|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Neahoo kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 1.2.2007 18:42 Post subject: |
|
|
no, me k zubarine strasne premlouvala teta ze pry je to o zvyku. No ja nevim
a navic ja jsem manualne nesikovna, ja bych byla hroznej zubar |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 1.2.2007 21:13 Post subject: |
|
|
tak co je teď hodně žádaný, tak to jsou absolventi technických oborů...protože ti taky často nacházejí práci už na škole, ty firmy si je choděj odchytávat přímo do škol... VSCHT bych taky řekla, že není škola k zahození, co se týče budoucího uplatnění
a zubaři jsou taky dobře placení, to je pravda _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Thu 1.2.2007 22:36 Post subject: |
|
|
zubarina je zlaty dul, ale uprimne se radsi budu hrabat nekomu v brise nez v puse.
vscht ma uplatneni, rozhodne vetsi, nez sesterske obory z prirodovedy, protoze je tam hodne praxe. biochemii na prirodovede a vscht je o necem uplne jinem.
cvutu bych se tolik nebala, tatinek mi porad rika, ze informatika je prevlecena matika, takze pokud s tim nemas problem _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 1.2.2007 22:37 Post subject: |
|
|
jj,treba takova jaderna fyzika....to vuubec neni o informatice _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Orsej wants to break free
|
Posted: Thu 1.2.2007 23:44 Post subject: |
|
|
Zubařina je vážně v dnešní době jeden z nejperspektivnějších oborů... ale jestli se ti nechce "hrabat v puse"... To já jsem právě na tyhle speciality, kdyby medicína, tak gynda nebo ORL...
Zajímavej obor může bejt i biochemie nebo cokoli biologie-chemie na vědecký bázi... Virologie, molekulární biologie, ... Genetika je výbornej obor.
Jinak já bejt tebou, jdu rozhodně na tu medicínu byla bych šťastná, kdybych si mohla vybírat jako ty, určitě bych šla tam. Doktoři maj často vysokou společenskou prestiž a někteří jsou vážně dobře placení.. _________________ Open your eyes, look up to the sky and see... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 1.2.2007 23:47 Post subject: |
|
|
biomedicínský inženýrství ČVUT..
myslim, že by se ti to mohlo líbit..
já tam byla dva roky, střední mám strojní průmyslovku,nikdy jsem se neučila , měla jsem dokonce čtyřky někdy, šla jsem tam bez jakýchkoli základů, chemie, anatomie, biologie..i informatiky..
lidi z gymplu měli obrovskou výhodu.. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Fri 2.2.2007 10:36 Post subject: |
|
|
informatika převlečená matika
v podstatě souhlas, já měla problémy s obojím, ale s odstupem vidím trochu logiky v matice a světe div se, malinko i v informatice. Stejně je to zvláštní, že když jsem ty předměty studovala tak mi připadaly nechutný a brutální a tedka po pár letech (3 - 4) vidim, že to nebyla taková hrůza a že jsem schopná dostat do hlavy i horší věci |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|