíchne mi další. Jen ucítíš, že ti v puse něco dělají. Já jsem dostala ATB hned, spolu s práškama od bolesti a jsem za to ráda. ATB sice nemám moc ráda, ale tady jsem se nebránila. Napuchlé je to nejmenší co se může stát.
Určitě to zvládneš! |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 21.3.2007 10:02 Post subject: |
|
|
little_B- asi muzou, kdyz me je vrtala ted uz po druhe, ale ta nase zubarka je skvela, snazi se zub zachranit do posledni chvilky, proste te ho nezbavi, dokud nemusi..
jinak me vrta vzdy bez umrtveni, ona neni moc pro injekce pri vrtani, protoze pry nejsou zdrave na srdce.. ale jednou mi vrtala osmicku az k nervu a to fakt bolelo a taky mi ji nedala |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.3.2007 10:04 Post subject: |
|
|
Mně říkala ta doktorka, a to je známá a vyhlášená ve svém oboru, že je lepší trhat to zvlášť, že jsou s tím menší komplikace. Navíc když mi vytrhli jeden, mohla jsem jíst jen na druhé straně, takhle se jí asi dost těžko. No nic, já bych do dvou nikdy nešla potom, co jsem viděla ty kámošky. Ale nejvíc samozřejmě záleží na tom, kde ti to dělají. I když jsem myslela, že na Karláku jsou taky šikovný... |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 21.3.2007 10:07 Post subject: |
|
|
shar, to ale neni karlakem, ale tim urcitym doktorem a kazdej clovek je specifickej, to nemuzes takhle rikat.
taky bych si to nechala vytrhnout po dvou. a little neboj se, to fakticky zalezi na cloveku - nekoho to skoro ani neomezi, nekdo s tim trpi. ale vsichni to pretrpi _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.3.2007 10:11 Post subject: |
|
|
Byzzy no tak teda uvidíme, čo bude... Asi si to nechám až na leto po skúškovom a štátniciach, aby som sa teraz kvôli tomu nestresovala... Ide mi o 2 spodné osmičky, lenže na jednej strane aj tak neviem jesť, lebo tam mám jeden citlivý zub (ale zubár mi už x-krát povedal, že mu nič nie je a nechápe, z čoho ho mám citlivý ), takže to bude o život, keď týždeň nebudem vedieť poriadne jesť...
Alishka mne ten môj automaticky dáva injekciu, pri každom vŕtaní a ja by som bez nej asi nevydržala, som hrozná citlivka ... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 21.3.2007 10:13 Post subject: |
|
|
No nevím, ty kamarádky nebyly u stejnýho doktora. A i když to je třeba člověkem, prostě bych tam nešla už kvůli jejich zkušenosti |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|