|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 5.2.2007 22:24 Post subject: |
|
|
No co, zamakala bych na sobě abych se cítila jako ta nejlepší |
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Tue 6.2.2007 8:20 Post subject: |
|
|
Našla bych si nějakou činnost, abych nemyslela na takovýhle "blbosti"... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 8.2.2007 9:39 Post subject: Re: ,,Zlá" psychika |
|
|
Alseri wrote: | Rose, môžem sa spýtať ako dobrovoľníčiš ? |
Delam v obcansky poradne, resp. v dobrovolnicky informacni kancelari. V popisu prace mam vyzkumna cinnost v oblasti nezamestnanosti, priprava podkladu, administrativa,...Zatim jsem tam byla jen jednou, tak uvidim, jak se to vyvrbi._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sat 10.2.2007 19:06 Post subject: |
|
|
Ano, to je sice pravda, nakonec zemreme vsichni, ale neni nutne stravit ten cas mezi tim trpenim v pasti.
(na druhou stranu, nekdy z te pasti nevedou cesty, aspon momentalne.) |
|
Back to top |
|
|
Alseri kytky 2, meta: 550
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 11.2.2007 15:46 Post subject: |
|
|
Vďaka, aj keď sa už cítim oveľa lepšie (to sú také výkyvy, asi to niektorí poznáte). No ale:
Shrew: asi máš pravdu...to je celkom dobrý spôsob, ako si pomôcť keď máš na seba veľké nároky.
Nereide: tie ,,blbosti" som mala na základe činností
Rose: to je fajn práca, ja robím v ekológii a enviro. Daj vedieť ako to funguje.
jiva: jój, to by mi nepomohlo. Pretože ja verím na život po smrti A na to kam sa dostanem keď tu nie som schopná nič poriadne spraviť. No ja asi budem žiť ako Forrest Gump. To nie je zlá myšlienka
Dúfam, že teraz je dobre ??
edit: v súvislosti s tebou ma teraz napadla tvorivosť Asi sa na chvíľku vybodnem na školu .)
An: jj...vieme. _________________ Planet Earth is blue and there´s nothing I can do. |
|
Back to top |
|
|
Gigi kytky 1, meta: 50
|
Posted: Mon 12.2.2007 16:33 Post subject: Re: ,,Zlá" psychika |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 12.2.2007 17:57 Post subject: |
|
|
Alseri wrote: | Rose: to je fajn práca, ja robím v ekológii a enviro. Daj vedieť ako to funguje. |
Jak ses k tomu vlastne dostala? A co konkretne delas?
Jinak u me se to zatim vyviji docela dobre. Dohodli jsme se, ze provedem nejake vyzkumy, takze ted pripravuju vyzkumnej projekt, otazky do rozhovoru, snazim se sehnat nejaky statistiky a tak. Kdyz me obcas nic kloudnyho nenapada, propadam sice panice, ze jsem uplne pitoma, ale tak vzdycky to pak nejak prejde ._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 13.2.2007 18:51 Post subject: |
|
|
Gigi: vidíš, a mne pripadáš veľmi pekná už len z toho avataru. A z príspevkov určite nie blbá, aj keď ten pocit poznám.
A z čoho myslíš že tvoj postoj pramení ? Ja mávam väčšinu ,,problémov" z vlastných osobných predstáv a veľkej sebakritiky.
Rose: ja sa s ekológoiou zapodievam od 12 rokov, takže tak rôzne...veľa informácií, akcií, záujem o Greenpeace, potom som zakotvila u Priateľov Zeme, čo je u vás hnutí Duha.
Pomáham rôzne...niekedy v kancelárii (maľovanie transparentov, balenie obálok, raz mi dal kamoš kontrolovať chyby v tlačových správach...), alebo v teréne (infostánky, kampane, práca v osvete, pomoc pri tvorbe ekotáborov, vedenie skupiny ktorá separovala odpad na Pohode /festival/....) a podobne....viac-menej všetko
To je fajn práca...projekt. Ale ja myslím že do toho vojdeš. Pocit paniky alebo takej nevedomosti má asi každý v práci ktorá si vyžaduje široký zámer...keď to tak počítam, snažím sa v oblasti ekológie 10 rokov a stále mám pocit že ešte nič neviem a veľa vecí robím zle. _________________ Planet Earth is blue and there´s nothing I can do.
Last edited by Alseri on Tue 13.2.2007 18:53; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Tue 13.2.2007 18:52 Post subject: |
|
|
Tyhle stavy mívám taky, například zrovna v tuhle dobu (delší dobu ) _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 13.2.2007 19:01 Post subject: |
|
|
Flow, ten smajlík ma teší, pôsobí to tak povznášajúco
Ale snáď to nie je veľmi zlé _________________ Planet Earth is blue and there´s nothing I can do. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 14.2.2007 17:50 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Tornado_Lou on Fri 5.10.2007 7:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.2.2007 12:34 Post subject: |
|
|
Alseri wrote: | snažím sa v oblasti ekológie 10 rokov a stále mám pocit že ešte nič neviem a veľa vecí robím zle. |
Takze je to normalni, jo . To je fajn zprava. Protoze ja mam pocit, ze vsechno musim umet/vedet hned, vsechno delat dobre na 100 % apod. Ale asi to tak nechodi, no._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 15.2.2007 23:09 Post subject: |
|
|
Ja mam zase tohle s knizkama. Obcas stojim v knihovne (nebo pred dedovou knihovnou doma) a chce se mi brecet, protoze nevim, co si mam pujcit driv a nejradsi bych to precetla vsechno najednou
Kdyz k tomu pridam jeste informace ze skoly, prijde mi, ze uz mam hlavu tak plnou, ze se tam nic nevejde a ze to dulezite zapominam a pamatuju si napr. ze na podzim 1944 byly vypraveny masove transporty zidu z Terezina do Osvetimi v celkovem poctu 50000- 70000 lidi
To je podle me nemoc doby. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|