View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 8.2.2007 20:21 Post subject: |
|
|
annysek wrote: | Mo, muzes preci jit na schuzku s nekym, koho jsi videla treba jednou..
mmm, tak kdyz uz jsme u tech podivinu..
Jednou me muj kamarad premluvil, abych nekam zasla s jeho kamaradem, ktery me kdesi videl a libila jsem se mu. Nejdriv jsem nechtela, protoze z toho nikdy nic dobreho nekouka, ale nakonec jsem tedy souhlasila.
Vyzvedl me doma, dal mi nejake zvlastni baleni malych cokoladek, nejspis polskych, ktere bylo tri roky prosle a potom jsme sli na prochzku, kde mi celou dobu vypravel jen o svem psovi a chrochtave se u toho hihnal (doslova hihnal!) |
ježíš to mi připomín když jsem "zamlada" šla na rande s jedním klukem. On byl místní idol, byl hrozně hezkej, ale když se začal smát div jsem ho nepoprskala coca-colou. To co ze sebe vyluzoval za zvuky bylo něco mezi astmatickým záchvatem a hýkání duševně chorého batolete. Dodnes si vzpomínám jak horečnatě jsem tenkrát přemýšlela jak se vymluvit a utéct_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 8.2.2007 20:21 Post subject: |
|
|
ed _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Thu 11.10.2007 14:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Thu 8.2.2007 20:23 Post subject: |
|
|
Co teda fakt založit : "Nejhorší rande"? Těch mam teda požehnaně... _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 8.2.2007 20:25 Post subject: |
|
|
Johanka wrote: | Co teda fakt založit : "Nejhorší rande"? Těch mam teda požehnaně... |
souhlasi, aspon si zase poprskám monitor..a budu mít co psát_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Thu 8.2.2007 20:26 Post subject: |
|
|
Hope, proč k smíchu? Dyť je to moc hezký
Stejně ty první lásky byly nejhezčí... Nejnevinější. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Thu 8.2.2007 21:34 Post subject: |
|
|
Mo, jestli to byla reakce na me, tak to proste vyplynulo ze situace. Pres pocitace se zna s mym bratrem a parkrat jsme se videli, ale nikdy jsme spolu nemluvili, jenom cau, nic vic. A on mi pak napsal, jestli bych s nim nekam nesla. To proste tak bejva, ze jdes ven s nekym abys ho lip poznala Kdybych ho znala, tak s nim samozrejme nikam nejdu |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Thu 8.2.2007 23:32 Post subject: |
|
|
moju najkrajsie rande bolo s mojou prvou velkou láskou, v prírode, pri oni, svietil slnko vonala slaninka, pili sme vino, júl, koniec školy... prvý raz som vtedy pobozkala niekoho ku komu som nieco cítila, ...pamatam si ako sme sa potom z toho kopca vratili sli krmit jeho psa, ja som bola pysna na to ze idem s niekym za ruky po sidlisku-bolo mi asi 16 a sla som sa vypytat domov ci mozem byt von do rána...do rana sme sedeli na lavičke, rozpravalisa, bozkavali
ach jo to bolo tak nevinne a snad i teraz mam motyle v bruchu
trvalo to len tyzden, ale ked si an to spomeniem stale ma trochu dojima _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Fri 9.2.2007 10:40 Post subject: |
|
|
Najma to nesmele otukavanie na zaciatku bolo krasne, boli sme na kupalisku, prve letme dotyky, take to skadlenie a dotahovanie... ach jo
A potom asi pred rokom sme boli v kine a potom sme sa vecer na detskom ihrisku hojdali a vozili na kolotoci... to bol uzasny vecer |
|
Back to top |
|
|
|