|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
co myslíte že mám zvolit? |
garsonku a sama |
|
43% |
[ 10 ] |
1+1 s přítelem |
|
56% |
[ 13 ] |
|
Total Votes : 23 |
|
Author |
Message |
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Tue 23.1.2007 12:39 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | A co myslíte tím, že ztratíte soukromí, nebo máte ráda soukromí - to jako že jste rády sami nebo tak? Já tohle nikdy nepocítila, ale možná je to tím, že i s rodičema jsem bydlela v malém bytě a měla pokoj se sestrou. |
No to bude asi ono - já jsem vždycky měla pokoj sama pro sebe a můj sen bylo bydlet sama, od 18 taky sama bydlím _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 23.1.2007 12:54 Post subject: |
|
|
Já to mám taky tak, podobně jako lilith.
Od 7 let mám sama pokoj, celkově mám radši klídek, bojím se, že jak třeba půjdu na výšku na koleje, tak jak jsem zvyklá na ten svůj klid a teď budu s někým na pokoji.. je toho víc.. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 23.1.2007 12:55 Post subject: |
|
|
Já bych šla do 1+0 sama, ve tvym případě. Může u tebe občas přespat, můžeš si zkusit na pár dní, jaký je s nim bydlet. Změnit to časem můžete, ale pokud tam s těmahle problémama půjdete spolu už ted, pak se to těžko mění. Už jsou s tim větší problémy. Zkus nejdřiv únikovou možnost 1+0 sama, myslim si já |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Tue 23.1.2007 13:15 Post subject: |
|
|
Lilith, ak sa mozem spytat (pretoze riesim teraz taketo rozhodnutie) , kedze byvas od 18tich sama, mas podnajom ci vlastny byt, studovala si a popritom pracovala? ako si to riesila s peniazmi (ucty, podnajom a pod)? ospravedlnujem sa za naval otazok, ale myslim, ze by mi pomohli rady od skusenejsich . _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Tue 23.1.2007 13:18 Post subject: |
|
|
Bea wrote: | Lilith, ak sa mozem spytat (pretoze riesim teraz taketo rozhodnutie) , kedze byvas od 18tich sama, mas podnajom ci vlastny byt, studovala si a popritom pracovala? ako si to riesila s peniazmi (ucty, podnajom a pod)? ospravedlnujem sa za naval otazok, ale myslim, ze by mi pomohli rady od skusenejsich . |
nevim jak Lilith, ale ja to tak mela
od 19 v podnajmu, studium VS + prace na polovicni uvazek, z vyplaty jsem platila najem + maminka mi prispivala jako ze "alimenty" dokud jsem studovala
a bydlela jsem sama az do nejakych... uf... 22,23, kdy jsme se sestehovali s tehdejsim pritelem._________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 23.1.2007 13:22 Post subject: |
|
|
Bea wrote: | Lilith, ak sa mozem spytat (pretoze riesim teraz taketo rozhodnutie) , kedze byvas od 18tich sama, mas podnajom ci vlastny byt, studovala si a popritom pracovala? ako si to riesila s peniazmi (ucty, podnajom a pod)? ospravedlnujem sa za naval otazok, ale myslim, ze by mi pomohli rady od skusenejsich . |
No u nás je to tak, že bydlím v baráku, který patří naší rodině, máma se odstěhovala s přítelem (dneska už manželem), když mi bylo 18. Takže já bydlím vlastně ve svým, platím jen poplatky. Jenže na druhou stranu se o ten barák musím starat (mj. tam má byt i moje babička), takže taky není o co stát
Jinak jsem si byla zvyklá vždycky přivydělávat. Asi musí být hrozný platit kromě inkasa ještě nájem (třeba v Praze ), ale než bydlet s mojí mámou (i když je jinak skvělá), tak radši dám všechny peníze do nájmu._________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 23.1.2007 13:23 Post subject: |
|
|
Jo a studovala jsem asi do 22, pak jsem si školu dodělala při práci. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 23.1.2007 13:28 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Tue 23.1.2007 14:46 Post subject: |
|
|
lady-pokud je to ten samy pritel,tak bych sla do garsonky...a presne jak to tu nekdo rikal (nepamatuju si kdo ),tak si to zkusit,ze by u tebe cas od casu prespal atd...
my to s pritelem ted taky resime,budem spolu bydlet nejspis uz od rijna a musim rict,ze jsem rada,ze je to velky byt 3+1 ,cely zivot ziju v malym byte,pokoj mam se segrou,tak jsem na to zvykla,ale i tak,jsem rada,ze tam je vic mistnosti-uz kvuli uceni apod...my mame naopak,ze kdyz jsme spolu delsi dobu (treba na morave v jejich starym byte),tak nam to klape uplne skvele... takze snad moc hadek nebude,ale kdo vi |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 23.1.2007 19:06 Post subject: |
|
|
Rokkan wrote: | Jestli je to ten přítel, který se probíral už na starým boardu v souvislosti s kamoškou Dianou, šla bych do garsonky. |
Asi tak, no. S tímhle chlapem bych se nikam nestěhovala
Jinak jak jste mluvily o té ponorce... Bydlela jsem s přítelem rok a půl v jednom pokoji na studentském privátě, de facto taková garsonka. A už bych do toho nešla Prostě potřebuju svoje soukromí. A není to o tom, že bych ho neměla ráda nebo tak, ale o tom, že každý potřebuje čas od času svůj klid. To se na tak malém prostoru prostě zajistit nedá. Jeden se chce učit, druhý má zrovna pauzu, tak by se chtěl dívat na televizi. Samozřejmě, dohodnete se, ustoupíte si, ale prostě je mnohem jednodušší, když můžete zmizet do vedlejšího pokoje. Takže pro příště aspoň 2+kk |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Tue 23.1.2007 19:08 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 23.1.2007 19:59 Post subject: |
|
|
Ja by som nerozmyslala ani chvilku - do vlastnej garsonky. Citala som o tom priatelovi..ale sama musis vediet, ci sa na to citis.
Avsak ja by som si nedokazala predstavit zit s priatelom v tak malom byte, aj keby som ho mala velmi rada (odmalicka zijem v 5izbovom byte, mam vlastnu izbu a v zivote do nej nikto nechodi, vlastne tu byvame traja, otec stale pozera telku, mama je mimo a brat tu moc ani nezije, nakolko je stale prec a spi tu mozno raz-dva krat do tyzdna, takze mam este aj jeho izbu, obcas aj tu spavam).
Potrebujem proste priestor. Obcas byt sama.
A niekedy priam samotu zboznujem. Ticho, klud, tma a vnimas len vlastne myslienky inak som extrovert a strasne ostentativna ako mi bolo povedane
Kazdopadne, brala by som vlastne byvanie. Aj keby bolo male a bolo by to ohladom financii narocnejsie. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 23.1.2007 20:21 Post subject: |
|
|
takže holky myslíte že je lepší ta garsonka, jo? no abych pravdu řekla, říká mi to spousta lidí...ale já se bojím že sama nedam ty poplatky...že je to na mně moc. vemte si 6cca nájem i s energiema, benzín, jídlo, paušál, škola...bože to je tak 10tisíc
ano je to ten z boardu. ale fakt seká totálně latinu
takže vy myslíte že kdybych s ním tedy chtěla bydlet, je lepší minimálně 2+1? _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Tue 23.1.2007 20:30 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 23.1.2007 22:15 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 20:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|